Jump to content
BulForum.com

Kak se zalaga online

Gats

Recommended Posts

• 8 months later...
  • Replies 77
  • Created
  • Last Reply

RIP, благодаря за линка. сега доколкото разбрах трябва да си взема карта от една от 2-те посочени от теб банки и след това да си прехвърля пари в примерно https://bg.sportingbet.com/ от където вече мога да залаг с парите, които съм прехвърлил? 2-рият ми въпрос е - като се регистрирам в българската версия на сайта данните на български ли трябва да се попълват или на английски?

mnogo gotin toq sportingbet ..chopnaha me s 3.30 euro predi malko, a na live chat-a tazi s koqto se svurzvah 15 min i obqsnqvam kakav mi e problema i chak nakraq zacepi...ne sum za 3.30 ..ama dneska shte sa tolkova utre shte sa 33 ...ako ne se razreshi problema si smenqm bookie-to ...

Сайта за залагания винаги е бил един, всичко друго е флушшшшшш.

http://www.bet365.com

- Най-високите коефициенти

- залгаш за всичко - много много опции

- голмайстор

- корнери

- картони

- можеш да залагаш до 5 мин преди края на мача

- има коментари и добри съвети при залагане

- 10 мин най-много след края на мача ти се рефрешват кИнтити в сметката

Най-доброто което съществува за футболни залагания е този сайт!

Stenli, те оттогава плъзнаха много карти. Мисля, че сега работят Visa Electron от повече банки. Иначе, да, слагаш си парите в картата, откриваш си сметка на сайта (данните не са проблем, но е по-добре на латиница) и просто депозираш.

ThE_UfO, каквото има Bet-a го има и SPBET-a. Това са си световни букита и едва ли може да кажеш кое е по-добро. Освен това коефициентите така играят, че просто...

Виж къде искат най-нисък лимит. В ДСК май трябва да имаш минимум 5 евро в картата, което е супер, но не знам доколко се поддържа от букитата. За SPBET мисля, че няма да имаш проблеми.

Моята е DSK ISIC и съм много доволен. Минималната сума в нея е 5лв, а самата сметка е комбинирана в левове и евро. Ползвам я за Sportingbet.com и нямам проблеми засега...въпреки, че още не са ми влезнали първите печалби в картата, но предполагам, че транзакцията не става мигновено.

Толкова, аз първия път като теглих си мислех, че ще дойдат толкова бързо, колкото като ги депозирах(т.е. веднага :)) Говорих със съпорта и ми казаха, че има 24-48 часа за одобряване на транзакцията и после до 4 работни дни.

ThE_UfO, каквото има Bet-a го има и SPBET-a. Това са си световни букита и едва ли може да кажеш кое е по-добро. Освен това коефициентите така играят, че просто...

Занимавах се с онлайн беттинг, от самото му популяризиране в страната. Като не си играл и на двете места, неможеш да спориш че sp имат по-високи коефициенти отколкото 365.

Виж къде искат най-нисък лимит. В ДСК май трябва да имаш минимум 5 евро в картата, което е супер, но не знам доколко се поддържа от букитата. За SPBET мисля, че няма да имаш проблеми.

Минималния е 2 долара в 365

В Спортингбет съм теглил 2 пъти и ме бавиха по около 7 работни дни.

В 365 нямат такива проблеми.

Като за капак сравни колко хора залагат в 365 дневно и в SP, някъде имаше и статистики на заложените пари за деня. Потърси такива статистики ако съществуват някъде още и виж за какво ти говоря B)

ThE_UfO, залагал съм в над 10 букита. Не че има смисъл, но съм го правил. Второ - говоря за долна граница на сметката на картата в съответната банка. И трето - прав си, в 365 изплащат по-бързо. Колко хора залагат, поне за мен не е критерий за добро буки. ОСвен това близо година бях модератор в една игра, подобна на тази от prognozi.com и там ми се налагаше да следя коефициентите почти постоянно, за да не мамят играчите. Казвам ти, че 365 и SPBET са равностойни откъм коеф. BAW е лидер за високи коефициенти според личните ми наблюдения, а и те са си сила...

Ако трябва да избирам буки, не бих избрал друго освен 365, поради куп причини които написах ;) В БГ още не бяха чували за друго освен ЕФУ, когато бетвах в 365, та и до днешни дни псевдо-букитата нямат такива екстри за залагане както 365.

В момента коефициентите за победа на 3-те български отбора в трите големи букмейкърски къщи са:

Монако - ЦСКА (SPBET 5.00, BET365 5.50, BAW 5.75)

Хееренвен - Левски (SPBET Няма, BET365 9.50, BAW 8.25)

Мидълзбро - Литекс (SPBET 6.50, БЕТ365 9.00, BAW 7.00)

Извода е, че Спортингбет като сайт, разполагащ и с българска версия нарочно намалят коефициентите. В родното буки "изненадващо" победа за ЦСКА се приема при 3.20. За Левски е 8.00, а за Литекс 6.00.

Ако обаче обърнем внимание на битката SPBET vs. BET365 в останалите "европейски срещи", то виждаме, че коефициентите са почти еднакви, но малко по-високи в SPBET.

а тая виза електрон от къде се вади?

както каза марто отиваш в банката и си я вадиш, но 1-во виж в кои банки колко ще ти струва картата, поддръжката, минималния остатък колко трябва да ти е. аз съм се спрял на ДСК или Експресбанк, ако някой има по добро предложение да казва :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...