Jump to content
BulForum.com

Купувам кола до около 1.000лв.

Recommended Posts

Търся непретенциозна и евтина кола за начинаещ шофьор - да се учи.

Основното е цената да е около 1.000лв. и да отговаря на техническото състояние - ако има кусури, дефекти или технически неизправности - съответно да се приспаднат от цената. Приличен външен вид и запазена вътре.

Предпочитам малка немска или японска кола (в никакъв случай руска!), нямам претенции за кубатура (по-добре по-малък мотор), скорости (4 или 5), екстри... Задължително БЕНЗИНОВА и без газова уредба!

Доста трудничко ще намериш нещо, ама ще разпитам тук таме.

Преди няколко дена продадох една перфектна корсичка 92г. за 1500лв. беше 1,3 бензин даже и металик :D

Скоро кока кола ще продават колите си марка tiko 98 ма година бензин външно са добре и от вътре бива, вчера се возих дърпа доволно. Цената майче щеше да бъде към 1200 лева.

Иначе кусурите са приспаднати и цената е станала 1000 лева хихихиххи, става дума за твоята почти перфектна кола.

Ами аз намерих една Корсичка с лети джанти, аларма и централно за около 1.000лв., ама още се услушвам... НЕ МИ Е СПЕШНО!

Ами аз намерих една Корсичка с лети джанти, аларма и централно за около 1.000лв., ама още се услушвам... НЕ МИ Е СПЕШНО!

И аз искам такава Корсичка, давам отгоре даже!

Скоро кока кола ще продават колите си марка tiko 98 ма година бензин външно са добре и от вътре бива, вчера се возих дърпа доволно. Цената майче щеше да бъде към 1200 лева.

Иначе кусурите са приспаднати и цената е станала 1000 лева хихихиххи, става дума за твоята почти перфектна кола.

Я дай малко повече инфо, ако можеш!

Ами докараха им новите коли Сеат и старите ще ги пускат. Чух че щели да събират по десет лева на всеки кандидат и като им съберат имената в кутия ще теглят кой ще си купи просто щото колите са малко към 20-30.

Ами докараха им новите коли Сеат и старите ще ги пускат. Чух че щели да събират по десет лева на всеки кандидат и като им съберат имената в кутия ще теглят кой ще си купи просто щото колите са малко към 20-30.

Aми предполагам,че в случая става въпрос за служители на Кока кола.Иначе нямаше да става с жребии,а с търг.

:excl: НЕ се надъхвайте на Тико-тата на Кока-Кола, аз вчера веднага се обадих на един приятел, който работи там и даже караше такова Тико, после караше Пежо 106 и сега някакъв СЕАТ май. Каза ми, че тия Тико-та са ЛОМ, мармалад и т.н. Били смляни от каране, над 300.000км и не са поддържани както трябва. Аз му вярвам, съученик и приятел ми е, дори няма да ходя да ги гледам. За ваша информация само... :excl:

:excl: НЕ се надъхвайте на Тико-тата на Кока-Кола, аз вчера веднага се обадих на един приятел, който работи там и даже караше такова Тико, после караше Пежо 106 и сега някакъв СЕАТ май. Каза ми, че тия Тико-та са ЛОМ, мармалад и т.н. Били смляни от каране, над 300.000км и не са поддържани както трябва. Аз му вярвам, съученик и приятел ми е, дори няма да ходя да ги гледам. За ваша информация само...

Napulno vyarno. Lom sa. Tam si imat firmena politika otnosno karaneto i kekava kola ne viree. Tochno zatova vzimat seat-i shoto sa zdravi.

ами мога да ти предложа ТИКО или МАТиз ! само че са били преди тфа ТАКСИТА ! Матиз за около 800 лева ТИко за около 300 - 400 лева !

трябва само да отидеш до някоя фирма и да питаш дали продават ! те там премахват старите коли (на повече от 5 години) и се продават на малко пари(но не забравяй че са били ТАКСИТА но не каде а в БЪЛГАРИЯ ! все пак пътищата не ни са едни от най запазените ) от там може да намериш и нещо по така 9в смилъл запазено ) :)

пожелавам ти УСПЕХ в търсенето :)

П.С. то и аз мисля да си зема Матизче ама зза сега нямам пари и се надявам лятото да намеря ХУБАВА работа :)

• 2 weeks later...
Купих CORSA-та, перфектна е, много съм доволен!  :D  :punk

Вече не търся кола, изтрийте темата! :P

За кви парички е тая корсичка, и аз се навих на да си взимам нещо, и ся гледам Рено Клио, Корса, Пежо 106, абе нещо малко и евтино, я кажи нещо повече за тая корса, да знам как вървят - колко гори, на колко годинки е, какво и е състоянието?

едит: мерси за инфото ;)

CORSA-та е 1.000куб.см, 33kW/45PS, 3 врати! Май е 86г., черен металик, скоро е прегледана - няма грам ръжди или гнило и е пребоядисана идеално цялата! Екстрите и ги писах по-горе, завчера ми я пререгистрираха в КАТ, с новите номера е сега - с всичко платено (номера, преглед, застраховка, данък, прехвърляне) ми излезе около 1.200-1.250лв. Даже с чисто нови триъгълник, аптечка и пожарогасител, макар че си имах... Няма абсолютно нищо за правене по техническата част, сменени са скоро накладки и съединител. Само задните гуми са галоши, ама аз си имам! ТОВА Е, супер оферта си беше, ама защото е от приятел. Иначе следях в мобилето, за около 1500лв. изпадат разни прилични оферти - Ескорти, Фиести, аз бях набелязал и една Аскона в София, доста лачена - иска и 1.300лв. и е на зор. 1,8 с газ... Разгледай!

Забравих да кажа най-хубавото - гори 7/100 бензин в града и 5/100 извън града! Като за сестра ми, дето взе книжка преди 2 седмици е ПЕРФЕКТНАТА КОЛА!!!!! А за поддръжката - да не говорим - стотинки е! По-евтино от ЛАДА! :punk Май аз съм по-щастлив и от нея, макар да карам много по-хубава кола... :blink:

Перфектна кола? Тфа тико е скъсано от каране по градските дупки, било е 100% такси, и е на мин 1 мил км...7 годишно тико в българия...по добре си вземи 5 москвича ;] ще ги караш цял живот с малко ремонти B)

съседа продава Фиат типо 1.8 16v климатроник, ел стъкла, газова, чентрално, аларма, лятна капла, малко е чукнато на едно място боята плаче за нова в движение е за 2000 лв ама ще падне малко така ми се струва. Ако знаеш как да се пазариш може да стигнеш до 1500лв.

Намира се на панаирното колело.

Между другото тази корса която каза току що много гори 7/100 Фиестата ми гори 6/100 а е 1.1 и е по голяма, нещо не ти е наред.

Това е продположение - колко гори! Вчера сме я взели, не сме минали и 20км. Може и по-малко да гори, ама и 7 е перфектно! Но стига, че стана чат и модераторите ще се сърдят. Който има нещо - на ЛС!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...