Jump to content
BulForum.com

Novo on-line radio!

play_me

Recommended Posts

Molia vi , tui kato za 1 put pravia podobno neshto, kajete mi dali bachka i kak e kachestvoto , BALGODARIA predvaritelno

Kliknete tuk za da poslushate:)

Ba4ka si radioto samo4e ne moje li da e s malko po dobro ka4estvo v smisal da ne e 24kb a da e 128 naprimer

e mai4e qvno go opravqsh ve4e e na 32kb i e po dobre

A predavania na jivo ste pravish li  :D

Ами защо не? Даже ако някой иска да направи некво предаване и да ми го прати на МР3 /ако искате ще Ви дам едно ФТП на моя компютър да уплоадвате там/ и аз ще ги пускам когато каже автора на съответния материал!!!!

Друга идея , която имам е да пускам много пловдивски изпълнители, затова ако някои има нещо авторско да ми прати линк и ще въртим парчетата :) :excl: :sayjin

Pi4 ne 4e nesto ama tova ti zaema Upload kanala.... na kakva tarifa si ? Stoto kato se zakachat 10-tina choveka i ste ugasnesh :)

Opravi si TAG-ovete na MP3kite za da vijdame kakvi pesni puskash, stoto v momenta teche edna pesnichka deto me kefi, ama ne pisha kak se kazva che da si ia drapna

Pi4 ne 4e nesto ama tova ti zaema Upload kanala.... na kakva tarifa si ? Stoto kato se zakachat 10-tina choveka i ste ugasnesh :)

ако е на гигабит доста трудно ще увисне с upload 1-2mb ;) разбира се за локален трафик става въпрос :D

Opravi si TAG-ovete na MP3kite za da vijdame kakvi pesni puskash, stoto v momenta teche edna pesnichka deto me kefi, ama ne pisha kak se kazva che da si ia drapna

Blagodaria za zagrijenostta. moje da slushat pone 40 choveka ednovremenno! :punk

Blagodaria za zagrijenostta. moje da slushat pone 40 choveka ednovremenno! :punk

Kolko sa se zakachali nai mnogo? Ako ti e tolkova dobre Uploada, digni kachestvoto de! :) Az v momenta slusham ama tia 22 Khz ne me kefiat nesto :( inache hubava muzika puskash :punk

Sia ako pusnesh edin pozdrav za bat si Raf s nesto na Ace of Base mnogo ste ti se nakefia :) Ama s mikrofoncheto! :bgrin:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...