blowcow Posted August 14, 2003 Share Posted August 14, 2003 awe xora aidi nqkoi po xapalen fen ako ima i si e osigoril Diablo 2 1.10 hell on earth da mi kaje nqkoi rabotki zashtoto...hmm ne zacepvam : 1.Ima novi...hmm na mene mi prili4at na artefaktite ot Heros-a edn bloodstone heaven's tears iron gold samo i vsqkakvi navid bezpolezni djadji koito nito mosih da sockvash sas tqx nito nishto(ama dobri pari davat)spored mene sa za kombinacii vav kuba da si pravish mai runi-zasahtoto ima i samo stone koito e dosusht kato runata ama bez risunki 2.Better chance.........zashto im e trqbvalo da maxat better-a ot TOPAZA imam mnogo i sq ko da gi prava-fast cast rate!vijdam mai samo predmeti magi4eski davat better ot drugade ne moje li da se nameri?!!? nqmaaa beteeer 3.Taka i ne razbrax mojesh li da digash nqkoi Skill nad 20 lv(bez dopalnitelni charmove amuleti i prasteni) 4.Razbrax 4e mojesh ve4e na lvl 99 da ka4vash-hmmm do kolko e max. ?!?! 5.Aaaa moje nqkakva greshka da e stanala i da sam se obarkal tuka sega kazaxa mi 4e tova deto go iamm Hell on earth e 1.10 ama kato playkam mi pishe 1.09 tai 4e moje da sam vi nagovoril mnoogo prostotii samo za nqkoi MOD tai 4e sorry i THX oredvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
blowcow Posted August 17, 2003 Author Share Posted August 17, 2003 Are we xora molq vi se kajete neshto kakvoto i da e dori i nishto da ne znaete-az prodaljavam da si tap4a sandaka sas takiva junjuriiki ?!?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezBG Posted August 21, 2003 Share Posted August 21, 2003 Emi prestani da go tupchesh veche de !.. Izchakai oshte malko da izlezne final releace'a na 1.10 patch i to shte si pishe vsichko vuv read'meto na patch'a .. To nikoi ne znae kakvi tochno shte sa promenite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokal Posted August 23, 2003 Share Posted August 23, 2003 ti kvo nqkav mod na diablo djutkash ama za 1.10 betata taka li.shtoto sled tebe e pisano 4e ot drugoto mom4e 4e nishto ne se znaelo za patcha.mi da vi kaja mnoo mai se znae samo za teq novite questove bqgat neshto informacii.a shto se otnasq do moda koito igraesh ne sam go probval.moje i da e qk ama sam po4nal sq na 1.10 4isto i ne shta da se bugvam sas mod puk i igraq sas 2 praieteli vav lana i sme trimka qko praskame i mrem.mnoo e trudni4ko na 1.10 ama se opravqm imam 87 sors.:)luda e.za 1.10 moga da ti kaja kvo znam tva e nishto poveche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blowcow Posted August 24, 2003 Author Share Posted August 24, 2003 mers mnogo qvno igraq mod i sa ma izlagali bi li mi dal link ot kade da si izteglq 1.10 deto q imash?!zashtoto az izteglix 1 no mi psihe 4e mi trqa disk pri razarxiviraneto ili neshto takova pak ne mi se zanimava ot gamespy da se regestriram ot blizzard.com da teglq beta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted August 24, 2003 Share Posted August 24, 2003 Навремето като играех Diablo2:LOD преглеждах един сайт.Може да видиш дали там има нещо.Не съм влизал от доста време ама имаше интересни неща(patches,mods,Bnet Hacks и т.н.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokal Posted August 25, 2003 Share Posted August 25, 2003 zna4i za diabloto.patcha moje da si go telgish po4ti ot sqkade.nai veche ot blizzard.az ot tam go svalih.ama veche dokolkoto znam e samo 1.10s mai ne ti go preporu4vam.sq sha pogledna.ina4e adressa na blizzard e malko osoben. www.battle.net/diablo2exp sq neznam kak gi slagate teq linkove mai ne e takaareat summit a mai go napraih.vij tuka zna4i nai gore nqkade po princip e za 1.10s.to ima razlika da ti kaja sas 1.10 purvoto.ako go slojish ti maha si4ki itemi.sq neznam dali shte reshsih da si polzvash starite geroi de.ako ne ti trqbvat moje da go slojish.ako iskash oba4e da si produljish sas 1.09 geroi ako imash.ama da ne sa ot mod de.4e mai ne stavat si sloji 1.10 samo.da ti kaja nqma go veche pregledah samo version 2 ima demek 1.10s.ama ako reshish samo 1.10 da igraesh pishi mi az shte se pogrija da go imash.moje da ti i pratq dvata mi geroia.makar 4e da ti kaja sa boec e mnoo trudno.hvashta ili amazon ili sors.drugo ne jivee dulgo.az igraq samo sas sors sas lightning i cold da ti kaja.i pak mi e trudni4ko makar 4e imam star balrog skin.mnoo e lud ama pak e trudno.sq posledno si napraih runi recepti malko.napraih si vika4ka za sors.mnoo divo.dava mi battle orders i battle command.i imam kam 2100 kruv i mana kam 2000.i po dobre se igrae de.ako iskash poveche info pishi tuka ili na PM nqma zna4enie ama e po dobre na pm da ne se rovq samo.tva e zasega ot men. a:PS moje da drupnesh diablo 1.10 i ot tuka diabloii.net - tova e neoficialen sait Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.