MazataBG Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Tarsq draiveri za Poso4enia model Creative.Nikade v BG serverite nqma.V Creative.com sa6to.HELP!!!KAjete mi kade da namerq Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 http://bg.europe.creative.com/support/downloads/ Е това сигурно не са драйвърите ... Хм прав си , тогава може би просто драйвърите вървят само с картата ( Цд към нея ) , като си я взимал да си искал драйвъри .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted March 29, 2005 Author Share Posted March 29, 2005 KAZAH 4E v CREATIVE.COM GI NQMA.DA TI E NAPRAVILO VPE4ATLENIE 4E ZA TOQ MODEL updates NQMA A SAMO NEKVI PATCHOVE.PLS Help.Ne pravete takova bezsmisleni postove Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoGood Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Малко инфо ... Сингапурският производител на звукови карти Creative постигна споразумение със съда по дело за подвеждащ маркетингов трик.Става въпрос за голям надпис, поставен от Creative на кутиите на картите Audigy и Extigy, твърдящ, че продуктите работят с 24-битово аудио при 96khz, което всъщност се оказало, че се случва в изключително редки случаи, а през останалата част от работата сигналът бил с по-ниско качество. Разликата няма как да се забележи при слушане на mp3 файлове, например, но при професионална музикална работа ниското качество се усещало, поне според съда. В споразумението са споменати всички собственици на продукти с подвеждащи спецификации, както следва : Audigy ES, Audigy Platinum, Audigy Platinum eX, Audigy Gamer, Audigy MP3+ и външният Extigy. Споразумението твърди, че всеки който си е купил една от тези карти преди края на 2004-та година и не е доволен от качеството на неговия продукт може навсякъде да поиска 25% намаление от цената на следващия си продукт, който ще закупи от Creative, но не повече от 62.50 щадски долъра. райният срок за компенсацията е 25-ти Септември. Интересно е, че адвокатите, които са достигнали до това шокиращо сурово споразумение са получили половин милион долара хонорар, а ищците по него ще си поделят едва 3 000. Всъщност, споразумението е постигнато през края на миналата година, но по съвсем логично желание на компанията не е разгласено масово из медиите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ CyberGod Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 i az dokolkoto znam nqma da namerish nikade, vyrvqt s kartata i update nqmat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 i az dokolkoto znam nqma da namerish nikade, vyrvqt s kartata i update nqmat... <{POST_SNAPBACK}> И според мене е така Link to comment Share on other sites More sharing options...
outfaced Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 ми има си диск, по нова версия от тая на диска явно няма ... и много странно, че питаш ... ако имаш картата би трябвало да го знаеш ... , ако не ми е странно защо са ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Tarsq draiveri za Poso4enia model Creative.Nikade v BG serverite nqma.V Creative.com sa6to.HELP!!!KAjete mi kade da namerq <{POST_SNAPBACK}> поразтърси се из форума ... имаше хора с такава карта (btw и те имаха някакви проблеми с нея ... при инсталирането). те могат да ти качат някъде драйверите, които предполагам съм им дали с въпросния артикул Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.