Jump to content
BulForum.com

Prevoda4ka

stoian88

Recommended Posts

• 2 weeks later...
пробвай с бултра ето ти линк

Ами аз си мисля че все някъде из форума (или някой друг форум) може би някой е питал този въпрос, но аз ще кажа програмата WebTrance2 и Translo.

Линк за последната

http://www.translosoft.com/

Ne polzvai Bultra ne prevejda pravilno.Web Trane e nai dobrata

И все пак понякога се просълзявам от смях като чета преводите й ;) Според мен свястна програма няма :(

пробвай с TRANSLO,АЗ е ползжам и ли4но сам доволен,само понякога преводите са доста буквални,,,,,,,,но като знае6 поне малко англииски става :punk :pirate :music B)

Systran e the best za6toto prevezda na sqkakvi ezici! no e 3gb....

Ако дадеш и някакъв линк - ще съм ти страшно благодарен /пък и не само аз де :)/

Докато питах и намерих една в data.bg - SYSTRAN.Pro.Premium5.0.443

Защото в warez-a vidiah samo systran greek.....

Systran

Е гати програмата. Че то това е цял диск. Дано си заслужава, в момента почвам да тегля.

EDIT: Само да ме светнете. Какво като е 3gp. Какво означава това? :blink:

Е гати програмата. Че то това е цял диск. Дано си заслужава, в момента почвам да тегля.

EDIT: Само да ме светнете. Какво като е 3gp. Какво означава това? :blink:

Човека има в предвид, че е 3 Гигабайта. ;)

A бе хора, нучете се да пишете грамотно. Пише се 3 GB или ГБ цяла нощ се хвърлих в размисли и страсти дали си заслужава да я тегля.

цялата версия която аз свалих от датата е 3 гб....програма е добра вар6и работа...потарсете сички речници към програмата има ги.

Дай линк де. Горния е само за 500 МБ. Да не би като разархивираш да става 3 ГБ? :confused

Олеле. Хич недейте и да се пробвате. Не стига че програмата е тежка, ами неиска да ми се стартират някои приложения на програмата и то точно за превода на думи. И отгоре на това не видях за превод на Български. Иначе има и китайски превод, ама не ми върши работа.

ЕДИТ: Оправих си проблема. Беше малко играчка с краковеете. Обаче няма изобщо превод на Български. Най-близкия е руски. Поне не и в този линк горе.

Ако още го искате погледнете тук

• 3 weeks later...

На сайта на NetINFO май имаше жалко подобие на преводачка :P :D

• 1 year later...

vapreki 4e mina baq vreme ot kakto pisah v tazi tema Systran si ostana nai dobrata za men i si ima bulgarski...varposa e 4e na men mi e dadoha gotova.Tazi koqto svalih ot data.bg be6e bez bulgarski i to samo s 2 3 re4nika.kakto i da e ako si namerite programata nqma da sazalqvate Systran rox!:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...