nonsan Posted April 20, 2005 Author Share Posted April 20, 2005 Ако си мислиш,че си само ти доста се лъжеш. Относно офертата ти- не ме устройва. Снимки има на ASL(сайта),но тази е с по-добро охлаждане и за това не съм качил,защото няма да е актуална.Фотоапарат в момента нямам. За цената: Не ти ли се струва малко измислено да коментираш цените.Даже и тази да е на 90лева малко смешно ми се струват твоите на 60лева.Не ми се коментира,но щом си започнал: AXLE GF FX 5200 8x, 128MB DDR, 128 bit, TV OUT 12 Месеца $43.50 $47.50 ,като на последната цена я има във всяка една фирма в Пловдив. А както ти взимаш на 70$ някои,аз също взимам тази на 43.50. И забележи разликата: Давам карта използвана 1ден с гаранция 11месеца. А ти ми предлагаш карти използвани в Гейм зала(не знам колко си време) без гаранция.И не е коректно да казваш,че си изгубил гаранцията. Но.....! И да сметнем твоята на цена на нова и моята като нова разликата пак е минимум 25$,което е около 40лв.Отделно обясних на един човек по горе,че си има разлика от full retail и другите.Поне в цената и окомплектовката. Относно разликата м/у Manli и GeCube GT: Тя е същата като всички добри други и твоята AXLE.Мисля,че не предлагаш ASUS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.