Jane_Doe Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Айде понеже наближава деня "на шегата" всеки да сподели как е бил прекарван от хора, на които е вярвал, какви шеги сте правили ,кои са били най-сполучливите ,и изобщо най-интересните бъзици и номерца, на които сте били свидетели или сте участвали.Можете и да давате предложения за такива. Благодаря предварително,и нека смеха ви залее/хахахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
^WickeD^ Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Maiko gramna boilera i ubi Puffy(kotkata ni)?!Tva mislia che e dostoino za 1-vo apriilska shega! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted March 29, 2005 Author Share Posted March 29, 2005 Аз например всяка година бъзикам сестра си ,че вали сняг и тя спря да ми се хваща/отдавна/.А най-интересното ,че една година наистина валеше сняг на 1ви и аз и казвам, ама тя си помисли ,че я лъжа.Голям смях беше:"Отиди да видиш!"Тя:"Няма!""Отиди!""Ти ма лъжеш!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Maiko gramna boilera i ubi Puffy(kotkata ni)?!Tva mislia che e dostoino za 1-vo apriilska shega! <{POST_SNAPBACK}> Хм пич ти искаш да убиеш маика си или кво?Ако гръмне бойлер целия етаж отива! Аз за пред клас ще отида с очила и пусната коса.Аз обикновенно нямам очила и винаги косата ми е на иглички ама кат не сте ме видяли е малко трудно да схванете закво става дума.А за пред наще типичния номер с цигарата ще поискам огънче и после ще си събирам зъбите от земята Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Мен пък ме излъгаха за един изпит,който уж съм взел,но впоследствие се оказа,че са ме скъсали,направо побеснях !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 bqh svidetel,no umrqh ot smqh pi4a zvuni na maika mu,tq e na rabota,i toi po4va da i obqsnqva kak go e blusnala kola,i sq e v bolnica s 4upen krainik,oba4e tq da ne se pritesnqaa jenata 6te6e da polu4i udar ne go pravete-brutalno e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Ami az obicham da otvartam kapachkata na ch.piper ili pak chilito i kato nqko poneche da si sloji se izliva cqloto sadarjanie na tubata-malko kofti,no...............vse pak e 1-vi april. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qzoveca Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 аз пак обичам "вързвам" някой или по точно момичета(както направих миналата год) кажа им 6 на бингото.след 20-25 мин ми звънят що закъсняваш и аз кат им се исмея ХХХХАааааааа неска е деня на шегата и просто полудяват Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted March 29, 2005 Author Share Posted March 29, 2005 Аз сега се сетих нещо дето татко го направил на майка много преди да се оженят.Значи били на морето и уморени се прибирят след обяд в хотелчето.Да обаче и двамата гладни и сега се чудят кой да отиде да вземе пица.Татко предлага да хвърлят чоп,майка естествено се съгласява ,без дори да подозира какво и е подготвил нашият човек.Чопа се състои в това:две кибритени клечки-едната счупена от единия край, другата здрава,на който се падне счупената-отива за бира и пица,майка тегли.И така ,преди да тегли татко и ги показва и всичко е окей,ама вече ,точно преди да избере тя клечка ,той чупи и края на другата,тя тегли естествено "счупената" и отива,без дори да заподозре ,че той може да послъгва нещо. П.С.А най-интересното е тва ,че татко ни го разказва тоя номер 10 год.по-късно,а майка чува кво разказва той и се хваща за главата,чак тогава се усеща ,че била изработена.Ей на тва съм се смяла най-много.Иначе номерчето е изтрито ,ама си го бива,не само за 1ви Април Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Това което брат ми,ми пречини когато бях 3 клас никога няма да го забрава (да можех да го набия ....) такъв аз весел си шляпам из вкъщи и по едно време брата се пребира и ми вика....пребирай Playstation-a ,ще го връщаме на Вензи,щото си го иска (бяхме го купили от един познат на има ?Венци !! ) и аз такъв нарамил Playstation-a рева по стълбите ....рева по довра ....отварям вратата на заведението(което тогава беше нещо като Playstation зала ) и му викам "Айди взимаи си го" ...и той ме гледа като праснат "Златен,к'во става бе ?? Закво ми връщаш Playstation-a" и после половин час гледах като праснат с мокър парцал а бащата похвали брата....(но комент) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudden Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Дам има няколко вида лъжи устни и театрални. За вторите се изисква и майсторство аз например "изтървах" нож и "паднах" на земята обаче врата затворена и някои не знаят за какво става дума ако бях добавил и някоя реплика щеше да стане доста реалистично(има и хора които го правят наистина и то не на 1 април). Един "гаден" устен номер е да ти кажат че някой те е търсил а пък с него не си се чувал от месец два. Това а времето е малко тъпо защото познавам много хора които закъсняват и не казват точно време. Иначе има и други хора които разказват не на първи април такива весели измислени истории, че просто ако някой не ги чуе няма да разбере голям смях са. Пример: "Шофирах с Ладата и профучах край полицаите с много голяма скорост после ме подгониха 2 коли накрая ме обградиха, но аз излезнах и им се изплъзнах" като преди това може да каже че колата е била крадена и/или взета от авто моргата и така нататък. Весели истории които слушам внимателно и чак по-късно се смея . Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 e?някой няма ли да предложи още нещо интересно,подходящо за днес.аз за съжаление нямам идеи Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 e?някой няма ли да предложи още нещо интересно,подходящо за днес.аз за съжаление нямам идеи <{POST_SNAPBACK}> sega kato m ise zaredi GSM 6te iurkam maika 4e nqkoi zvanni i 6te zatvarqm kakto plete baq 6te se smeq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death_rideR Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Това което брат ми,ми пречини когато бях 3 клас никога няма да го забрава (да можех да го набия ....) такъв аз весел си шляпам из вкъщи и по едно време брата се пребира и ми вика....пребирай Playstation-a ,ще го връщаме на Вензи,щото си го иска (бяхме го купили от един познат на има ?Венци !! ) и аз такъв нарамил Playstation-a рева по стълбите ....рева по довра ....отварям вратата на заведението(което тогава беше нещо като Playstation зала ) и му викам "Айди взимаи си го" ...и той ме гледа като праснат "Златен,к'во става бе ?? Закво ми връщаш Playstation-a" и после половин час гледах като праснат с мокър парцал а бащата похвали брата....(но комент) <{POST_SNAPBACK}> оле, ахахахахаххахахахаа, поздрави на ванката за тоя номер бях забравил, че ти викаха "златен" в махалата Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 И днес като всеки ден се самозалъгвахме ,че работим "те" ни лъгаха ,че ни плащат и така ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Е тука ще видите как се изпързалях сам Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Е тука ще видите как се изпързалях сам <{POST_SNAPBACK}> Tva mi se razvali mi6kata dokato spre.I go minah niakolko puti 6toto nakraiaa ta pite iska6 li da izlezne6 ti dava6 OK i kvo pak ot na4alo.Gadno,no iako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Tva mi se razvali mi6kata dokato spre.I go minah niakolko puti 6toto nakraiaa ta pite iska6 li da izlezne6 ti dava6 OK i kvo pak ot na4alo.Gadno,no iako. <{POST_SNAPBACK}> хареса ми!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.