repsyho Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 италианска gазова уредба Ловато, 60 литра бутилка + изпарител. цена 150 лв. за контакти тел. 0886663609 (ще помоля да пишат само хората които се интересуват. без излишни коментари по темата!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Клапани, копче и клапан за външно зареждане има ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
repsyho Posted March 29, 2005 Author Share Posted March 29, 2005 Клапани, копче и клапан за външно зареждане има ли? <{POST_SNAPBACK}> газовата уредба е на старо тея работи мисля, че ти ги слага майстора като ти я слага в колата, но не съм сигурен. довечера ще пиша със сигурност какво има в комплекта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 По принцип след като е свалена от кола тези работи са излишни и се свалят, затова те питам дали ги имаш. А относно маистора и тои ще ти ги сложи ама затова и пари ще иска Link to comment Share on other sites More sharing options...
repsyho Posted March 29, 2005 Author Share Posted March 29, 2005 Клапани, копче и клапан за външно зареждане има ли? <{POST_SNAPBACK}> тия работи за които питaш ги няма Клапани, копче и клапан за външно зареждане има ли? <{POST_SNAPBACK}> значи объркал съм се, клапани и клапан за външно зареждане има, само копче не видях никъде италианска gазова уредба Ловато, 60 литра бутилка + изпарител. цена 150 лв. за контакти тел. 0886663609 (ще помоля да пишат само хората които се интересуват. без излишни коментари по темата!!!) <{POST_SNAPBACK}> НОВА ЦЕНА 100 ЛВ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 prodava li se oste iskam da zanm ako da kvi sa razmerite na butilkata na daljina i na shirina Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Става ли за МоноИнжекцион! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Става ли за МоноИнжекцион! <{POST_SNAPBACK}> Не би трябвало да имаш ядове , мисля че се слагаха допълнителни джади , които бяха някакви левчета ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
repsyho Posted April 21, 2005 Author Share Posted April 21, 2005 размерите на бутилката са 82см дължина и 35см ширина. газовата става за карбиратор, моно инжекция и за пълна инжекция, като за пълната трябва да се закупите допълнително и емулатор! (само ще помоля ако някои се интересува да ми пише ЛС или да звънне на даденият ГСМ, че не влизам често във форума ОБЯВЯВАМ НОВА, КРАЙНА ЦЕНА 90ЛВ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 Мерси за инфото. Сега ме интересува дали е работила тук на кола или е внесена(втора ръка) от вън. Интересувам се и затова задавам този въпрос.За да не се окаже че после трябва да сменям всичко по изпарителя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
repsyho Posted April 23, 2005 Author Share Posted April 23, 2005 Мерси за инфото.Сега ме интересува дали е работила тук на кола или е внесена(втора ръка) от вън. Интересувам се и затова задавам този въпрос.За да не се окаже че после трябва да сменям всичко по изпарителя. <{POST_SNAPBACK}> а ми със сигурност е употребявана ама дали в БГ или извън БГ това не знам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.