Jump to content
BulForum.com

Продавам АTI 9550

Recommended Posts

ВКартата е:

R 9550 128MB/128bit TV-Out,DVI - пасивно голямо охлаждане.

Памети hynix 5ns

На 15тина дни с гаранция още 11месеца и кусур.

Използвана е само един ден.

Купих я защото нямах никаква и само тя си заслужаваше парите от другите в момента.

Продавам я защото имам 4други сега.

Не е клоквана и не мога да кажа до къде и как стига.

Има си кутия,кабел за ТВ Оут,DVI преходник,диск с драйвери.

ЦЕНА: 100лв

• 2 weeks later...

Grosmaster,здравей!

Интересува ме колко бита е твоята.

Моята цена съм я обявил.Оценяваш твоята и разликата е ДОПЛАЩАНЕ.

Пиши на ЛС подробностите.

Няма никакъв проблем да си купиш цитираната.

В пликче, без DVI,без преходници и т.н.

Тази както писах по-горе е с всичко прилежащо.

Ако не те устройва-ЗДРАВЕ!

Мерси.

Не са кабелчета,а я дават само с едно кабелче за Оут-а.

И мисля,че няма и DVI изход(да не говорим за преходник и вторият кабел за Out).

Но както и да е.Късмет и на теб!

GeForse 4 MX440 64DDR+TVOut към нея ATI RADEON 9200 SE 64DDR+TVOut и ми кажи още колко пари искаш за твоята карта. Ако си навит пиши ми на ЛС цената за да преценя. Чакам твоето съобщение.

P.S. ATI-то е Gigabyte, а GeForce-а ако не се лъжа е Asus

zizirixo,здравей.

Писах и на Grosmaster по този въпрос.

Моята цена съм я обявил.

Смяташ твоята и разликата е доплащане.

Пиши ми на ЛС- с предложението си!

Предлагам Axel FX5700LE 256MB/128bit с вентилатор, рамсинкове на половината памет, с DVI преходник, на няколко месеца, с оставаща гаранция до една година, за твоята + 20 лв от тебе.

Предлагам Axel FX5700LE 256MB/128bit с вентилатор, рамсинкове на половината памет, с DVI преходник, на няколко месеца, с оставаща гаранция до една година, за твоята + 20 лв от тебе.

Navit lisi za FX5200 128MB/128Bit TV-Out + 30lv da zema tfoita.

Kartata e s kutia cd kabeli ima mai oshte mesec garancia ako si zainteresuvan

В момента е възможен и бартер за по слаба ВКарта+RAM 256MB(DDR или SDRAM).

Моля за конкретни оферти!

Т.е. предлагам ххВКарта+yy(лв.) или ххВКарта+ zzRAM(доплащане от една от страните в зависимост от предложеното)!

Няма никакъв смисъл от въпроса "колко искаш да доплатя + еди каква си ВК".

По принцип предпочитам в брой,но става и бартер за горните компоненти които ми трябват в момента.

Възможен БАРТЕР за по-слаба + ДОПЛАЩАНЕ.

За препочитане nVIDIA,но и ATI става.

Taka mi az moga da ti predljoa barter ........ imam Gigabyte Radeon 9200 ...... info mi ..... AGP8x , Super Value , 2-View , DVI , VIVO , 128 MB DDR ram , 128 - bitova 6ina ..... , kutiq , kabeli , originalni driveri , +igrata koqto be6e kato bonus sled kato e kupena .... napravo kato nova ...... po neq ni6to ne e pipano smisal nito ohlajdaneto e smenqno nito ni6to ...... kato nova ! ... nikoga ne sam q Clockval ... nito znam kak , nito ne iskam i ne mi trqbva ! ........ tai kato moita ima VIVO i e dvumonitorna .. mislq , 4e nqma da e nujno da dopla6tam ... za tvoita koqto NQMA VIVO , no pak procesora i e po - barz ....... aaaa moge i da doplatq malko tai kato tvoita ima o6te garanciq a moita nqma ! :angry: samo 4e kabeli ........ niznam v kutiqta nqma ... imam samo edin za tv-out ama nego ne go izpolzvam ! trea da namera nekav samo za VIVO to za6toto nqma6e ! :excl: aide pi6i kolko iska6 da ti doplatq ili saotvetno vaprosi otnosno moita !

OHAHucm,

мерси,но не ме устройва.

bate_pesho,мерси и на теб.

По принцип търся по-ефтина ВК,защото тази доста оскъпява едно РС.

А с твоята работата е същата.При това положение предпочитам да си остане с тази.

Още ли се продава аз съм със FX5200 само че преди да драскам инфо и ала бала пък и ти най вероятно ги знаеш ако може да ми кажеш на какви честоти върви картата и горе долу може ли да се клоква..? :confused Мерси предварително B)

petko_2004,

здравей!

В началото писах,че картата е използвана само един ден,а по-точно една вечер.Не е работила повече,та камо ли за клок.За това не мога и да дам никакво инфо до къде и как върви.Прибрал съм я в кутията още на другата сутрин след като си купих добрата стара ТиТа.

Паметите както виждам са 5ns или на default 400MHz.

Не ми се занимава(а и хич не ми се нравят с тези драйвери АТI-то),да я качвам и да и пускам RIVA.

Фен съм си на nVidia(еле пък на Титаниум) и сега съм с FX5500.

Устройва ме твоята FX5200,но ми прати на ЛС конкректна оферта.

А който желае може да тества колкото си иска.

Аз в момента нямам никакво време и желание!

Поздрави!

Освен горепосочените бартери в момента са възможни и следните:

-MB+CPU(AMD платформа) над 1000MHz

-MB(AMD платформа)+VC

-MB(AMD платформа)+RAM(DDR или SD)

-CPU(AMD платформа)+VC

В зависимост от предложените компоненти доплащане от мен или Вас.

Moже би се потретвам,но НЕКА всеки който предлага бартер да си каже какво предлага + Какво доплащане.

Омръзна ми да отговарям на един и същи въпрос:"Колко доплащане искаш +..еди... какво си.Ако ме устройва и т.н.........."

Няма смисъл да се пробват.

Предпочитам в брой,но ако има някой който прави ъпгрейд,това е една възможност.

Ще отговарям вече само на конкретни предложения!

EDIT:Не ми е спешно(както мислят някои хора),само където и намалява гаранцията.Вече е малко по-малко от 11месеца.

trqbva da me 4erpi6 za UP-a

evala kak si vdiga6 temite

nqma da e zle da sloji6 edna snim4itzqa na kartata za6toto 9550 sa neznam si kolko modifikazii

az v momenta upgrad-vam i kupuvam 9550 .iskam da vidq i tvoita ot infoto 4esno ni6to ne razbrah

P.S. ve4e sam zakupil 3-broq 9550 GeCube GT na tzena 70$ NOVI sas podobava6ta garanziq !!!

o6te edin P.S.imam i edna 9550 Manli ,ne moje da se ka4i na malkiqt prast na GeCube-to,zatova mi trqbva i podrobno info na tvoita karta.

za tzenata posle 6te govorim:)

ili eventualno edna ot moite FX 5200 +30 lv.ot men.no tova samo sled podrobno info i zadaljitelna snimka na tvoita

i da ne si pomisli6 4e sam drebnav,no 1000 du6i sa pro4eli tvoita obqva i kato gledam az sam sas edinstveniqt realen interes.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...