emo_one Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 след като свърши първоначалното филмче ми излиза това и играта забива , преинсталирах , свалих на ново играта и пак същото , ако знате за що става така ми кажете и как да го оправя , аз мисля че грешката е във *.BIN файла на втория диск защото точно преди финала на инсталацията , ми изкарва грешка Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 след като свърши първоначалното филмче ми излиза това и играта забива , преинсталирах , свалих на ново играта и пак същото , ако знате за що става така ми кажете и как да го оправя , аз мисля че грешката е във *.BIN файла на втория диск защото точно преди финала на инсталацията , ми изкарва грешка <{POST_SNAPBACK}> Не мисля, че е грешка в бин-а аз си свалих играта и я инсталирах - върви перфектно. Стигнах до катастрофата на автобуса разчиствам пътя и като идва ония пак се блъска в мантинелата там където е скъсана и играта не продължава колата стои като залепена за мантинелата и тва е. А забравих да кажа че не съм махнал автобуса и колата пред него и шофьора на автобуса може ли за това да не ме пуска нататака?????? П.С. Ако някой я е врътнал или има линк със сейв на всички мисии да дава насам!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LDG Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Az sashto imam problem s igrata, vlizam do menu-to na igrata i tam mi zabiva Link to comment Share on other sites More sharing options...
emo_one Posted March 29, 2005 Author Share Posted March 29, 2005 няма ли кой да помогне , това е което ми излиза в края на инсталирането Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 няма ли кой да помогне , това е което ми излиза в края на инсталирането <{POST_SNAPBACK}> Еми сложи пак другия диск .. Между другото сложил ли си крака, тъй като някои игри все пак тръгват донякъде с оригиналното .exe, но крашват по някое време, ако не си с крак. Като гледам защитата на тая игра е "Custom", така че е възможно случая да е такъв Link to comment Share on other sites More sharing options...
emo_one Posted March 30, 2005 Author Share Posted March 30, 2005 Еми сложи пак другия диск .. Между другото сложил ли си крака, тъй като някои игри все пак тръгват донякъде с оригиналното .exe, но крашват по някое време, ако не си с крак. Като гледам защитата на тая игра е "Custom", така че е възможно случая да е такъв <{POST_SNAPBACK}> кракнах го сичко си направих както трябва , даже форматнах и пак не става , не че заради играта сам форматирал Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 I az imam problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 И аз имам проблем:инсталирах я,сложих крака и като я пускам-само черен екран. Някой може ли да ми помогне? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 Аз имам същия проблем.Дава само черен екран Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 И аз имам проблем:инсталирах я,сложих крака и като я пускам-само черен екран. Някой може ли да ми помогне? <{POST_SNAPBACK}> Да не би нещо видеото да е проблема,каква ти е видео картата и какви драйвери си сложил ? Сега я свалям тази игра да я пробвам и аз,пък да видим ЕДИТ:@emo one от къде си свалил играта ?да не би нещо да е дефектна от там от където си я свалил Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted May 1, 2005 Share Posted May 1, 2005 Да не би нещо видеото да е проблема,каква ти е видео картата и какви драйвери си сложил ?Сега я свалям тази игра да я пробвам и аз,пък да видим ЕДИТ:@emo one от къде си свалил играта ?да не би нещо да е дефектна от там от където си я свалил <{POST_SNAPBACK}> Видеокартата ми е от 1 година и е ATI Mobility Radeon 9200 EDIT:Не съм сложил драйвъри,защото в ATI.com няма дравъри за моята карта !Ако намериш,ще съм ти много благоарен! P.S. Демото ми тръгва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 Сега и аз свалих играта,но накрая на инсталацията ми пише: The wrong volume is in the drive.Please insert volume Emergency 3 into drive. и отдолу има:cancel,try again и continue.Кликам contunue,но нищо не става,опитвам да сложа пак цд 1,но нищо не става.Някой може ли да ми помогне.10x предварително ЕДИТ:оправих се,играта тръгна Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Значи в Японеца нещо им има на bin файловете първо на 2 диск при разхивирането на РАР файловете ми даде грешка пробвах пак оправи се ама кат я инсталирах на края на 20 мисия на mpg-то ми даде грешка "Please insert the correct CD-Rom" реших че иска 1 диск макар че не ме е казало вкарах 1 диск и ми даде тъй неприятното "Send" "Dont Send" вече съм я играл играта май я бях дръпнал от арената защото пак имах проблеми от тогаващното Warez.ru...е някой с някакви идеи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 a na men nqkoi moje li da mi otgovori na vuprosa : kak moga da save-am freeplay never ending game? ili ne moje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.