jadi Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Искам предварително да се извиня ,за това ,че си позволявам да критикувам....Знам ,че никак не е приятно!Много харесвам форума в warez ...научавам наистина много от най-различните теми..но наистина е нетърпимо относно правописа.Какво нетърпимо...направо отчайващо.Момчета и момичета,90% от вас са направо неграмотни по отношение на българската граматика.Това е ужасно.Много ,ама много се надявам ,че това се наблюдава само във форумите...бързате,не обръщате внимание и т.н.Дано да е така...Моля ви помислете по този въпрос само за 1 мин./не повече/Благодаря ви предварително!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 [quote name=jadi' date='Mar 28 2005, .но наистина е нетърпимо относно правописа.Какво нетърпимо...направо отчайващо. [/quote] Пред"но"доколкото знам се слага запетаика Като става въпрос за правопис! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Искам предварително да се извиня ,за това ,че си позволявам да критикувам....Знам ,че никак не е приятно!Много харесвам форума в warez ...научавам наистина много от най-различните теми..но наистина е нетърпимо относно правописа.Какво нетърпимо...направо отчайващо.Момчета и момичета,90% от вас са направо неграмотни по отношение на българската граматика.Това е ужасно.Много ,ама много се надявам ,че това се наблюдава само във форумите...бързате,не обръщате внимание и т.н.Дано да е така...Моля ви помислете по този въпрос само за 1 мин./не повече/Благодаря ви предварително!!! <{POST_SNAPBACK}> Е,ко,дЪ,се,прай:,нИмоЙ!да-смИ бИзгрИешни!! Ама поне може да се стараем!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 ми аз праа правуписни грешки ут бързани Не,наистина-и на мен понякога ми прави впечатление,че има много грешки,но мисля,че повечето хора просто бързат и затова се правят грешки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Искам предварително да се извиня ,за това ,че си позволявам да критикувам....Знам ,че никак не е приятно!Много харесвам форума в warez ...научавам наистина много от най-различните теми..но наистина е нетърпимо относно правописа.Какво нетърпимо...направо отчайващо.Момчета и момичета,90% от вас са направо неграмотни по отношение на българската граматика.Това е ужасно.Много ,ама много се надявам ,че това се наблюдава само във форумите...бързате,не обръщате внимание и т.н.Дано да е така...Моля ви помислете по този въпрос само за 1 мин./не повече/Благодаря ви предварително!!! <{POST_SNAPBACK}> По-лоша пунктуация не съм вижвал. Поне, като правиш забележка, се постарай да бъдеш изряден и ти! Друг е въпроса, че се е писало хиляди пъти по тази тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Искам предварително да се извиня ,за това ,че си позволявам да критикувам....Знам ,че никак не е приятно!Много харесвам форума в warez ...научавам наистина много от най-различните теми..но наистина е нетърпимо относно правописа.Какво нетърпимо...направо отчайващо.Момчета и момичета,90% от вас са направо неграмотни по отношение на българската граматика.Това е ужасно.Много ,ама много се надявам ,че това се наблюдава само във форумите...бързате,не обръщате внимание и т.н.Дано да е така...Моля ви помислете по този въпрос само за 1 мин./не повече/Благодаря ви предварително!!! <{POST_SNAPBACK}> Първо се научи къде се поставят шпации около препинателните знаци. Успех! Едит: И как се поставят препинателни знаци Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Хммм...И аз ще се извиня, че трябва да го кажа, но мислиш ли ,че ще постигнеш някакъв резултат с тая темичка.Искрено се надявам да сепостигне ,де.Съгласна съм ,че тук сме много неграмотни някои и това трябва да е поправи ,но критиката ти ли е начина?Гласувам с две ръце ,че това с правописа наистина започва де се превръща в проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 хайде, хайде! какво си тръгнал да разправяш. всеки да си прави каквото иска - да си пише както иска. то си е до лично решение. ако нямаш интерес да се развиваш - бъди неграмотен. и мен ме дразни да чета темис написани по най-неграмотен начин, но не съм вдигнал такъв шум. постове написани със шльокавица отдавна отбягвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jadi Posted March 28, 2005 Author Share Posted March 28, 2005 Първо се научи къде се поставят шпации около препинателните знаци. Успех! Едит: И как се поставят препинателни знаци <{POST_SNAPBACK}> Абсолютно сте прави!!!!Теста мина успешно!Пунктоацията ми е умишлено такава.Щом го забелязяхте,страшно няма.С най-добри чувства към всички!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Тя само ни е пробвала Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Хммм...И аз ще се извиня, че трябва да го кажа, но мислиш ли ,че ще постигнеш някакъв резултат с тая темичка.Искрено се надявам да сепостигне ,де.Съгласна съм ,че тук сме много неграмотни някои и това трябва да е поправи ,но критиката ти ли е начина?Гласувам с две ръце ,че това с правописа наистина започва де се превръща в проблем <{POST_SNAPBACK}> На 15 г. ти е простено да не си 100 % на ТИ с гаматиката и пунктуацията, но е поправимо, пък и до колкото помня там някъде се наблягаше на тези работи. Ама да си на 20+, завършил средно и да не можеш да пишеш правилно на родния си език е много зле! Едит: Абсолютно сте прави!!!!Теста мина успешно!Пунктоацията ми е умишлено такава.Щом го забелязяхте,страшно няма.С най-добри чувства към всички!!!!!! ...ми хайде да видим как пишеш добре тогава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 постове написани със шльокавица отдавна отбягвам. <{POST_SNAPBACK}> Напълно съм съгласен с теб,за шльокавицата.Аз също отдавна ги отбягвам.Просто не ми е приятно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Пак има грешка.Ще се наказваме май Чи ут де дъ знам,я съм просту чаду Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 хохохо. велвет, гадняр Link to comment Share on other sites More sharing options...
jadi Posted March 28, 2005 Author Share Posted March 28, 2005 Пак има грешка.Ще се наказваме май <{POST_SNAPBACK}> .....та коя казваш е грешката? Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Абсолютно сте прави!!!!Теста мина успешно!Пунктоацията ми е умишлено такава.Щом го забелязЯхте,страшно няма.С най-добри чувства към всички!!!!!! <{POST_SNAPBACK}> Ето я грешката... Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Напълно съм съгласен с теб,за шльокавицата.Аз също отдавна ги отбягвам.Просто не ми е приятно! <{POST_SNAPBACK}> няма запетая Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 .....та коя казваш е грешката? <{POST_SNAPBACK}> Ами май е с препинателните занаци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Не искам да се правя на някакъв, но не мислите ли, че има доста обширна тема, в която много скоро се обсъждаше точно този въпрос: http://www.warez.ru/invision/index.php?sho...ic=24114&st=140 В крайна сметка почти е сигурно че тази тема ще се мерджне с другата. И без съмнение ще продължат саркастичните и язвителни забележки към постовете на другите, също така всички ще се хващат за думата на всеки, нещо в което се изроди и другата тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Аз пък съм си тъп и неграмотен. Кофти работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Хммм...И аз ще.. <{POST_SNAPBACK}> Ти , най-вече ще трябва да спреш с писането на "4" вместо "ч" и "6" вместо "ш" , когато го направиш - няма да има проблеми . Аз съм неграмотен ! Признавам си го ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antychrist Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Супер глупава тема.Имало е много такива.Освен тва тука много малко хора гледат правопис.Кто ти е гадно да четеш , 4ети весници бухахаххаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Супер глупава тема.Имало е много такива.Освен тва тука много малко хора гледат правопис.Кто ти е гадно да четеш , 4ети весници бухахаххаха <{POST_SNAPBACK}> И все пак едно е да прочетеш (почти) грамотно написан пост, и друг такъв пълен с грешки (я технически, я от незнание). Аз също не пиша 100% безгрешно, но поне се старая. Посвещавам този пост на wlado (който чете раздела за Линукс знае за какво говоря ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Има един хуморист - Румен Белчев, който твърди: "Малко се пие в тази държава!". Аз бих го видоизменил: "Малко се чете в тази държава!". И в буквалния, и в преносния смисъл. Малко повечко четене, по мое мнение, би довело поне до замисляне върху употребата на една или друга дума и двоумене поне малко върху правописа и пунктуацията. Нямаше да има разни "бисери", а със сигурност щяхме да се радваме на повече образци на изкусно боравене с нашия богат и хубав език. Сигурно ще получа гневни реплики, но това е мнението ми и никой не може да го промени. Наясно съм, че с това изказване не променям нещата, но се надявам то да породи размисли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jadi Posted March 29, 2005 Author Share Posted March 29, 2005 Има един хуморист - Румен Белчев, който твърди: "Малко се пие в тази държава!". Аз бих го видоизменил: "Малко се чете в тази държава!". И в буквалния, и в преносния смисъл. Малко повечко четене, по мое мнение, би довело поне до замисляне върху употребата на една или друга дума и двоумене поне малко върху правописа и пунктуацията. Нямаше да има разни "бисери", а със сигурност щяхме да се радваме на повече образци на изкусно боравене с нашия богат и хубав език. Сигурно ще получа гневни реплики, но това е мнението ми и никой не може да го промени. Наясно съм, че с това изказване не променям нещата, но се надявам то да породи размисли. <{POST_SNAPBACK}> И аз само на това се надявах.На нищо повече.Ако се напънем да погледнем от добрата страна факта ,че има много грешки в правописа,ще открием ,че това си е направо гимнастика за мозъка.Препрочитам по 2 пъти едно изказване докато разбера за какво става дума/в паталогичните случаи на грешки де.../Карай!!!!Предлагам темата да се закрие.Щом за мене е досадна ,какво остава за другите.Извинявам се!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.