Jump to content
BulForum.com

Продавам MB+CPU+RAM+Video+Sound+Lan

Recommended Posts

Частите са следните:

MB Gigabyte GA-5AX rev.4.1 (на линка е rev 5.2, за 4.1 не намерих линк)

CPU K6-2/400 + Fan

RAM 192MB(3x64MB) 168pin ECC EDO

Video 8MB AGP Permedia2

Sound ISA Creative Vibra16

lan PCI 10MBit Combo

Цена на комплекта - 79 лв.

Kakva bi bila cenata za dunoto, procesora i videoto?

Eventualno edno malko HDD kam tyah /4-8-10Gb/?

Rev. 4.1 poddarja li SDRAM i kakvi sa razlikite s 5.2?

Ами на външен вид разлики няма - каквото е на линка, такова е и при мен.

Дъното поддържа и СДРАМ, но просто пристигна комплект - тези памети ме съмняват да тръгнат на друго дъно. Иначе съм ги оценил приблизително:

MB+CPU+Fan ~35лв.

RAM ~3 х 10= 30 лв.

Video & Sound ~ 7 лв.

Lan - 5 лв.

за комплекта има отстъпка, естествено. Но дъното, процесора и паметта се продават заедно.

Само към комплекта - HDD 10GB Maxtor - с което цената става общо 100 лв. за всичко. Бонус - кутия АТХ без захранване и без странични капаци :) .Диска не се продава самостоятелно.

OK, no men me interesuva kombinaciata MoBo + CPU + VGA + HDD. Gotov sam da platya malko po-skapo (v razumni granici!) i da ne se zanimavam s prodajbata na ostanalite komponenti... Ne moje li da uredim neshtata taka ili iskash da se ottarvesh ot vsichko nakup?

Edit: Naprimer cena ot 70lv bez pametite, lankata i sound-a?

За съжаление диска вече го продадох с друга система...

Освен това за тази памет трябва да чакам някое много специално дъно, което да я поддържа (сигурно в момента на някой му трябва точно такава :), ама на...). За момента не желая да разделям дъното и паметта. Мога да предложа следната комбинация: МВ+CPU+Fan+Video (дотук те интересуват тези неща) +RAM+HDD 20GB (без ланката и звука) - пак за 100 лв. (+бонуса естествено :) )

Дискът е Quantum Fireball lct20, произведен за IBM и не се продава отделно.

Ще си помисля ден-два, че точно такава памет не ми трябва ;) /имам 256 PC133/.

Освен това и дискът е ненужно голям /и 4 Гб и върши идеално работа/.

Ще пиша в петък вечерта, ако не е продаден до тогава.

За съжаление (или по-точно, за радост :) ) и диска 20GB замина с друга система. Така че нова комбинация - с 30GB на мястото на 20-ката: 110 лв.

Между другото, въпреки че не съм специалист по овърклок, реших за проба да пусна малко отгоре по множител. В момента вече 3 часа дъното върти MEMTEST при същото охлаждане и при шина 100 и множител 5.5х (т.е. К6-2/550 :) ). Явно CPU-то е добра бройка ;), а дъното може да му се променя и шината до 140МНз! Така че място за ентусиазъм има :punk

Еее, човече, аз смятам да си взема подобен компютър да го използвам като пишеща машина на работата, а ти все по -големи хардове предлагаш.... Дай го с някой малък и без рама и го взимам на момента. :P

ОК, в понеделник съм дежурен до 19:30, във вторник към 13:30 става ли да дойда да го взема? Знам къде ти е магазинчето ;)

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...