Extremista Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Въпроса ми е следния: Преди около 2 седмици бях намерил в warez.ru една тема относно това как да си направим online радио. Сега като ми се наложи отново да я прегледам не мога да я намеря. Моля ви се ако ви се намира този линк или подобен да ми помогнете. Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Въпроса ми е следния:Преди около 2 седмици бях намерил в warez.ru една тема относно това как да си направим online радио. Сега като ми се наложи отново да я прегледам не мога да я намеря. Моля ви се ако ви се намира този линк или подобен да ми помогнете. Благодаря предварително <{POST_SNAPBACK}> Zna4i purvo nai gore vdqsno (ili nai dolu vlqvo) vuv foruma ima edno search , tam si pi6e6 kliu4ovi dumi primerno : onlineradio i to 6te ti pokaje temite v koito pi6e za radioto Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 http://www.warez.ru/invision/index.php?sho...hl=online+radio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.