Jump to content
BulForum.com

Romel

Recommended Posts

Я кажете моля коя версия от сайта на skype ползвате на slackware нещо се базика с мене ...на всяко 2 - 3 стартиране ми се изплесква като един грамаден бял екран с безкраино разтеглен на дясно прозорец и нито мога да го събера , нито да прочета нещо смислено по него...и по някой път се оправя и си върви добре....каква е тая работа?

Аз съм с последната(1.0.0.20) и за сега не мога да се оплача за разликата от предходните,които бяха доста збъгнати с изключение на 0.90.0.4.

Този проблем съм го имал на Slackware и работата беше в това, че, за да не го прави трябваше да си сваля версията с компилирани Qt в пакета (мисля, че така беше). Но ти можеш да си ги тестваш и двата и да видиш къде ще прави проблем и къде не. Ако не е до това пиши на хората от skype.

Поздрави

cipher

еми проблема ми е , че точно тая с Qt ми прави мизериите....даже се опитах да сложа и rpm варианта....ама не би...то rpm под slack си е загуба на време май....не е измислено за него.....хм....явно ще трябва дасе разрова надълбоко ...10Х за желанието за помощ :)

a относно Вин версията и при мене си работи стабилно :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...