lyla Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Най ме кефи Kid Rock, а от изброените - Nelly. Много ме кефи и последният албум на Kanye West. (Някой знае ли как се произнася "Kanye" ). Иначе почти не слушам рап. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Някой знае ли как се произнася "Kanye" ). Иначе почти не слушам рап. Кайние Уест! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Vseki edin pevec ot klasiciqta mi xaresva no te ne sa ni6to pred LUDACRIS Искаш да кажеш, че ludacris е по-добър рапър от 2pac???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Искаш да кажеш, че ludacris е по-добър рапър от 2pac???? Хехех!Чул "act a fool" и вече е дъ бест!Няма такъв филм! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAPMOT Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 По-точно правилното произношение на Kanye West е Кейни Уест! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 По-точно правилното произношение на Kanye West е Кейни Уест! И аз така си мислех,но чуй как си произнася името в някоя негова песен!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Slim Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Now all I need is y'all to pronounce my name Its Kanye - But some of my plaques - they still say Kane Kanye e OGROMEN! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 50 стинки е голям аз за него гласувах ама и баи ви DMX е лудник :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 2pak e nai golemiq za vsi4ki vremena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 Frodo vze mi dumite ot ustata. 2pac forever i snoop dogg - 2 amerikaz most wanted.Ei tva e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lyla Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Кайние Уест! И аз така си мислех,но чуй как си произнася името в някоя негова песен!!! Мерси! Сега и аз го чух, след като каза, че си произнася името Link to comment Share on other sites More sharing options...
aUR0Ra Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Бе незнам за вас,ама и аз подкрепям мнението на venci-bg,че Xzibit претендира за лидер А пък и вече с тия продуцирания от страна на Em' към 50',Shady си го казва в "Like Toy Soldiers"(и тя е кавър на една друга )"I've just enherated 50's beat and his enherated mine,which is fine..." (превод-аз наследих ритъма на 50 и той наследи моя но това добре)И в крайна сметка нещата са така 2pac-->Dr.Dre-->Snoop Dogg-->Eminem-->50 cent-->The Game,a.k.a. всички "грабят" от стари идеи и неизлезли,недовършени песни на 2рас Link to comment Share on other sites More sharing options...
danny_man Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 kvo e tva notorious? za qdene li e? za piene li e?T.H.U.G.L.I.F.E. Боже какво е това notorious трябва ли да се смея или да плача имаи уважение рапъра които доста често е смятан за най-добър, и човека които винаги е бил зад сянката на 2pac зависи разбирасе дали предпочиташ Westside или Eastside Notorious B.I.G трябваше да го сложите и него както и редица рапъри заслужаващи вниманието ни не по-малко както и да е гласувах за 2пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 Пак е най-големия и силно се съмнявам ,че това ще се промени някога. Модератори плс оправете заглавието на топика . "Рапер" - просто култово Link to comment Share on other sites More sharing options...
danny_man Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 Направо е заключете или изтриите ние ще направим нова, в която да влезнат имена заслужили не 85 стинки какво праи тоя тука Link to comment Share on other sites More sharing options...
danny_man Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 Бе незнам за вас,ама и аз подкрепям мнението на venci-bg,че Xzibit претендира за лидер А пък и вече с тия продуцирания от страна на Em' към 50',Shady си го казва в "Like Toy Soldiers"(и тя е кавър на една друга )"I've just enherated 50's beat and his enherated mine,which is fine..." (превод-аз наследих ритъма на 50 и той наследи моя но това добре)И в крайна сметка нещата са така 2pac-->Dr.Dre-->Snoop Dogg-->Eminem-->50 cent-->The Game,a.k.a. всички "грабят" от стари идеи и неизлезли,недовършени песни на 2рас Според мен тук не си съвсем прав. Всичко е ето така ако следим хората таблицата трябва да е така, мое да не влючваме 85 стинки, играта и тама кви са другите . 2pac ->B.I.G->Puff->Outlawz->N.W.A->NAS->Eminem->Kanye .. това е според мен нз дали одобрявате . И до колкото знам идеите на 2pac са били дадени Ha his homies, даже съм чувал, че са загубени никои не знае, но от това дето казваш за идеите излиза че Пак е почнал да клони към комерс, което е невъзможно Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 2pac определено Link to comment Share on other sites More sharing options...
badniggazz Posted July 9, 2006 Share Posted July 9, 2006 най-големите в хип-хопа са Big L и Jeru da Damaja, a да не забравяме и KRS-1! Това все пак е инфо само за истинските маняци на тема хип-хоп и то повече към хардкора! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 Death Row bigger than all. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 Death Row bigger than all. С по-големи букви не успя ли да го напишеш?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 С по-големи букви не успя ли да го напишеш?! Ми...има 7 различни размера за буквите...да не бъда тъп ламер и нахален новобранец избрах 4 вместо 7.Просто исках да акцентирам върху написаното и по тази причина го центрирах и го написах в средата на поуста...ако ше се заяждаме и шсе прайм на големи ...омфг....Само не ми се карай ъ? пийс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 Ахахахахахах , нямам си друга работа , та ще тръгна да ти се "карам" Прави квото искаш , просто можеше да го напишеш нормално Link to comment Share on other sites More sharing options...
PIF_BG Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 Eminem батка Link to comment Share on other sites More sharing options...
dSG_SKY Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 ako beshe posochen Snoop Dogg bix za nego glasuval za6toto nai mn mi dopada no ina4e sam golqm fen na 2pac dr dre i Tha Dogg Pound Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 Бе за какъв рап говорите тука, то истинския рап отдавна не съществува, това сега дето наричате рап е някаква комерсиална помия дето трудно бих оприличил на рапа отпреди 10 години, онова беше рап, тия новите "рапърчета" са некви смешни лигльовци като Еминем, и това ми било рапър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.