Jump to content
BulForum.com

ТВ Сериали

reactor

Изберете си сериал  

132 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Shto be...Married with children rulez...

Da beshe dobavil i Alo, Alo...zabelqzvam, che muzhkata auditoriq si pada dosta po nego :)

Абсолютно - това са двата най-свежарски сериала които съм гледал.

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Friends ; Alo Alo Married With Childrens ; Всички обичат Реймънд ;

O.C. Кварталът на богатите ; и др.

Приятели те са просто номер 1, а иначе и Женени с деца не е никак лош, както и Ало Ало

CSI е сериалът за мен!

А от изброените - FRIENDS. Понякога малко доскучава, но има идоста свежи епизоди. Всички , с изключение на Рос, ме кефят. Особено Джоуи - пълен кретен! :)

Женени с деца,Всички обичат Реймънд.като малък имаше разни сериали/от сорта на Бриско Каунти/,които ме кефеха,сега сигурно няма.Но най-велик си остава Туин Пийкс.Жалко,че сега не мога да го гледам,защото не мога да намеря всички епизоди/дублирани на български или със субтитри-поне на английски или немски ако не на български/

Специално тези сериали които си изброил : не ме кефят изобщо.Много са плоски едни такива,просто имам чувството че мият мозъци .

За мен хубави сериали бяха : Алф и Войната на световете (това пък беше направо трепач,но Канал 1 не взе тогава продълженията на серийте мръсниците!!!! ,даваха го 1 път седмично и сичко живо беше пред екрана тогава) .

Много харесвам "Приятели", "Досиета-Х", "Ало, ало". Не мога да кажа кой предпочитам повече. Преди време много следях "Шотландски боец", макар че е предвидим и доста изтъркана схема. Но ми харесва темата за "безсмъртие" в името на борбата срещу злото (колкото и шаблонно да звучи).

Между другото имам един приятел, който удивително прилича на Ейдриън Пол и аз понякога му викам Шотландския боец :P . Най-интересното е, че приликата не е само външна.

Jeneni s deca e super, Priqteli sa6to no sega se setih i za V.I.P. s Pamela anderson det go davaha predi po kanal 1 i za Spasiteli na plaja "Baywatch".

Sa6to taka mnogo me kefi "Pacific blue" - oniq policai s kolelata nali se se6tate. :P :P :P :P :P

Злостър,Фолти Towers,Ало Ало,Бриско Каунти...предимно английските сериали ми харесват.

Алф също беше готина хава.Но като се замисля съм го гледала доста отдавна и не знам дали сега ще ми хареса толкова

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...