nba-man Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Трябва ми светкавица от фотоапарат. Хубаво ще е ако е от професионален - отделна светкавица, но може и да е от по прости апаратчета. Ако някой има нещо подобно което не му трябва да пише. За да не ви се стори смешен поста... трябва ми за направата на стробоскоп Link to comment Share on other sites More sharing options...
smsdeliverer Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Имам едно апаратче работещо...не знам каква марка е , ама ще ти го дам за десетина лева...Ако те интересува кажи. Пиши едно ЛС да се разберем и за цена .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaleko Aleko Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Имам външна Руска ЭФ 28, но мога да се разделя с нея срещу 25 лв. Работи с две батерии по 1,5V AA. Ако те интересува, дай мейл и ще ти пратя снимка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hammar Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Кукленско шосе последния светофар в ляво ,магазин на ъгъла - немски светкавици 3 броя за 1 лев. носи си батерии 1.5 V Link to comment Share on other sites More sharing options...
nba-man Posted March 28, 2005 Author Share Posted March 28, 2005 Ranko borlandbg@abv.bg Прати да видим какво предлагаш. hammar Много ти благодаря ще отида да проверя за какво става въпрос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.