Jump to content
BulForum.com

проблем с Emergency 3

emo_one

Recommended Posts

след като свърши първоначалното филмче ми излиза това error.JPG и играта забива , преинсталирах , свалих на ново играта и пак същото , ако знате за що става така ми кажете и как да го оправя , аз мисля че грешката е във *.BIN файла на втория диск защото точно преди финала на инсталацията , ми изкарва грешка :huh:

след като свърши първоначалното филмче ми излиза това photo-6635.jpg и играта забива , преинсталирах , свалих на ново играта и пак същото , ако знате за що става така ми кажете и как да го оправя , аз мисля че грешката е във *.BIN файла на втория диск защото точно преди финала на инсталацията , ми изкарва грешка  :huh:

Не мисля, че е грешка в бин-а аз си свалих играта и я инсталирах - върви перфектно.:confused Стигнах до катастрофата на автобуса разчиствам пътя и като идва ония пак се блъска в мантинелата там където е скъсана и играта не продължава колата стои като залепена за мантинелата и тва е. А забравих да кажа че не съм махнал автобуса и колата пред него и шофьора на автобуса може ли за това да не ме пуска нататака?????? :confused

П.С. Ако някой я е врътнал или има линк със сейв на всички мисии да дава насам!!! :bgrin:

няма ли кой  да помогне :(  , това е което ми излиза в края на инсталирането error2.JPG

Еми сложи пак другия диск .. Между другото сложил ли си крака, тъй като някои игри все пак тръгват донякъде с оригиналното .exe, но крашват по някое време, ако не си с крак. Като гледам защитата на тая игра е "Custom", така че е възможно случая да е такъв

Еми сложи пак другия диск .. Между другото сложил ли си крака, тъй като някои игри все пак тръгват донякъде с оригиналното .exe, но крашват по някое време, ако не си с крак. Като гледам защитата на тая игра е "Custom", така че е възможно случая да е такъв

кракнах го сичко си направих както трябва , даже форматнах и пак не става , не че заради играта сам форматирал :bgrin:

И аз имам проблем:инсталирах я,сложих крака и като я пускам-само черен екран. :( :cry :unsure: Някой може ли да ми помогне?

• 4 weeks later...
И аз имам проблем:инсталирах я,сложих крака и като я пускам-само черен екран. :(  :cry  :unsure: Някой може ли да ми помогне?

Да не би нещо видеото да е проблема,каква ти е видео картата и какви драйвери си сложил ?

Сега я свалям тази игра да я пробвам и аз,пък да видим :)

ЕДИТ:@emo one от къде си свалил играта ?да не би нещо да е дефектна от там от където си я свалил

Да не би нещо видеото да е проблема,каква ти е видео картата и какви драйвери си сложил ?

Сега я свалям тази игра да я пробвам и аз,пък да видим :)

ЕДИТ:@emo one от къде си свалил играта ?да не би нещо да е дефектна от там от където си я свалил

Видеокартата ми е от 1 година и е ATI Mobility Radeon 9200

EDIT:Не съм сложил драйвъри,защото в ATI.com няма дравъри за моята карта :confused !Ако намериш,ще съм ти много благоарен! :lol:

P.S. Демото ми тръгва

Сега и аз свалих играта,но накрая на инсталацията ми пише:

The wrong volume is in the drive.Please insert volume Emergency 3 into drive.

и отдолу има:cancel,try again и continue.Кликам contunue,но нищо не става,опитвам да сложа пак цд 1,но нищо не става.Някой може ли да ми помогне.10x предварително

ЕДИТ:оправих се,играта тръгна :D

• 4 months later...

Значи в Японеца нещо им има на bin файловете първо на 2 диск при разхивирането на РАР файловете ми даде грешка пробвах пак оправи се ама кат я инсталирах на края на 20 мисия на mpg-то ми даде грешка "Please insert the correct CD-Rom" реших че иска 1 диск макар че не ме е казало вкарах 1 диск и ми даде тъй неприятното "Send" "Dont Send" вече съм я играл играта май я бях дръпнал от арената защото пак имах проблеми от тогаващното Warez.ru...е някой с някакви идеи?

• 8 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...