Romel Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Я кажете моля коя версия от сайта на skype ползвате на slackware нещо се базика с мене ...на всяко 2 - 3 стартиране ми се изплесква като един грамаден бял екран с безкраино разтеглен на дясно прозорец и нито мога да го събера , нито да прочета нещо смислено по него...и по някой път се оправя и си върви добре....каква е тая работа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_2004 Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Az li4no polzvam versiite koito sa 0.9.....Kogato za parvi pta si ka4ih versiq 1... ,beshe i za posleden.Pravqt mnogo mizerii,taka 4e ti prepora4vam da polzvash po starite versii Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Грешка извинявам се Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frost Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Аз съм с последната(1.0.0.20) и за сега не мога да се оплача за разликата от предходните,които бяха доста збъгнати с изключение на 0.90.0.4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 az sam na 1.2.0.37 i za sega sam nqmal nikakvi problemi s nikoq versiq. vsichko si mi e bilo ok. ne znam ot kakvo ti se poluchava tozi problem ama nai-malkoto probva li da go preinstalirash Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frost Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Krastnik ние говорим за Linux версии а тази дето си я написал е за Win .И на мен на XP не ми е правило мизерии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cipher Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Този проблем съм го имал на Slackware и работата беше в това, че, за да не го прави трябваше да си сваля версията с компилирани Qt в пакета (мисля, че така беше). Но ти можеш да си ги тестваш и двата и да видиш къде ще прави проблем и къде не. Ако не е до това пиши на хората от skype. Поздрави cipher Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted March 29, 2005 Author Share Posted March 29, 2005 еми проблема ми е , че точно тая с Qt ми прави мизериите....даже се опитах да сложа и rpm варианта....ама не би...то rpm под slack си е загуба на време май....не е измислено за него.....хм....явно ще трябва дасе разрова надълбоко ...10Х за желанието за помощ a относно Вин версията и при мене си работи стабилно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.