capone Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Имам проблем с тази игра,ако някой я е играл да каже има ли нещо особено в инсталацията ! Значи проблема е следният-маунтвам имиджа с демона,почва да зарежда и червената линия,която показва колко се е заредило от играта,като стигне до края забива ! Не ги чаткам много игрите,така че разчитам на помоща Ви ! Споделете и отзиви,тези,които са я играли,хубава ли е,и заслужава ли си като графика и геймплей ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Ами вземи си провери архива. След това ако архива след проверката е наред виж дали правилно разархивираш имиджа. По-скоро е последното. Играта си заслужава като графика и геймплей:-))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted March 28, 2005 Author Share Posted March 28, 2005 Възможно ли е проблема да идва от демона,в смисъл да ползвам ли друг емулатор ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Ми не би трябвало. Аз си я инсталнах с daemon tools 3.47 и нямаше никакви проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted March 28, 2005 Author Share Posted March 28, 2005 Ми не би трябвало. Аз си я инсталнах с daemon tools 3.47 и нямаше никакви проблеми. <{POST_SNAPBACK}> А трябва ли да burn-вам имиджа на диск,и ако трябва,с какво да го направя ? Защото в NFO-то пише "BURN" Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Значи играта, поне версията, която аз инсталнах е на ДВД, не на СД. Не е нужно да бърнваш по принцип имиджа. Просто разархивираш имиджа, маунтваш го и правиш инсталацията. 1. Unrar 2. Burn 3. Install 4. Use the crack in the HOODLUM directory on DVD 5. Play! Вместо точка 2 аз маунтнах и продължих на долу по точките и нямах проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted March 28, 2005 Author Share Posted March 28, 2005 Благодаря ти petst ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.