tedy Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 сигурен ли си в това? 'щото при мен от доста време уж ми дава, че ми е грешна паролата , но според мен те са си спряли POP3-то <{POST_SNAPBACK}> Да, сигурен съм И аз имам поща в mail.bg, и дори в момента поп3 протокола репортва липса на нова поща. ПОП3 сървъра им е безплатен, а за смтп се плаща един смс от 2 лева за 3 или 6 месеца, не се сещам. И ако не знаете, поп3 сървъра на майл.бг е pop3.mail.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 ... е, на мен профдължава да ми дава все една и съща грешка - че трябва да се логна най-малко след 15 мин. как 15 мин. като аз не съм влизал от вчера! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 извинявам се ,че не е по темата,но от вчера все ми се сменя паролата на пощата и мисля че са някакви хакери.как мога да ги спра?и не само аз имам този проблем-мои приятели същомоля ви помогнете пощата ми е в abv.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 извинявам се ,че не е по темата,но от вчера все ми се сменя паролата на пощата и мисля че са някакви хакери.как мога да ги спра?и не само аз имам този проблем-мои приятели същомоля ви помогнете пощата ми е в abv.bg <{POST_SNAPBACK}> в абв има "история" там можеш да си проверяваш IP-тата които са ти влизали Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 Аз лично имам поща на абв и използвам услугата да ти пращат sms когато имаш имейл. Препоръчвам го и на вас. Обаче някой път става досадно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 извинявам се ,че не е по темата,но от вчера все ми се сменя паролата на пощата и мисля че са някакви хакери.как мога да ги спра?и не само аз имам този проблем-мои приятели същомоля ви помогнете пощата ми е в abv.bg <{POST_SNAPBACK}> Значи някой ти знае тайния въпрос. Влез си в пощата, смени си тайния въпрос и рожденната дата и повече няма да те закачат. Аз лично имам поща на абв и използвам услугата да ти пращат sms когато имаш имейл. Препоръчвам го и на вас. Обаче някой път става досадно! <{POST_SNAPBACK}> Да ама тази услуга не се ли заплащаше, по 1 лев за 7 съобщения или нещо такова беше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 За Глобул е безплатно. Иначе аз съм на GMAIL, с мейл-клиент Outlook Express 6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dls12 Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 Ако ползваш браузер като OPERA например това с POP3 или IMAP4 ще работи но с абв-то няма да стане не съм пробвал с mail.bg но ако решиш може да опиташ. Прави ти проверка на 5минути може и по-малко или повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.