miro123 Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Tursq da kupa rabote6to lili ne rabotesto zaxranvane(po-dobre toroid) za usilvatel, 30-35v 1000W nai dobre da e.Ako imate ideq ot nqkva ma6inariqka koqt moga da izkormq davaite idei moje i da ne e na 35 v samo da e tiq vatove magnitoprovoda da e golqm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Tursq da kupa rabote6to lili ne rabotesto zaxranvane za usilvatel 35v 1000W nai dobre da e.Ako imate ideq ot nqkva ma6inariqka koqt moga da izkormq davaite idei moje i da ne e na 36 v samo da e tiq vatove magnitoprovoda da e golqm <{POST_SNAPBACK}> Леееееее МИРО ,ти да не си решил да озвучаваш предизборен митинг. Знам ли, скоро идват избори. Сигурно,ще захранваш 500-600 ватови тонколони с него. Като го сметнах с формулата:I=W:U излиза,че трябва да вади около 29А ток. Трябва да е доста голям като обем. Не мога да се сетя откъде може да се свали точно свали такъв. Старите руски телевизири имаха голям трансформатор,но не съм телевизионен техник и не мога да ти кажа колко ампера отдават и дали имат 35 волта линия. Другият вариант е да идеш някъде ,където пренавиват електрожени и ако имат подходящи ламели(сърцевина) може и да ти направят. Третият вариант е да се насочиш към импулсно захранване(като това на компютрите) което е с малък трансформатор. Може да ги има и в някои машини в промишленоста.Поразпитаи Е това е.!! Друго не се сещам в момента просто нахвърлям идей. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Ъ-ъ ти наистина ли хиляда вата ? За какво са ти ако не е тайна ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted March 29, 2005 Author Share Posted March 29, 2005 Леееееее МИРО ,ти да не си решил да озвучаваш предизборен митинг. Знам ли, скоро идват избори. Сигурно,ще захранваш 500-600 ватови тонколони с него. Като го сметнах с формулата:I=W:U излиза,че трябва да вади около 29А ток. Трябва да е доста голям като обем. Не мога да се сетя откъде може да се свали точно свали такъв. Старите руски телевизири имаха голям трансформатор,но не съм телевизионен техник и не мога да ти кажа колко ампера отдават и дали имат 35 волта линия. Другият вариант е да идеш някъде ,където пренавиват електрожени и ако имат подходящи ламели(сърцевина) може и да ти направят. Третият вариант е да се насочиш към импулсно захранване(като това на компютрите) което е с малък трансформатор. Може да ги има и в някои машини в промишленоста.Поразпитаи Е това е.!! Друго не се сещам в момента просто нахвърлям идей. <{POST_SNAPBACK}> Poznai ot 3 puti 4X200 Mi to az sum zavursil TEE pld ma kat bqx pri daskalite mi kazaxa 4e mogat mi naviqt ma nemojelli da namera Magnitoprovoda za tva pitam za nqkuv izgorql da go prenaviqt Dr variqnt e 2 trafa po 500W ma tva e po losiq variant Nqkoi nqma li da dade ideq za nqkva ma6ina s dostaty4no golqm traf ta da go izkorma ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.