m1s7ak3 Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Mogete li da mi prepora4ate xybavo ventilator4e za mashina : Celeron D-2.4mhZ Box Biostar P4TSP-D2 256DDR 400 mhz VGA-Points of viel GF FX5700LE 256MB 128bit Mi tva e ventilator4eto sq nz kakvo e no temperatyrata na pc-to kato e rabotilo e 40 gradysa iskam xybavo ventilator4e da moe se clockne mashinata Razpolagam sas prili4nata syma ot 30$-50$(Nai mnogo davam ) 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudden Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Mogete li da mi prepora4ate xybavo ventilator4e za mashina :Celeron D-2.4mhZ Box Biostar P4TSP-D2 256DDR 400 mhz VGA-Points of viel GF FX5700LE 256MB 128bit Mi tva e ventilator4eto sq nz kakvo e no temperatyrata na pc-to kato e rabotilo e 40 gradysa iskam xybavo ventilator4e da moe se clockne mashinata Razpolagam sas prili4nata syma ot 30$-50$(Nai mnogo davam ) 10x <{POST_SNAPBACK}> Тази тема тук ли трябва да бъде или в Buy/Sell? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Тази тема тук ли трябва да бъде или в Buy/Sell? <{POST_SNAPBACK}> аман от компетентни мнения @m1s7ak3 начи до колкото разбрах аз искаш да махнеш БОКСА и да сложиш хубав вентилатор ако правилно съм разбрал то мисля че вентилатора за теб (щом би отделил толкова пари) ZALMAN CNPS7000B-CU в магазин Ай Си Ес на бул Руски го има за 70 лв. доста добър... а другия вариант с който ще спестиш малко пари е TT Volcano 12 ili 11+ има ги и двата в JAR на гладстон успех в начинанията Link to comment Share on other sites More sharing options...
smsdeliverer Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 ZALMAN CNPS7700-ALCU 42$ с ДДС-то Жаркомпютърс , това е истината , а ако си решил да дадеш 52$ вземи варианта , който е чисто меден...мания е отвсякъде ZALMAN CNPS7700-CU : http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.a...145&code=005009 Само виж за каква красота става въпрос.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 То хубаво тоя Залман , но дали ще има смисъл от него ? 42$ хич не са малко пари за вентилатор като за тях може да се вземе още 256 мб рам . @m1s7ak3 , ти с това дъно изобщо пробвал ли си колко се клоква и какви температури държи с него ? Ако това дъно не го държи стабилен процесора(малко клокнат, при ниски температури ) едва ли ще има смисъл много от вентилатор който струва толкова пари . Link to comment Share on other sites More sharing options...
smsdeliverer Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 @ShitHappen .. съгласен съм с теб, ама човека пита за охлаждане, за мен за тея пари по-тихо и ефективно въздушно едва ли има. То може и да не му стане на дъното не съм проверявал. Ми направо тогава да сменя процесор и дъно и охлаждане, щото тоя селерон , макар и Д , честно казано и на 3.2 да го пусне пак тва Как да е прав си...така е ама ме кефи тва чудовище... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 @smsdeliverer v Jar e 80lv, a v ICS 70lv proverqvam go vseki den(medniq). Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1s7ak3 Posted March 30, 2005 Author Share Posted March 30, 2005 ShitHappen az imam oshte mnogo pari za ram oba4e vobshte ne mi se smenq dano procesor i si4ko shtoto predi 3 meseca sam si pravil upgrade pri koito me precakaxa stabilno .Clockval sam go do 2.7 i temperatyrata beshe okolo 45 gradysa pove4e ne sam probval da ne stane nqkav fall.A za rama ei sq sha si kypyvam skoro zashtoto ve4e e kam 60 $ kingston a ako mi kaish nqkav specialno za clock xybavo razbopalgam s obshto 140$ za vent i ram.I da va pitam sha stane li neshto ako go clockna toq Celeron, 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
smsdeliverer Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 @smsdeliverer v Jar e 80lv, a v ICS 70lv proverqvam go vseki den(medniq). <{POST_SNAPBACK}> A кой мислиш , че е вносител на Залман...викам да са ЖАР....И ако може линк с ценовата листа на тез младежи, дето при тях е 70 Лв. Да не става въпрос за модела : ZALMAN CNPS7000B-CU, Meden, S462/478/754/940 37.66 ЖАР http://www.jarcomputers.com/33.html ZALMAN CNPS7700-CU, Meden, S462/478/754/940 43.55 ЖАР Ако бъркаш двата модела, значи не четеш редовно хардуерните сайтове Имат има - няма 250гр. разлика и единия е с леееко по-голямжка перка. Айде ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Ако някой ми обясни какъв е смисъла от вентилатори за 50$ за този студен процесор,ще го черпя а това дъно май нямаше променяне на волтажа на процесора така че смисъl. ThermalTake TR2 P4 s.478 ,7.20 Това ти е напълно достатъчно тези Селерони са C1 ревизия и архитектурната им граница е около 3.3-3.4(с доста ток).Така че 3гхз да докараш е добре,а ТТ ще се справи и важното че е много тих.За още 5$ си вземи един Артик Керамик и си готов,пък с другите пари се почерпи за това че не си се метнал Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1s7ak3 Posted March 31, 2005 Author Share Posted March 31, 2005 Ако някой ми обясни какъв е смисъла от вентилатори за 50$ за този студен процесор,ще го черпя а това дъно май нямаше променяне на волтажа на процесора така че смисъl.ThermalTake TR2 P4 s.478 ,7.20 Това ти е напълно достатъчно тези Селерони са C1 ревизия и архитектурната им граница е около 3.3-3.4(с доста ток).Така че 3гхз да докараш е добре,а ТТ ще се справи и важното че е много тих.За още 5$ си вземи един Артик Керамик и си готов,пък с другите пари се почерпи за това че не си се метнал Prosto obogavam takiva izkazvaniq na maistori 10x .A da te pitam na kakva temperatyra trqbva da prestana da go ckolkvam ????Shtoto edin pat go clocknax do 2.66 oba4e kato pysnax edin test i ne clocknat go praeshe po barzo ot kolkoto cloknat. Offtopic:A ot kade da si clockna VGA-to ?? .Ot kade se gleda dali e otklu4ena .A ina4e tva dano backbone sha izdargi li na 3 ghz da go clockna procesora Link to comment Share on other sites More sharing options...
smsdeliverer Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 @m1s7ak3 Виж сега. Първо си намери свястно дъно, добро захранване, хубава памет, процесор който си заслужава клока и тогава се мъчи Въпроса ти беше за охлаждане за окло 40-50 $. Така че отговорът ми беше конкретен, на конкретно зададения въпрос. За тея пари Залмана е добър и тих. Има и по-добри...нооо доста шумнички. Не се мъчи с клок на това дъно и още повече със селерон, та бил той и D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.