Lud_Canar Posted January 14, 2007 Share Posted January 14, 2007 хм чак сега виждам темата.. ако имате някакви въпроси чувствайте се свободни да ме питате, ще ви отговоря Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 16, 2007 Share Posted August 16, 2007 хм чак сега виждам темата.. ако имате някакви въпроси чувствайте се свободни да ме питате, ще ви отговоря впечатления от bet-at-home? мисля от другата седмица да почвам при тях за колко време се привежда евентуалната печалба след края на мача? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 16, 2007 Share Posted August 16, 2007 Момчета,ще си правя карта за онлайн залози и имам някои питания към опитните в тази област: -Колко струва издаването на дебитна карта и какви са възможните марки,съответно има ли значение коя банка ще я направи? -Спортингбет ли е водещият букмеъкр за залагания т.е при него ли пускате и къде се дават бонуси за новаци? И последно коефите по-високи ли са от ЕФУ-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.