NightKiller Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Пичове един бърз въпрос да ви задам.Я ми кажете че имам чувството че Flashget пи е***а рар файловете.Дали ще е по добре да използвам Internet Download Accelerator.Или има някоя друга програмка която ми бихте препоръчали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Пичове един бърз въпрос да ви задам.Я ми кажете че имам чувството че Flashget пи е***а рар файловете.Дали ще е по добре да използвам Internet Download Accelerator.Или има някоя друга програмка която ми бихте препоръчали? <{POST_SNAPBACK}> netvampir Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Аве не се научихте да пускате темите където им е мястото..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted March 28, 2005 Author Share Posted March 28, 2005 Има тема за Флашгет, там много добре пише да маркираш[x] Allocate file size, за да не ти се скапват файловете! <{POST_SNAPBACK}> Добре де не съм ясновидец дай ми линк за темата моля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Добре де не съм ясновидец дай ми линк за темата моля. <{POST_SNAPBACK}> Ти не си ясновидец, ти си мързеливец....с две щракания стигнах до сърча и ползвайки само думата flashget изкарах това и това ПП Съжелявам за остирия език, ама си го заслужи Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Az izpolzvam osven Flashget i Getright Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.