redmadman Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Ти май не разбираш че така няма да ни направиш услуга а ще ни навредиш вземи прочети внимателно какво са ти писали хората а и не разбрах какво толкова ти пречат рар фаиловете Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted March 28, 2005 Author Share Posted March 28, 2005 Ти май не разбираш че така няма да ни направиш услуга а ще ни навредиш вземи прочети внимателно какво са ти писали хората а и не разбрах какво толкова ти пречат рар фаиловете <{POST_SNAPBACK}> Пречи ми това че съм пробвал абсолютно всичко и да ги хвана всичките наведнъж да ги рарна през Уинрара и пробвах и с sfv file и да свалям наново всичко ама не става ето това ми бърка в червата затва е тази статия да се махнат рар файловете.Ама както се разбра няма да стане затва.....приятно играене аз пак макар че имам нет ще си плащам по 7 лева всеки път кат ми се доиграе нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 aз не мога да разбера що администраторите не си улеснят живота и не те баннат.... кво продължаваш да филосовстваш като ти обясниха закво са на рарове игрите? и се научи да слагаш НЯКВА пунтуация като пишеш.....бахти Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted March 28, 2005 Author Share Posted March 28, 2005 aз не мога да разбера що администраторите не си улеснят живота и не те баннат....кво продължаваш да филосовстваш като ти обясниха закво са на рарове игрите? и се научи да слагаш НЯКВА пунтуация като пишеш.....бахти <{POST_SNAPBACK}> Ти,защото со сложил много пунктоазий,нали?Ако искат да ме банват,тва си е тяхна работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Пречи ми това че съм пробвал абсолютно всичко и да ги хвана всичките наведнъж да ги рарна през Уинрара и пробвах и с sfv file и да свалям наново всичко ама не става ето това ми бърка в червата затва е тази статия да се махнат рар файловете.Ама както се разбра няма да стане затва.....приятно играене аз пак макар че имам нет ще си плащам по 7 лева всеки път кат ми се доиграе нещо. <{POST_SNAPBACK}> tuk neshto neshvanah ti mai neznaesh kak se rezahivira negi fashai si4kite a samo 1wiq i nego hvashtai a shtrakni dvapati varhu nego ako ne e s ikonkata na rar. mu dai da go otvori ot tam s properties i toi ediniq shte ti stane rar. i ot tam se otwarq. Na4i pi4 kazvam si mnenieto kato si imash problem obarnise kam nqkoi admin i mu obqsni kakwo iskash i go pitai dali e gotov da ti pomogne. Drugoto kwo zanimavash tuk si4ki 4e ti nemojesh da si gi otworish az si gi otvarqm si4ki si gi otvarqt ti nemojesh i kwo da smenim cqlata sistema. Utre nqkoi shte kaje 4e iska si4ki filmi da sa na DVD format i aide da po4vame 4e e po udobno aide zemi pomisli malko. A i plashtai si ako iskash i po 15 leva problema si e twoi kwo ni zanimavash pove4e 10000 posta za gluposti i za TWOITE problemi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted March 28, 2005 Author Share Posted March 28, 2005 tuk neshto neshvanah ti mai neznaesh kak se rezahivira negi fashai si4kite a samo 1wiq i nego hvashtai a shtrakni dvapati varhu nego ako ne e s ikonkata na rar. mu dai da go otvori ot tam s properties i toi ediniq shte ti stane rar. i ot tam se otwarq. Na4i pi4 kazvam si mnenieto kato si imash problem obarnise kam nqkoi admin i mu obqsni kakwo iskash i go pitai dalie gotov da ti pomogne. Drugoto kwo zanimavash tuk si4ki 4e ti nemojesh da si gi otworish az si gi otvarqm si4ki si gi otvarqt ti nemojesh i kwo da smenim cqlata sistema. Utrq nqkoi shte kaje 4e iska si4ki filmi da sa na DVD format i aide da po4vame 4e e po udobno aide zemi pomisli malko. <{POST_SNAPBACK}> Пич аз не се изразих правилно затова не си ме разбрал отварям си рар-а по стандартния начин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Dobre i kak taka neti tragva nishtu i az sam ot mrejata na ggbit net i si svalqm i si igraq bez problemi.BTW koq to4no igra nemojesh da extractnesh.I TARSI PROBLEMA V TEB NE V GGBIT ILI EVROCOM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
No_Nick Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Еееййй, аве ти не четеш ли какво ти казват хората???Това, че ти и още 2ма 3ма имате проблеми не означава, че трябва да мрънкаш.И това не е сървъра на Гигабит, а на Евроком нет. <{POST_SNAPBACK}> А ти не неучили вече, че Евроком и Гигабит са не един и същ собственик и следователно и сървъра е и на двата доставчика на интернет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 А ти не неучили вече, че Евроком и Гигабит са не един и същ собственик и следователно и сървъра е и на двата доставчика на интернет. <{POST_SNAPBACK}> Az sam na ggbit nqmam problemi do predi 3 meseca bqh na evrocom nqmah problemi. Tai4e tova 4e imalo zna4enie i 4e bili preeebani shtoto e na ggbit sa palni gluposti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Ти,защото со сложил много пунктоазий,нали?Ако искат да ме банват,тва си е тяхна работа. <{POST_SNAPBACK}> пункто-кво? бе ти не можеш да пишеш,та с уинрар тръгнал да се разправяш.... и ти като един мои познат-бъкел англииски не знае,полу грамотен като теб(за български),ама щял да научи немски на курс за два месеца,че и да отиде в германия... баси филма.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorokal Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Ето тук много добре си е обяснено какво и как трябва да се прави ако не разбираш. Вземи първо го прочети и после разправяй повредени ли са файловете или не. Защото на мене не ми се се случвало до сега да имам проблем с архивите. И между другото са си много добре направени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 To e страшен проблем ако неможеш да си свлиш някоя игра Ами тогава вземи и направи това Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted March 28, 2005 Author Share Posted March 28, 2005 Изглежда че пак ще обяснявам затва ще се опитам да е кратко.Не бе боли дали Гигабит и Евроком са едно(макар че знам че са едно и също)pi4aga-абе вземи да се скриеш и стига си ми търсил грешките а?Какво те интересува че пиша грешно ъ?Jorokal-по горе бях написал че това го знам на изуст недей да ми даваш линк. П.П. Моля затворете темата че стана кат семеен скандал а не разсъждение над Topica.Розбра се че няма да се променя нищо. Исках да кажа "Разбра" някой да не каже нещо пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Изглежда че пак ще обяснявам оле ще припадна...от смях я ми посочи кво точно си обяснил в поста,от които е взет цитата? ааааххааахахах-немооогаааа. в случай че още не си зацепил,смислов: 3.Ако има някои файлове които са прецакани(т.е. са с червенко) ги свалете отново.Точно това е основната причина да се цепят на малки архивчета - ако се е прецакало нещо,кое ще е по-добре:да свалите едно архивче от 14.3 МБ или целия диск в rar т.е. 700 МБ?Ай замислете се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Neznam koi sha se krie no qvno nesi pro4el i nau4il prawilata. 2. Не е разрешено използването на псувни, обидни думи, преки характеристики или самоцелни саркастични забележки, особено когато целят разпалване или подклаждане на конфликт. AAA btw i tova 16. Избягвайте пускането на няколко последователни (непосредствено едно след друго) мнения в една и съща тема. Ако има нужда да допълните или редактирате мнението си, и все още никой не е писал след Вас, използвайте бутона (редактиране). Намира се долу вдясно на всеки Ваш пост I stiga s toq SPAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted March 28, 2005 Author Share Posted March 28, 2005 оле ще припадна...от смях я ми посочи кво точно си обяснил в поста,от които е взет цитата? ааааххааахахах-немооогаааа. в случай че още не си зацепил,смислов: 3.Ако има някои файлове които са прецакани(т.е. са с червенко) ги свалете отново.Точно това е основната причина да се цепят на малки архивчета - ако се е прецакало нещо,кое ще е по-добре:да свалите едно архивче от 14.3 МБ или целия диск в rar т.е. 700 МБ?Ай замислете се. <{POST_SNAPBACK}> Pi4aga.........Мога да ти кажа едно голямо FUCK U.Престани да се ебаваш разбрали?Ти нямаш ли си друга работа ъ?Удари си една чекия и ми пътувай от главата!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 оле ще припадна...от смях я ми посочи кво точно си обяснил в поста,от които е взет цитата? ааааххааахахах-немооогаааа. в случай че още не си зацепил,смислов: 3.Ако има някои файлове които са прецакани(т.е. са с червенко) ги свалете отново.Точно това е основната причина да се цепят на малки архивчета - ако се е прецакало нещо,кое ще е по-добре:да свалите едно архивче от 14.3 МБ или целия диск в rar т.е. 700 МБ?Ай замислете се. <{POST_SNAPBACK}> Ами човека ти обеснява, че не го "боли" дали Евроком и Гигабит са едно. П.П. Свести ли се вече? Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Следните редове който ще прочетете не са за лица под 5 годинки Не споко така ай даго дам сериозно.Пиша ви за да можем да се организираме да направим нещо което ще задържи много хора в Гигабит.Визиото направиха чисто нова страница кадето всички игри и програмки НЕ СА РАР ФАЙЛОВЕ!Следователно няма статий защо не ми тръгва това или онова.Всичко става лесно и бързо.Админите не се нерват на идиотски изказвания от страна на новобранци и не лепат Warn.Та казвам да се организираме малко по малко всяка една игра да бъде направена Bin или Iso файлове за одобство на потребителя.Помислете няма ли да е по лесно ако свалиш един Bin файл или около 50 рар файла или 80 двд файла нали?Това е от мен замислете се не ми пука дори ако ми лепнете warn за това изказване просто не мога вече да се примирявам с това.Гигабит ми харесва повече от визиото и искам да мога да го използвам 100%. <{POST_SNAPBACK}> I az taka mislia,4e 6te e po-udobno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 уфффф,тази темичка вместо да ми улесни живота го затормози. драги ми роби_89,вече не знам за кой път ти обясняват,но аз ще го направя отново. когато файловете са на бин файл(цял,около 700мб всеки),и когато в процес на свалянето се окаже,че файлът е повреден,за да се поправи това,трябва на ново да се свали този същият 700бмайтов файл,като нищо не ти дава гаранция,че пак няма да се прецака от флаш гет-а при повторното сваляне.ето защо,някоя по-умен от теб е измислил биновете да се адват към 14мегабайтови архивчета.и когато нещо се повреди при свалянето,то това ще е едно две три или максимум четири 14 мегабайтови архивчета.така ще се наложи да сваляш само тях,а не 700мб бин файл.това улеснява както юзърите,така и ъплоудърите,щото ин кейс ю донт ноу,файлове могат да се прецакат и докато се ъплоудват. тва е ситуацията.надявам се да съм бил достатъчно ясен.щото от смешно взе да ми става трагично,ама тва е щото няма кои друг да си бута носа там дето не му е работата....нищо,както и да е. @двил_ин_плд-мен ли адресираш с тия правила?я пак? @иик-можеш ли да ми кажеш кво общо имат ггбит и евроком с топика? и благодаря-добре съм.но бях на косъм да пукна от смях Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 @двил_ин_плд-мен ли адресираш с тия правила?я пак?<{POST_SNAPBACK}> Da sam spomenaval imeto ti . pi4iga ei za twa stava vapros. Pi4aga.........Мога да ти кажа едно голямо FUCK U.Престани да се ебаваш разбрали?Ти нямаш ли си друга работа ъ?Удари си една чекия и ми пътувай от главата!!!<{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 До тук всичко беше обяснено адски изчерпателно, мога да добавя още само ,че като изключим разархивирането ,времето за download-a на bin и rar-четата е почти едно и също ! Така ,че и аз не разбирам какъв точно е проблема Robi_89 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_2004 Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Az ne sam saglasen 4e vremeto za svalqne e ednakvo kogato svalqsh edin bin file i kogato svalqsh 50 rar faila.No ako vse pak sashtestvuva na4in za svalqne pri koito vremeto e ednakvo molq da mi kajete Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted March 28, 2005 Author Share Posted March 28, 2005 Az ne sam saglasen 4e vremeto za svalqne e ednakvo kogato svalqsh edin bin file i kogato svalqsh 50 rar faila.No ako vse pak sashtestvuva na4in za svalqne pri koito vremeto e ednakvo molq da mi kajete <{POST_SNAPBACK}> Pi4aga-глей ся момко........при повечето случай кадето има някакъв проблем със свалянето или архивирането той е при рар файловете аз засега не съм срещал проблем с бин файла нито е споменавано в Форума(за това не съм много сигурен ама поне аз не съм срещал) Theshaman-По-нагоре съм написал какъв е проблема ми с рар и двд файловете. Alex_2004-Ъ?Ще ми кажеш ли кой ти говори за времето на сваляне.Това е НАЙ-Малкя проблем! t_tunchev-Мерси за подкрепата най-накрая някой на моя страна Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Pi4aga-глей ся момко........при повечето случай кадето има някакъв проблем със свалянето или архивирането той е при рар файловете аз засега не съм срещал проблем с бин файла нито е споменавано в Форума(за това не съм много сигурен ама поне аз не съм срещал)Theshaman-По-нагоре съм написал какъв е проблема ми с рар и двд файловете. Alex_2004-Ъ?Ще ми кажеш ли кой ти говори за времето на сваляне.Това е НАЙ-Малкя проблем! t_tunchev-Мерси за подкрепата най-накрая някой на моя страна <{POST_SNAPBACK}> Естествено, че проблема ще е в .rar-а! Ти да си видял някой да качва друго, че проблема да е в другото Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted March 28, 2005 Author Share Posted March 28, 2005 Роби, ако имап проблеми с RAR на някоя игра пусни отговор в тази тема:http://www.warez.ru/invision/index.php?sho...view=getnewpost и се оплачи подробно за коя игра и кой файл става въпрос да го предърпат, който го е дърпал! <{POST_SNAPBACK}> Проблемите са толкова много че ще ме баннат за спам преди да напиша всичките игри и проблемите подробно П.П. Veseo нещо не се включва иначе щеше вече да ми лепне някоя критика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.