NightKiller Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Следните редове който ще прочетете не са за лица под 5 годинки Не споко така ай даго дам сериозно.Пиша ви за да можем да се организираме да направим нещо което ще задържи много хора в Гигабит.Визиото направиха чисто нова страница кадето всички игри и програмки НЕ СА РАР ФАЙЛОВЕ!Следователно няма статий защо не ми тръгва това или онова.Всичко става лесно и бързо.Админите не се нерват на идиотски изказвания от страна на новобранци и не лепат Warn.Та казвам да се организираме малко по малко всяка една игра да бъде направена Bin или Iso файлове за одобство на потребителя.Помислете няма ли да е по лесно ако свалиш един Bin файл или около 50 рар файла или 80 двд файла нали?Това е от мен замислете се не ми пука дори ако ми лепнете warn за това изказване просто не мога вече да се примирявам с това.Гигабит ми харесва повече от визиото и искам да мога да го използвам 100%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Следните редове който ще прочетете не са за лица под 5 годинки Не споко така ай даго дам сериозно.Пиша ви за да можем да се организираме да направим нещо което ще задържи много хора в Гигабит.Визиото направиха чисто нова страница кадето всички игри и програмки НЕ СА РАР ФАЙЛОВЕ!Следователно няма статий защо не ми тръгва това или онова.Всичко става лесно и бързо.Админите не се нерват на идиотски изказвания от страна на новобранци и не лепат Warn.Та казвам да се организираме малко по малко всяка една игра да бъде направена Bin или Iso файлове за одобство на потребителя.Помислете няма ли да е по лесно ако свалиш един Bin файл или около 50 рар файла или 80 двд файла нали?Това е от мен замислете се не ми пука дори ако ми лепнете warn за това изказване просто не мога вече да се примирявам с това.Гигабит ми харесва повече от визиото и искам да мога да го използвам 100%. <{POST_SNAPBACK}> Споко след 1-2 месеца и на тях ще им писне и ще почнат да лепат яко warn се пак сега е началото и още имат сили Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Определено ще ни е по лесно ако са на един файл както предлагаш, но го правят така защото по лесно го ъплоадват и ако случайно им се скапе връзката да не се налага да почват отналало... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 ....100%. <{POST_SNAPBACK}> не няма да е по лесно. защото ако нещо се прецака докато сваляш един бин фаил 700мб после ще трябва да го сваляш на ново. а ако нещо се прецака докато сваляш рар-чета ще трябва да свалиш само едно 14мб или 48 ако е dvd едит: както казва James_Bond007 при качването нещата стоят по същия начин :П Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted March 28, 2005 Author Share Posted March 28, 2005 Много съжелявам за тях хората си плащат за да им е максимално лесно затова например са миялните да не си прецакваш ръцете.Ако искат да са най-добрите в Пловдив ще се постараят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted March 28, 2005 Author Share Posted March 28, 2005 Ти май не разбираш на къде бия.Гигабита е най добрия в Пловдив и искам както и всички други да си остане така.С тая твоя реплика кат не ти изнася си тръгвай ако го кажеш на повечето то какво ще остане от потребителите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Robi_89, всичко тук е на добровлни начала, като не ти изнася баста!Варез.ру не е длъжен на никого! <{POST_SNAPBACK}> Още по-добре е пък като е едно файлче .exe... магазинско такова Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Ти май не разбираш на къде бия.Гигабита е най добрия в Пловдив и искам както и всички други да си остане така.С тая твоя реплика кат не ти изнася си тръгвай ако го кажеш на повечето то какво ще остане от потребителите? <{POST_SNAPBACK}> Eми...има и друга реплика. Като не ти харесва, хвани почвай наред игрите Свалях, разархивираш, прайш бин файлчета, качваш във ФТПто и някой ги мести после. Т.е. не Улеснете си живота, а улесни ни живота Успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Гигабита е най добрия в Пловдив aз само да те питам-колко часа ти отнема да си провериш пощата в яху? ахахахахахахааха Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted March 28, 2005 Author Share Posted March 28, 2005 aз само да те питам-колко часа ти отнема да си провериш пощата в яху?ахахахахахахааха <{POST_SNAPBACK}> XAXAXAXAXAAX aз съм на абв затва сорка Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted March 28, 2005 Author Share Posted March 28, 2005 Аз съм един от тези дет имат проблеми с рар и двд файловете ако можех вече да съм се хванал мога само с някой игри да помогна ама сам нищичко не мога да направя затва пиша тази статия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 27. WareZ.ru се поддържа от независима група участници, които спомагат за неговото съществуване и развитие в свободното си време. Единственото "заплащане", което получават за посветеното време и труд, е думата "благодаря" от потребителите. И какъв ти е проблема?Не си чел туториала за архивите и не знаеш кое да пуснеш? Ако можеше щеше да се хванеш с всичко,а не само с някои игри.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Аве пич земи прочети пиннатата тема там на veseo какво е .rar бла бла бла... и ще разбереш закво става въпрос.От вчера ми дошъл тука и вече топлата вода ше открива-спокс, има и по-умни от тебе, повярвай ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted March 28, 2005 Author Share Posted March 28, 2005 Tази тема я знам на изуст ей ся ми се случи следнто:свалям една игра.Хващам всичките файлове наведнъж от Уинрар опа грешка.Пробвам с sfv file казва ми че всички са наред пробвам кат тсъкам на 00 рар файл за да го рарни опа файл 23 CORRUPTED какво да кажа друго а???? П.П.Вижте ся как седят нещата от както съм на Гигабит това ми е единствения проблем нито са ми спирали нета нито съм имал проблеми с филмите защо да не отстраним този проблем заедно събираме се оправяме го и всичко ще си е наред това е работа за не повече от 1 седмица ако се хваним повече хора.ЗАЩО БЯГАТЕ ОТ ОДОБСТВОТО КАЖЕТЕ МИ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 О,аз мога да ти кажа още много неща.Приемерно,че се налага понякога да дръпнеш наново архива,който е сбъркан,щото флашгет(който сигурно ползваш) е збъгнал по време на даунлоада. И колко ли щеше да ти е кеф на душицата,ако вместо сбъркан архив имаше сбъркан бин файл,а? Замислял ли си се? Бягам от ОДОБСТВОТО,щото ти не можеш като хората да пишеш,ама си тръгнал игри да оправяш. между другото - пише се УДОБСТВО. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Robi_89 имате си сървър гигабит ходи там давай акъли кое как да става Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 ЗАЩО БЯГАТЕ ОТ ОДОБСТВОТО КАЖЕТЕ МИ??? <{POST_SNAPBACK}> За теб удобство, за някои неудобство!!!!!И не ми говори че трябвало само около една седмица!Една седмица ако някои хора седят постоянно,свалят рар-ове и качват пак!Единственото лошо нещо на рар-а е че трябва да изчакаш 3-4 мин за да ти разархивира бин-а!!Олеееее за тва време ще ти изтече живота направо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted March 28, 2005 Author Share Posted March 28, 2005 О,аз мога да ти кажа още много неща.Приемерно,че се налага понякога да дръпнеш наново архива,който е сбъркан,щото флашгет(който сигурно ползваш) е збъгнал по време на даунлоада.И колко ли щеше да ти е кеф на душицата,ако вместо сбъркан архив имаше сбъркан бин файл,а? Замислял ли си се? Бягам от ОДОБСТВОТО,щото ти не можеш като хората да пишеш,ама си тръгнал игри да оправяш. между другото - пише се УДОБСТВО. <{POST_SNAPBACK}> Абе пич наиш ли колко пъти свалих файл които ми казва че е скапан ама НИЩО и за бин файл не съм срещал такъв случай.А и това за думата ти да не си на 5 че се захващаш за грешка в правописа.Бързал съм и съм направил грешка да не е дошъл края на света? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted March 28, 2005 Author Share Posted March 28, 2005 Абе разбиратели че много от потребителите имат проблеми с рар и двд файловете много от мойте приятели казвач че това им е основния проблем.Защо просто не го премахнем.Аз говоря да се организираме повече хора а не 5-6 човека. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Абе разбиратели че много от потребителите имат проблеми с рар и двд файловете много от мойте приятели казвач че това им е основния проблем.Защо просто не го премахнем.Аз говоря да се организираме повече хора а не 5-6 човека. <{POST_SNAPBACK}> Еееййй, аве ти не четеш ли какво ти казват хората???Това, че ти и още 2ма 3ма имате проблеми не означава, че трябва да мрънкаш.И това не е сървъра на Гигабит, а на Евроком нет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Абе пич наиш ли колко пъти свалих файл които ми казва че е скапан ама НИЩО и за бин файл не съм срещал такъв случай.А и това за думата ти да не си на 5 че се захващаш за грешка в правописа.Бързал съм и съм направил грешка да не е дошъл края на света? <{POST_SNAPBACK}> Нямам представа за него, ама ти май си нa 5, щом правиш такива грешки. И...като си пускал темата сигурно пак си бързал, защото и там си осрал думичката В момента си въплащение на думата СПАМ!!! Пускаш 1000 поста, някой един след друг и т.н. Споко и ...като ти е проблем, купувай си оригинални игри. Ако пак имаш проблем ходи се разправяй с производителите Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 aз само да те питам-колко часа ти отнема да си провериш пощата в яху?ахахахахахахааха <{POST_SNAPBACK}> 30 сек!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted March 28, 2005 Author Share Posted March 28, 2005 Незнам защо сте толкоз скептични към това.Аз се чудя какво да направя за да е по удобно на юзърите а вие не и не щом искате аз просто се опитвам да помогна а Дългия щом мислиш че сме само 2-3 с проблеми защо има толкоз много оплаквания? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Към Евроком съм близо година и половина....И досега съм имал само !!!ДВА!!! пъти проблем с архивите. Никой не е скептичен - просто сме се убедили,че принципът KISS(Keep It Simple Stupido) върши перфектна работа - а да се правят нещата просто е в случая - като се разбиват на архиви.И ако не си забелязал - вътре си е пак бин файл.Така че няма особено голямо значение.Оказва влияние само,че сваляш по-малко ако се прецака нещо. И спри със спама Време беше.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted March 28, 2005 Author Share Posted March 28, 2005 Както искате предавам се като два козела на мост сме никой не остъпва аз ще продължавам да си държа на мойто и сега започвам да качвам бин файлове.Съжелявам ако съм засегнал някой просто исках да стане по-лесно ама щом казвате че за няколко човека няма смисъл вие си знаете.Той не Умира(тоест че ще се боря още) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.