Jump to content
BulForum.com

Впечатления от уредбите на SONY

aivan

Recommended Posts

Нещо и аз не съм голям фен на СОНИ. Брат ми има уредба СОНИ, 2 касети, СД, тунер, с две колони, старичка е доста. Ами проблемите със СД-то и касетите е подобен, т.е. само А чете и СД-то чете квот си хареса. Друго, приятел има ДВД Сони, голяма хубост...чете CD-RW i DVD щампа...нищо друго. Евала им.

Аз съм с този ресийвър от около година и съм доволен за сега. Но го купих за 700 лева. А отделно съм и с колони jamo. Като за в нас звучи добре. Ако не вярвайте питайте съседите :bgrin: :bgrin: :bgrin:

Аз съм с този ресийвър от около година и съм доволен за сега. Но го купих за 700 лева. А отделно съм и с колони jamo. Като за в нас звучи добре. Ако не вярвайте питайте съседите  :bgrin:  :bgrin:  :bgrin:

Хубаво, че се похвали !

Иначе хубава машинка, но ако и вържеш 5х120 ще клекне.

Аз имам едно Sony 2х100w на малко повече от година е с три CD-та , също чете и MP3 не съм я експлоатирал много много , но за сега не мога да кажа нищо лошо по неин адрес , свири супер , качеството е добро , не криви... баса е върха.

Ама то гаранция в българия за каквато и да била техника няма.......

Edinstvenoto neshto s Marka Sony koeto imam e dig. aparat4e i zasega ne mi e pravilo problemi.Nadqvam se i za v badeshte da e taka.Ama po princip vseki mi kazva 4e bili golemi bokluci

Аз имам също :) Наскоро прочетох, че на тях капачетата на обектива пък им отказвали и щях да изкрейзам. Да чукна на дърво, за сега работи много добре.

na6ata sa6to e sony i e ve4e na 7-8 godinki i ne moga da se opla4a ot neq samo me drazni tova 4e ne 4ete MP3 format ina4e e 3 diska s 4etiri koloni

Хубаво, че се похвали !

Иначе хубава машинка, но ако и вържеш 5х120 ще клекне.

Това защо го каза ??????????????????????????????

Прочети името на темата - просто си казвам впечатлението от sony. Имам това и съм доволен от него.

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...