Jump to content
BulForum.com

Хард Рок

bratmito

Recommended Posts

Един приятел трябва да пише доклад на тема хард рок.Това което ме интересува са произходът на този музикален стил(ако има нещо като родословно дърво ще е много добре),групи,идеология и изобщо всякаква информация относно стила.

Благодаря предварително :)

Един приятел трябва да пише доклад на тема хард рок.Това което ме интересува са произходът на този музикален стил(ако има нещо като родословно дърво ще е много добре),групи,идеология и изобщо всякаква информация относно стила.

Благодаря предварително :)

Ей тук има информация (на английски).

Само не знам, защо този сайт, след като му промениха интерфейса един път ми го отваря, три пъти НЕ :excl:

EDIT: ей го, ся пак не иска да се отвори, а преди малко го разглеждах... :angry:

Тъй като и аз имам за утре да говоря точно за тва(Абе да не би аз да съм ти приятеля?!?)ще кажа,че има много информация в "А,Б,В на поп музиката".Отиваш в някоя библиотека и я вземаш.А Ако все пак те мързи,или по-скоро твоят приятел го мързи,ето нещо ориентировъчно:

Възниква в средата на 60;3 китари,сола на китарите,специфичен вокал(само мъже)

Групи:

РОЛИНГ СТОУНС,ХУ,ЯРДБЪРДС,КРИЙМ,ФРИЙ,ЛЕД ЦЕПЕЛИН,ЮРАЯ ХИЙП,РЕЙНБОУ,УАЙТ СНЕЙК,СКОРПИЪНС,

и китаристи ДЖИМИ ХЕНДРИКС И ЕРИК КЛЕПТЪН(колкото и странно да звучи поне за мен)

Пиши ми кой е твоят приятел и къде учи,защото може да сме съученици!!! :laughing:

Тъй като и аз имам за утре да говоря точно за тва(Абе да не би аз да съм ти приятеля?!?)ще кажа,че има много информация в "А,Б,В на поп музиката".Отиваш в някоя библиотека и я вземаш.А Ако все пак те мързи,или по-скоро твоят приятел го мързи,ето нещо ориентировъчно:

Възниква в средата на 60;3 китари,сола на китарите,специфичен вокал(само мъже)

Групи:

РОЛИНГ СТОУНС,ХУ,ЯРДБЪРДС,КРИЙМ,ФРИЙ,ЛЕД ЦЕПЕЛИН,ЮРАЯ ХИЙП,РЕЙНБОУ,УАЙТ СНЕЙК,СКОРПИЪНС,

и китаристи ДЖИМИ ХЕНДРИКС И ЕРИК КЛЕПТЪН(колкото и странно да звучи поне за мен)

Пиши ми кой е твоят приятел и къде учи,защото може да сме съученици!!! :laughing:

Ами учи в Англииската гимназия.Благодаря за информацията.

Ъъъъ, да не сте случайно от Английската... Щото и там сега по тази тема си потим... :huh:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...