dunata Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 За кои говориш, ако за Луда - ти май грам не си слушал някои от по старите му песнички а ? Изобщо не говоря за него. Много ме кефи, и го уважавам. Не мога да се съглася с теб тука , верно `секи си има вкус , ама да ми кажеш , че Снууп не е рапър.. :ph34r: Само пример : Изпълнител : Mariah Carey ft. Snoop Dogg Име на клипа : Crybaby Жанр : Pop Страшен е . Да не говорим за песента с онова 'I wanna love you'.Беше рапър, сега просто няма какво да говоря... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 Никой не е писал за Big L Тва е болно mc, "you can`t kill me ,i was born dead" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 ххахахахахахахаххахахахахахахахахахахаххахах Тази тема и постовете в нея много, ама много ме забавляват. Няма да си казвам мнението, защото ще започнат повечето от вас, които харесват и слушат повече комерсиален Рап, който като гледам последните песни на вече споменатия няколко пъти Снууп Дог, а също и на Пъф Деди вече може да се нарича и ПОП, да ме опонират и плюят и ще развалим темата и ще я напълним с флууд. Продължавайте в същия дух рапъри Анкетата е крайно абсурдна и детска. Ето с това съм съгласен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Julined Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 slojili ste 2pc i EMINEM ama Dr.Dre i Snoop Dogg gi nqma ina4e Snoop Dogg e nomer edno za men Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 slojili ste 2pc i EMINEM ama Dr.Dre i Snoop Dogg gi nqma ina4e Snoop Dogg e nomer edno za menЗащото Dre рядко пее... почти само продуцира. Издава албум през ~7 години ... А за Снууп казах и преди това, вече не е рапър ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 KURUPT !!!! мани ги тия комерсиали Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 Защото Dre рядко пее... почти само продуцира. Издава албум през ~7 години ... А за Снууп казах и преди това, вече не е рапър ! Що пък да не е рапър, бе? И мен не ме кефи стила му на пеене, ама кво да направя, че човека се зарибява по G-Funk и прави комерсиална музика. :ph34r: Иначе като смисъл на текстове мисля, че няма спор: 2Pac. Като бързина на рапиране любимец ми е Twista. Иначе любимци са ми Xzibit, Ice Cube & Lil Jon. А иначе най - великите са NWA Освен това ви препоръчвам да си свалите нещо на Africa Bambaataa, та да чуете, кво е било в началото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 Ванко 1 харабия кефеше ме как рапира Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 Redman !!!! ........ и P Diddy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 P Diddy = Akon Link to comment Share on other sites More sharing options...
gangstaboy Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 2pac иска ли питане Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 Що пък да не е рапър, бе? И мен не ме кефи стила му на пеене, ама кво да направя, че човека се зарибява по G-Funk и прави комерсиална музика. :ph34r: Иначе като смисъл на текстове мисля, че няма спор: 2Pac. Като бързина на рапиране любимец ми е Twista. Иначе любимци са ми Xzibit, Ice Cube & Lil Jon. А иначе най - великите са NWA Освен това ви препоръчвам да си свалите нещо на Africa Bambaataa, та да чуете, кво е било в началото... Защото прави някви уникални тъпи песни .. с някви уникално нерапъри. Да не говорим за малоумните му текстове, за гласа му ... а ако си го чувал как пее на живо ... ще ти се доповръща. Иначе за Xzibit си много прав Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 Защото прави някви уникални тъпи песни .. с някви уникално нерапъри. Да не говорим за малоумните му текстове, за гласа му ... а ако си го чувал как пее на живо ... ще ти се доповръща. Иначе за Xzibit си много прав Усещам, че и ти не си му голям почитател Ами като цяло Snoop ме кефи как рапира единствено в The Next Episode, другото е . Лично аз не обичам толкова умрели песни, друго си е да зажулиш яко crunk или да се насладиш на класическия west coast rap. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouse Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 TO glaSuVaneTo si Go poKaza Eminem mnoo qsno vsi4ki koito sa glasuvli za nego zaslojavat poZdravleniq tova e nai velikiq rapar ! neznam da ima dr bql rapar .I teq nashte bg rapari sa psevdo rapari za mene . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 Всички са бледи подобия на най-великия - Tupac Shakur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 2pac Redman i Method Man това са хората Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.