Jump to content
BulForum.com

Поща

Valesh

Recommended Posts

сигурен ли си в това? 'щото при мен от доста време уж ми дава, че ми е грешна паролата  :confused , но според мен те са си спряли POP3-то

Да, сигурен съм :P

И аз имам поща в mail.bg, и дори в момента поп3 протокола репортва липса на нова поща. ПОП3 сървъра им е безплатен, а за смтп се плаща един смс от 2 лева за 3 или 6 месеца, не се сещам.

И ако не знаете, поп3 сървъра на майл.бг е pop3.mail.bg

... е, на мен профдължава да ми дава все една и съща грешка - че трябва да се логна най-малко след 15 мин. :confused как 15 мин. като аз не съм влизал от вчера!

• 2 weeks later...

извинявам се ,че не е по темата,но от вчера все ми се сменя паролата на пощата и мисля че са някакви хакери.как мога да ги спра?и не само аз имам този проблем-мои приятели също:(моля ви помогнете пощата ми е в abv.bg

извинявам се ,че не е по темата,но от вчера все ми се сменя паролата на пощата и мисля че са някакви хакери.как мога да ги спра?и не само аз имам този проблем-мои приятели също:(моля ви помогнете пощата ми е в abv.bg

в абв има "история" там можеш да си проверяваш IP-тата които са ти влизали

Аз лично имам поща на абв и използвам услугата да ти пращат sms когато имаш имейл. Препоръчвам го и на вас. Обаче някой път става досадно!

Значи някой ти знае тайния въпрос. Влез си в пощата, смени си тайния въпрос и рожденната дата и повече няма да те закачат.

Аз лично имам поща на абв и използвам услугата да ти пращат sms когато имаш имейл. Препоръчвам го и на вас. Обаче някой път става досадно!

Да ама тази услуга не се ли заплащаше, по 1 лев за 7 съобщения или нещо такова беше.

За Глобул е безплатно.

Иначе аз съм на GMAIL, с мейл-клиент Outlook Express 6.

Ако ползваш браузер като OPERA например това с POP3 или IMAP4 ще работи но с абв-то няма да стане не съм пробвал с mail.bg но ако решиш може да опиташ. Прави ти проверка на 5минути може и по-малко или повече

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...