Jump to content
BulForum.com

Улеснете си живота

NightKiller

Recommended Posts

УФФФФФФФФ прав си може и да имаш много проблеми но те не са в рар фаиловете как си обясняваш факта че само ти имаш проблеми с тея фаилове как само на теб ти дават грешки и защо само ти не ги харесваш отговора е много прост ами проблемите са все в теб

1 виж дали не ти се прецакват фаиловете заради програмата която ползваш при сваляне

2 научи се да питаш защо нещо е направено така преди да искаш да го променяш тотално само защото така ти се иска

3 научи се да си признаваш че не си прав все пак 100092029 човека ти обясниха защо е направено така а ти продължаваш да си държиш на своето

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply
УФФФФФФФФ прав си може и да имаш много проблеми но те не са в рар фаиловете как си обясняваш факта че само ти имаш проблеми с тея фаилове как само на теб ти дават грешки  и защо само ти не ги харесваш отговора е много  прост  ами проблемите са все в теб

1 виж дали не ти се прецакват фаиловете заради програмата която ползваш при сваляне

2 научи се да питаш защо нещо е направено така преди да искаш да го променяш тотално само защото така ти се иска

3 научи се да си признаваш че не си прав  все пак 100092029 човека ти обясниха защо е направено така а ти продължаваш да си държиш на своето

Ако скоро не си гледал във Форума ще видиш че не съм единствения с тези проблеми.Свалям с Флашгет и при архивирането правя всичко което е казано в тотариола.А то се разбра че май няма да стане затва не се претиснявай.....

Използвам най-новата версия на Уинрара следователно надали е от това нали?

П.П.Ето един пресен пример токущо си свалих Codname:Panzer,Phase one и ми дава ДЕВЕТ грешни рар файла свалих ги и ми даде още 5 грешни.Сигурно кат сваля и тях ще ми даде някои други а?

Проблемите са толкова много че ще ме баннат за спам преди да напиша всичките игри и проблемите подробно

абе роби_89 как само при теб има проблеми бе деба. аз от 2 години съм към ЕК и досега не съм срещнал прецакана игра :bgrin: май проблема е в задклавиатурния хардуеар в случая :lol:

Това с РАР-овете наистина не е най-приятният начин.

Онзи ден свалих OFFICE на Майкрософт и само заради един corrupted архив не успях да си го инсталирам и се наложи да тегля друга версия.

Та сега, искам да попитам нещо. Както, в някои случаи, когато даунлоудваме и ни се прекъсне връзката, свалената част се запазва, нали? Така ли е при upload-a?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...