nonsan Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 ВКартата е: R 9550 128MB/128bit TV-Out,DVI - пасивно голямо охлаждане. Памети hynix 5ns На 15тина дни с гаранция още 11месеца и кусур. Използвана е само един ден. Купих я защото нямах никаква и само тя си заслужаваше парите от другите в момента. Продавам я защото имам 4други сега. Не е клоквана и не мога да кажа до къде и как стига. Има си кутия,кабел за ТВ Оут,DVI преходник,диск с драйвери. ЦЕНА: 100лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted April 11, 2005 Author Share Posted April 11, 2005 Възможен БАРТЕР за по-слаба + ДОПЛАЩАНЕ. За препочитане nVIDIA,но и ATI става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 GF2 MX440 64MB TV OUT, това мога да ти предложа за бартер, но ти определяш колко да доплатя Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted April 11, 2005 Author Share Posted April 11, 2005 Grosmaster,здравей! Интересува ме колко бита е твоята. Моята цена съм я обявил.Оценяваш твоята и разликата е ДОПЛАЩАНЕ. Пиши на ЛС подробностите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Na koq marka e tvoqta? Zashtoto ako e noname cenata mi se vijda nerealisti4no zavishena...vsashnost tq nova e 100 leva. O4akvam otgovor na 1viq mi vapros. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted April 11, 2005 Author Share Posted April 11, 2005 Марката е ASL. А за 65$ не вярвам да я вземеш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 RADEON 9550, 128MB 128bit, TV Out 68$ koeto po kurs 1,53 pravi to4no 104 leva. Ako si korigirash cenata imam interes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted April 11, 2005 Author Share Posted April 11, 2005 Няма никакъв проблем да си купиш цитираната. В пликче, без DVI,без преходници и т.н. Тази както писах по-горе е с всичко прилежащо. Ако не те устройва-ЗДРАВЕ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Che e v plikche v plikche e...ama kabel4etata si prisustvat. Kakto i da e...v tozi sluchaj izbiram zdraveto. Uspeshna prodajba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted April 11, 2005 Author Share Posted April 11, 2005 Мерси. Не са кабелчета,а я дават само с едно кабелче за Оут-а. И мисля,че няма и DVI изход(да не говорим за преходник и вторият кабел за Out). Но както и да е.Късмет и на теб! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 GeForse 4 MX440 64DDR+TVOut към нея ATI RADEON 9200 SE 64DDR+TVOut и ми кажи още колко пари искаш за твоята карта. Ако си навит пиши ми на ЛС цената за да преценя. Чакам твоето съобщение. P.S. ATI-то е Gigabyte, а GeForce-а ако не се лъжа е Asus Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 noname mx440 64MB 128bit agp 8x NV18 към => АТИ-то 9550 колко $$$ искаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted April 11, 2005 Author Share Posted April 11, 2005 zizirixo,здравей. Писах и на Grosmaster по този въпрос. Моята цена съм я обявил. Смяташ твоята и разликата е доплащане. Пиши ми на ЛС- с предложението си! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pbest Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Предлагам Axel FX5700LE 256MB/128bit с вентилатор, рамсинкове на половината памет, с DVI преходник, на няколко месеца, с оставаща гаранция до една година, за твоята + 20 лв от тебе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protosa Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Предлагам Axel FX5700LE 256MB/128bit с вентилатор, рамсинкове на половината памет, с DVI преходник, на няколко месеца, с оставаща гаранция до една година, за твоята + 20 лв от тебе. <{POST_SNAPBACK}> Navit lisi za FX5200 128MB/128Bit TV-Out + 30lv da zema tfoita. Kartata e s kutia cd kabeli ima mai oshte mesec garancia ako si zainteresuvan Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted April 11, 2005 Author Share Posted April 11, 2005 pbest,мерси! Но ми трябва по-ефтина! Ако не се продаде до 3-4дни ще ти пиша. Поздрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted April 12, 2005 Author Share Posted April 12, 2005 В момента е възможен и бартер за по слаба ВКарта+RAM 256MB(DDR или SDRAM). Моля за конкретни оферти! Т.е. предлагам ххВКарта+yy(лв.) или ххВКарта+ zzRAM(доплащане от една от страните в зависимост от предложеното)! Няма никакъв смисъл от въпроса "колко искаш да доплатя + еди каква си ВК". По принцип предпочитам в брой,но става и бартер за горните компоненти които ми трябват в момента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OHAHucm Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 GeForce 4 MX 420 64 mb, 128 bitova + 256 mb SDRAM 133 mhz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Възможен БАРТЕР за по-слаба + ДОПЛАЩАНЕ.За препочитане nVIDIA,но и ATI става. <{POST_SNAPBACK}> Taka mi az moga da ti predljoa barter ........ imam Gigabyte Radeon 9200 ...... info mi ..... AGP8x , Super Value , 2-View , DVI , VIVO , 128 MB DDR ram , 128 - bitova 6ina ..... , kutiq , kabeli , originalni driveri , +igrata koqto be6e kato bonus sled kato e kupena .... napravo kato nova ...... po neq ni6to ne e pipano smisal nito ohlajdaneto e smenqno nito ni6to ...... kato nova ! ... nikoga ne sam q Clockval ... nito znam kak , nito ne iskam i ne mi trqbva ! ........ tai kato moita ima VIVO i e dvumonitorna .. mislq , 4e nqma da e nujno da dopla6tam ... za tvoita koqto NQMA VIVO , no pak procesora i e po - barz ....... aaaa moge i da doplatq malko tai kato tvoita ima o6te garanciq a moita nqma ! samo 4e kabeli ........ niznam v kutiqta nqma ... imam samo edin za tv-out ama nego ne go izpolzvam ! trea da namera nekav samo za VIVO to za6toto nqma6e ! aide pi6i kolko iska6 da ti doplatq ili saotvetno vaprosi otnosno moita ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted April 13, 2005 Author Share Posted April 13, 2005 OHAHucm, мерси,но не ме устройва. bate_pesho,мерси и на теб. По принцип търся по-ефтина ВК,защото тази доста оскъпява едно РС. А с твоята работата е същата.При това положение предпочитам да си остане с тази. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petko_2004 Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Още ли се продава аз съм със FX5200 само че преди да драскам инфо и ала бала пък и ти най вероятно ги знаеш ако може да ми кажеш на какви честоти върви картата и горе долу може ли да се клоква..? Мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted April 15, 2005 Author Share Posted April 15, 2005 petko_2004, здравей! В началото писах,че картата е използвана само един ден,а по-точно една вечер.Не е работила повече,та камо ли за клок.За това не мога и да дам никакво инфо до къде и как върви.Прибрал съм я в кутията още на другата сутрин след като си купих добрата стара ТиТа. Паметите както виждам са 5ns или на default 400MHz. Не ми се занимава(а и хич не ми се нравят с тези драйвери АТI-то),да я качвам и да и пускам RIVA. Фен съм си на nVidia(еле пък на Титаниум) и сега съм с FX5500. Устройва ме твоята FX5200,но ми прати на ЛС конкректна оферта. А който желае може да тества колкото си иска. Аз в момента нямам никакво време и желание! Поздрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted April 17, 2005 Author Share Posted April 17, 2005 Освен горепосочените бартери в момента са възможни и следните: -MB+CPU(AMD платформа) над 1000MHz -MB(AMD платформа)+VC -MB(AMD платформа)+RAM(DDR или SD) -CPU(AMD платформа)+VC В зависимост от предложените компоненти доплащане от мен или Вас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted April 19, 2005 Author Share Posted April 19, 2005 Moже би се потретвам,но НЕКА всеки който предлага бартер да си каже какво предлага + Какво доплащане. Омръзна ми да отговарям на един и същи въпрос:"Колко доплащане искаш +..еди... какво си.Ако ме устройва и т.н.........." Няма смисъл да се пробват. Предпочитам в брой,но ако има някой който прави ъпгрейд,това е една възможност. Ще отговарям вече само на конкретни предложения! EDIT:Не ми е спешно(както мислят някои хора),само където и намалява гаранцията.Вече е малко по-малко от 11месеца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 trqbva da me 4erpi6 za UP-a evala kak si vdiga6 temite nqma da e zle da sloji6 edna snim4itzqa na kartata za6toto 9550 sa neznam si kolko modifikazii az v momenta upgrad-vam i kupuvam 9550 .iskam da vidq i tvoita ot infoto 4esno ni6to ne razbrah P.S. ve4e sam zakupil 3-broq 9550 GeCube GT na tzena 70$ NOVI sas podobava6ta garanziq !!! o6te edin P.S.imam i edna 9550 Manli ,ne moje da se ka4i na malkiqt prast na GeCube-to,zatova mi trqbva i podrobno info na tvoita karta. za tzenata posle 6te govorim:) ili eventualno edna ot moite FX 5200 +30 lv.ot men.no tova samo sled podrobno info i zadaljitelna snimka na tvoita i da ne si pomisli6 4e sam drebnav,no 1000 du6i sa pro4eli tvoita obqva i kato gledam az sam sas edinstveniqt realen interes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.