Teddy-King Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 Дали са рапърите, които винаги са използвали "живи" рокаджийски инструменти за музиката си, а не компютри, или са рокаджийте, които обичат да рапират. Трудно може да се даде дефиниция за това какъв стил свирят Cypress Hill, особено след излизането на новия, "латино" албум. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 Cypress рапират, но ползват "истински" инструменти. наистина е трудно да се определи стилът им. пак по темата: в последно време съм се зарибил по Lloyd Banks, член на G-Unit. много ми харесва гласът му. а песничката "on fire", в която приглася "50 cent" ме размазва аз и рапърче станах хаха! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 Samo 2pac i Eminem Link to comment Share on other sites More sharing options...
churchil Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 Damm... Az za BG-to moga da kaja DRS i Cmotan MC+Shamanec (koeto e po4ti edno i syshto) Link to comment Share on other sites More sharing options...
xsakex Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 Любимите ми рапъри ги няма в анкетета Това са OTPOBA 3A Mu6Ku BBBochia, Sake, DJ Vantalin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 От всички слушам само Еминем и понякога Лудакрис (по-принцип). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ra4eto Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 ми аз не слушам много много такава музика но ми харесва DMX i Eminem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 Cypress Hill влизат в категорията на рапърите.Също преди ме кефеше Еминем/имам всяка негова песен/ и Д12. От българските нямам защото всичките супер много ме дразнят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 az slu6am mnoo rap i mnoo me kefi `Lil Bow Wow` ako moje da go sloji6 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sine0chko Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 mene nai mnogo me kefqt : LudaCris, DMX , Lil Jon i malko Emin3m Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 Аз съм малко странен но.....Spens, Мишо Шамара, Устата...Абе общо взето ги слушам сичките БГ рапъри Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naso Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 Koi raper vi kefi nai-mnogo? - МЪРТВИЯТ !!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 Koi raper vi kefi nai-mnogo? - МЪРТВИЯТ !!!!!!! <{POST_SNAPBACK}> Или умиращият. А иначе старите класики - Оникс,Рън ДМС, и тн Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 ем мен ме кефи 50 макар да не слу6ам много такава музика не че ме кефи де но просто го предпочитам яко е такова иначе там някви имам 2 албума на 2пак ма то има голяма разлика едното е някво истински рап другото е комерсиално такаче зависи какво ми се слуша но ако ще е рап ще е 50 в краен случай нещо друго комерсиално или 2пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeverFirst Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 Как така няма отговор - НЕ МЕ КЕФЯТ РАПЪРИ ??? - Null Vote! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 Run Dmc бяха яка хава Link to comment Share on other sites More sharing options...
biolander Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 да бе Cypress Hill не са рапъри, ама първите им три албума са от личният ми топ 10. за анкетата - НУЛЛ Вот Zerocool, ако не си запознат, не задавай въпроси, че ти лъсва незнанието. Да беше питал "Кой от новите рапърчета ви кефи най-много" Мисля че можеше поне да има като отговори Snoop Dog, Easy-E, StickyFingaz,..... да не ги изброявам. А да 2pac си го сложил. извинявай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRman Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 QWAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 Как така няма отговор - НЕ МЕ КЕФЯТ РАПЪРИ ??? -Null Vote! <{POST_SNAPBACK}> Като не те кефат рапъри, нямаш място в тази тема! Темата е за рап! Никой не те кара да я четеш, още по-малко да гласуваш, и най-малко- да даваш мнение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 Run DMC,Cypress Hill,MC Hammer e голям симпатяга също. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w-e-s-t-4-o Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 DMX Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 QWAN <{POST_SNAPBACK}> юхууууууууу!!!! Bum life forever!!!!! хей, брат, ето това е! как се радвам като разбера, че има и други зарибени по тази групичка! да, "Ем Си Хамър, Ем Си Чук" е голям симпатяга наиситина Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smokie Posted August 21, 2004 Share Posted August 21, 2004 Всички които не слушат рап въобще нямат работа тук с тъпите им punk/metal/rock shits. Pac rules. LL също е мноо луд ама щото не пее само за пари коли жени ами за нещата от живота... Супер пекан пич майна.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted August 21, 2004 Share Posted August 21, 2004 Всички които не слушат рап въобще нямат работа тук с тъпите им punk/metal/rock shits. <{POST_SNAPBACK}> назови имена деее! кой ти говори за метъл/пънк/рок???? май и не си на място в тази тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 21, 2004 Share Posted August 21, 2004 Как така няма отговор - НЕ МЕ КЕФЯТ РАПЪРИ ??? -Null Vote! <{POST_SNAPBACK}> aaa mnogo sam saglasen shto trjabva da me kefiat rapari... aj da vidim pyk kolko hora hich ne gi kefi rapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.