Valesh Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Знаете ли някоя поща при която като получиш писмо ,с пускането на комп. да ти показва че имаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Става с yahoo.com ако имаш качен yahoo messenger-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Има една програма Trillian 3 Pro.Тя е за всякви видове чат-AIM,ICQ,Yahoo,IRC,MSN,Видео/Аудио чат и кви ли още не обаче има и много плъгини и единия беше точно такъв но не съм сигурен дали не беше само за Gmail или беше за квото си го направиш.Има и кви ли не груги плъгини от прогноза за времето до мониторинг на системните ресурси,та дори и сървърите на CS, и кви ли не други "глупости"(плъгините се свалят отделно) Многофункционална и удобна програмка Не съм 100% сигурен но мисля,че и Opera имаше такава опция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Това можеш да го постигнеш с всяка мейл програма, която реализира POP3/IMAP протоколите, съответно може да работи с пощи, които поддържат този начин на проверка на пощата. Например: Използвайки Mozilla Thunderbird, настройваш я при стартиране да чеква за поща автоматично. Настройваш също така при пуск на компа, да се стартира Тъндербърда. И настройваш Тъндербърда през определен интервал да чеква за поща. Аз съм така, и програмата по цял ден ми седи скрита в трея, и съм много доволен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 http://toolbar.google.com/gmail-helper/index.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
charovni Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Ако имаш адрес в hotmail, ще виждаш дали имаш нова поща още преди да е заредил Windows-a, докато показва welcome screen-a. Чавдар Link to comment Share on other sites More sharing options...
hasty Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 А ако пък имаш акаунт в mail.ru ще знаеш за ново писмо в момента, в който го получиш и ще можеш да пращаш и получаваш поща (POP3/SMTP) без да влизаш в сайта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 YAHOO MESSENGER! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Може просто да си дръпнещ програмка от долнлоад.сом,ама може да ти лепне вирусЧЕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Az tochno takava progrma za notification pravia na delphi kato stane shte dam link (bez virusi estestveno, open source ) <{POST_SNAPBACK}> Като говорим за нотификационна програмка, аз също написах една простичка, мисля в темата за мейл клиенти бях писал за нея, та мойта е за Mozilla Thunderbird, в комбинация с един extension те предупреждава за нови мейли с мигаща икона в трея, също така с balloon tip в трея. Като се цъкне на иконката, активира се Тъндърбърд и програмата приключва и излиза. Също така в tooltip-а й се указва броя новополучени мейли. Ако пък активирате Тъндърбърд, програмата 'усеща' и излиза пак. Простичка е, мисля да й слагам и други методи, като просвирване на звуков файл и други, но за момента ми върши работа перфектна, с нея съм си от месец и повече. Тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Az tochno takava progrma za notification pravia na delphi kato stane shte dam link (bez virusi estestveno, open source ) che to si ima: ms outlook. puskash si go i gotovo. kato dojde pismo svirka. moze i icq-to da si naglasish i edna macka sas sexy glas razpravja "you've got mail". gmail-a si ima sobstven notification tool, msn messengera sashto. yahoo messengera i toj. ima li smisal da preotkrivash koleloto mi kazi? btw. kato ja napishesh ja mi pusni 1 PM da pregledam koda ti i da pokritikuvam malko (konstruktivna kritika samo, obeshtavam) to takava programka bi trjabvalo da uspeesh da ja napishesh s delphi v ramkite na 4 chasa kato se zamislja... nasluki svirni posle che mi e ljubopitno kakvo si izdokaral Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saber_Skyo4 Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Yahoo-to ama samo prez mesengera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Yahoo-to ama samo prez mesengera. ima 1 programka -yahooPop ili neshto takova kojato se pravi na POP3 server i prez neja mozesh da si downloadvash s outlook-a pismata ot yahoo-to. po analogichen nachin moze da se napravi programka i deto da ti svirka kato dojde pismo. btw. vsichkite takiva non-stop proverjavat ima li neshto ili ne... na 5 min po 5kb traffic ne e mnogo ama ne e kato da e nishto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 ami v yahoo.com. ako imash yahoo messenger Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 ima 1 programka -yahooPop ili neshto takova kojato se pravi na POP3 server i prez neja mozesh da si downloadvash s outlook-a pismata ot yahoo-to. po analogichen nachin moze da se napravi programka i deto da ti svirka kato dojde pismo. btw. vsichkite takiva non-stop proverjavat ima li neshto ili ne... na 5 min po 5kb traffic ne e mnogo ama ne e kato da e nishto. <{POST_SNAPBACK}> Пробвах няколко такива (които имитират POP3 към Yahoo), в момента съм с инсталирана YPOPs!, но нито една не работи добре, времето, което е необходимо на този gateway да се чекне пощата там, е толкова голямо и толкова тромаво, че за мен това си остава просто в архива за спорта. Още повече, за безкрайно дългото време, през което YPOPs! обработва, мейл програмата (Thunderbird) отдавна е дала Timeout и YPOPs! остава да 'виси', при което нищо не става. Единствено успя да сработи работата като дадох на YPOPs! да чеква по 10 или по-малко мейли за сесия, с което Thunderbird не даде Timeout. Което пък е идиотско, в пъти по-бързо и лесно е да отворя яхуто и по нормалния начин да работя с пощата си. Доколкото си спомням Norton Antivirus понеже имаше проверка на POP3 връзките за вируси, тя поне имаше настройка примерно през десетина секунди да пуска на POP3 клиента специални хедъри, които нулират таймерите за timeout, което работеше доста добре. Както и да е, Yahoo аз ползвам от 4-5 години единствено за спам и за регистриране на разни места където искат е-майл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrAgMaKeR Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Като говорим за нотификационна програмка, аз също написах една простичка, мисля в темата за мейл клиенти бях писал за нея, та мойта е за Mozilla Thunderbird, в комбинация с един extension те предупреждава за нови мейли с мигаща икона в трея, също така с balloon tip в трея. Като се цъкне на иконката, активира се Тъндърбърд и програмата приключва и излиза. Също така в tooltip-а й се указва броя новополучени мейли. Ако пък активирате Тъндърбърд, програмата 'усеща' и излиза пак.Простичка е, мисля да й слагам и други методи, като просвирване на звуков файл и други, но за момента ми върши работа перфектна, с нея съм си от месец и повече. Тук <{POST_SNAPBACK}> Да ама не работи както трябва, непрекъснато мига и пише, че има нови писма, апък то няма, няма ли начин да накарам Тъндербърда сам да си слиза в трея и да си чеква на определено време.. или пък някоя друга програмка която обаче да работи.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Да ама не работи както трябва, непрекъснато мига и пише, че има нови писма, апък то няма, няма ли начин да накарам Тъндербърда сам да си слиза в трея и да си чеква на определено време.. или пък някоя друга програмка която обаче да работи.. Пробвана е не само при мен, и работи, не знам защо при теб не работи, би било добре просто да ми пуснеш ЛС с детайли относно как настройваш Тъндърбърд, за да се получи това, за което говориш. Програмката се стартира от разширението за ТБ, и там съм писал кога и как се маха мигащата икона. Да, също съм писал защо по принцип написах програмката, Тъндърбърд има възможност автоматично да проверява акаунтите (това го ползвам и аз разбира се), проблемът при мен дойде в доста ситуации когато ТБ трябва да уведоми при пристигането на нова поща. В повечето случаи нейната икона не се появява, с което да знам че е пристигнала поща. Също така не изчезва, когато отворя и изтрия директно някой получен спам. Така че пиши на ЛС какъв е точно проблема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Знаете ли някоя поща при която като получиш писмо ,с пускането на комп. да ти показва че имаш. <{POST_SNAPBACK}> За целта ползвам Incredi Mail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch_gp Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 ЗНАМ АМА НЯМА ДА ТИ Я КАЖА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stil_L Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Zadavam malko lamerski vapros no sam nekompetenten v tazi 4ast.Zna4i svalih si edna programa za chekvane na po6tata no neznam kak da q nastroq.Imam po6ta v www.abv.bg.parviq mi vapros e na "server name" kakvo trqbva da napi6a i posle na "POP3 server" kakvo trqbva da zapi6a.Posle nali me pita za username i pass i si vavejdam moqt username i pass v abv.bg. Blagodarq predvaritelno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Zadavam malko lamerski vapros no sam nekompetenten v tazi 4ast.Zna4i svalih si edna programa za chekvane na po6tata no neznam kak da q nastroq.Imam po6ta v www.abv.bg.parviq mi vapros e na "server name" kakvo trqbva da napi6a i posle na "POP3 server" kakvo trqbva da zapi6a.Posle nali me pita za username i pass i si vavejdam moqt username i pass v abv.bg. Blagodarq predvaritelno. ABV.BG не поддържа POP3 сървър, както и SMTP, така че не можеш да използваш тази поща с тази програма, както и с никоя, която чеква през POP3 протокол. Предполагам, че може и да имат някаква платена услуга за това, но едва ли някой би платил за това там точно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Понеже бе казано по-горе, цитирам: Има една програма Trillian 3 Pro.Тя е за всякви видове чат-AIM,ICQ,Yahoo,IRC,MSN,Видео/Аудио чат и кви ли още не обаче има и много плъгини и единия беше точно такъв но не съм сигурен дали не беше само за Gmail или беше за квото си го направиш......Многофункционална и удобна програмка <{POST_SNAPBACK}> Аз ползвам този чат-клиент и той ме уведомява коректно за получена поща в Yahoo и Hotmail, независимо, че имам по повече от един акаунт в медиа. Иначе abv.bg не поддържа POP3; mail.bg поддържа, ама услугата се плаща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirkitov Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 В mail.bg си на прави поща POP 3 e бесплатно Mail server:mail.mail.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stil_L Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Nqma li nqkakav na4in bez da izpolzvam tozi POP3 Server da si chekvam po6tata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 ...POP 3 e бесплатно Mail server:mail.mail.bg <{POST_SNAPBACK}> сигурен ли си в това? 'щото при мен от доста време уж ми дава, че ми е грешна паролата , но според мен те са си спряли POP3-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.