Jump to content
BulForum.com

Za Purvi Put :)

Recommended Posts

• 2 weeks later...
moje koi znae ama tez koli4ki kolko ot tqh imam v nas :) samo na snimki de  :angry: ama sa qki ina4e ina4e motorite sa si druga rabota  :)

kolite sa po-gotini ot motorite,na motora kude shte slozish muzika ili 4 choveka da se kachat i pak e super opasno,dj_ivo toi gi razbira tuning ludoriite za koli.to negovata kva e :) :P

aaaaaaaaa JESUS nedei taka we drugo si e mine6 prez glavnata s nqkoi Yamaha R1 A? ne misli6 li ? :P i da te gledat kat capnati, to tva i s kola moje da stane ama ne e su6tia efekta ina4e za muzikata v kolata si prav i tva e ludnica ama kakto i da e de vseki ima pravo ne svoe mnenie :D

aaaaaaaaa JESUS nedei taka we drugo si e mine6 prez glavnata s nqkoi Yamaha R1 A? ne misli6 li ? :P  i da te gledat kat capnati, to tva i s kola moje da stane ama ne e su6tia efekta ina4e za muzikata v kolata si prav i tva e ludnica ama kakto i da e de vseki ima pravo ne svoe mnenie  :D

Nai-dobre e kola i motor :punk

da we mnou qsno 4e da ima6 i dvete e ludnica.ama vse pak se iskat super mnou kinti i za dvete :) mejdu drugoto pro4etoh v edin drug Topic "Iskam kato zapalia kolata muzikata da se chuva ot kurshaka do glavnata " ?? ot kurshaka li si ? 6toto i as sam ot tam . super qko si e tuka nali ? kaji mi kude to4no si :D

A we hora kak si mislite kato slojite kaski na tiq motori da vi vidqt ? plius tova naistina zimata 6te ti e trudno da kara6 motor.MOje6 1500 puti da naki4e6 edna kola ot kolkoto motor.i ne na posledno mqsto kolata e na 4 gumi a motora na 2 .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...