Jump to content
BulForum.com

Вентилация!!!!

Recommended Posts

Mogete li da mi prepora4ate xybavo ventilator4e za mashina :

Celeron D-2.4mhZ Box

Biostar P4TSP-D2

256DDR 400 mhz

VGA-Points of viel GF FX5700LE 256MB 128bit

Mi tva e ventilator4eto sq nz kakvo e no temperatyrata na pc-to kato e rabotilo e 40 gradysa iskam xybavo ventilator4e da moe se clockne mashinata :D

Razpolagam sas prili4nata syma ot 30$-50$(Nai mnogo davam :excl: )

10x :punk

Mogete li da mi prepora4ate xybavo ventilator4e za mashina :

Celeron D-2.4mhZ Box

Biostar P4TSP-D2

256DDR 400 mhz

VGA-Points of viel GF FX5700LE 256MB 128bit

Mi tva e ventilator4eto sq nz kakvo e no temperatyrata na pc-to kato e rabotilo e 40 gradysa iskam xybavo ventilator4e da moe se clockne mashinata  :D

Razpolagam sas prili4nata syma ot 30$-50$(Nai mnogo davam  :excl: )

10x  :punk

Тази тема тук ли трябва да бъде или в Buy/Sell?

Тази тема тук ли трябва да бъде или в Buy/Sell?

аман от компетентни мнения :sick

@m1s7ak3 начи до колкото разбрах аз искаш да махнеш БОКСА и да сложиш хубав вентилатор ако правилно съм разбрал то мисля че вентилатора за теб (щом би отделил толкова пари) ZALMAN CNPS7000B-CU в магазин Ай Си Ес на бул Руски го има за 70 лв. доста добър... а другия вариант с който ще спестиш малко пари е TT Volcano 12 ili 11+ има ги и двата в JAR на гладстон

успех в начинанията :punk

ZALMAN CNPS7700-ALCU 42$ с ДДС-то Жаркомпютърс , това е истината , а ако си решил да дадеш 52$ вземи варианта , който е чисто меден...мания е отвсякъде ZALMAN CNPS7700-CU : http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.a...145&code=005009 Само виж за каква красота става въпрос....

То хубаво тоя Залман , но дали ще има смисъл от него ?

42$ хич не са малко пари за вентилатор като за тях може да се вземе още 256 мб рам .

@m1s7ak3 , ти с това дъно изобщо пробвал ли си колко се клоква и какви температури държи с него ? Ако това дъно не го държи стабилен процесора(малко клокнат, при ниски температури ) едва ли ще има смисъл много от вентилатор който струва толкова пари .

@ShitHappen .. съгласен съм с теб, ама човека пита за охлаждане, за мен за тея пари по-тихо и ефективно въздушно едва ли има.

То може и да не му стане на дъното :) не съм проверявал.

Ми направо тогава да сменя процесор и дъно и охлаждане, щото тоя селерон , макар и Д , честно казано и на 3.2 да го пусне пак тва :bgrin: :bgrin:

Как да е прав си...така е ама ме кефи тва чудовище...

ShitHappen az imam oshte mnogo pari za ram oba4e vobshte ne mi se smenq dano procesor i si4ko shtoto predi 3 meseca sam si pravil upgrade pri koito me precakaxa stabilno :cry .Clockval sam go do 2.7 i temperatyrata beshe okolo 45 gradysa pove4e ne sam probval da ne stane nqkav fall.A za rama ei sq sha si kypyvam skoro zashtoto ve4e e kam 60 $ kingston a ako mi kaish nqkav specialno za clock xybavo razbopalgam s obshto 140$ za vent i ram.I da va pitam sha stane li neshto ako go clockna toq Celeron,

10x

@smsdeliverer v Jar e 80lv, a v ICS 70lv proverqvam go vseki den(medniq).

A кой мислиш , че е вносител на Залман...викам да са ЖАР....И ако може линк с ценовата листа на тез младежи, дето при тях е 70 Лв. :)

Да не става въпрос за модела :

ZALMAN CNPS7000B-CU, Meden, S462/478/754/940 37.66 ЖАР

http://www.jarcomputers.com/33.html

ZALMAN CNPS7700-CU, Meden, S462/478/754/940 43.55 ЖАР

Ако бъркаш двата модела, значи не четеш редовно хардуерните сайтове :)

Имат има - няма 250гр. разлика ;) и единия е с леееко по-голямжка перка.

Айде .....

Ако някой ми обясни какъв е смисъла от вентилатори за 50$ за този студен процесор,ще го черпя а това дъно май нямаше променяне на волтажа на процесора така че смисъl.

ThermalTake TR2 P4 s.478 ,7.20

Това ти е напълно достатъчно тези Селерони са C1 ревизия и архитектурната им граница е около 3.3-3.4(с доста ток).Така че 3гхз да докараш е добре,а ТТ ще се справи и важното че е много тих.За още 5$ си вземи един Артик Керамик и си готов,пък с другите пари се почерпи за това че не си се метнал :)

Ако някой ми обясни какъв е смисъла от вентилатори за 50$ за този студен процесор,ще го черпя а това дъно май нямаше променяне на волтажа на процесора така че смисъl.

ThermalTake TR2 P4 s.478 ,7.20

Това ти е напълно достатъчно тези Селерони са C1 ревизия и архитектурната им граница е около 3.3-3.4(с доста ток).Така че 3гхз да докараш е добре,а ТТ ще се справи и важното че е много тих.За още 5$ си вземи един Артик Керамик и си готов,пък с другите пари се почерпи за това че не си се метнал

Prosto obogavam takiva izkazvaniq na maistori 10x :) .A da te pitam na kakva temperatyra trqbva da prestana da go ckolkvam ????Shtoto edin pat go clocknax do 2.66 oba4e kato pysnax edin test i ne clocknat go praeshe po barzo ot kolkoto cloknat.

Offtopic:A ot kade da si clockna VGA-to ?? :confused :confused.Ot kade se gleda dali e otklu4ena :confused :confused .A ina4e tva dano backbone sha izdargi li na 3 ghz da go clockna procesora :excl:

@m1s7ak3 Виж сега. Първо си намери свястно дъно, добро захранване, хубава памет, процесор който си заслужава клока и тогава се мъчи :)

Въпроса ти беше за охлаждане за окло 40-50 $. Така че отговорът ми беше конкретен, на конкретно зададения въпрос.

За тея пари Залмана е добър и тих. Има и по-добри...нооо доста шумнички.

Не се мъчи с клок на това дъно и още повече със селерон, та бил той и D.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...