Mama Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Знам някои програмки за конвертвана, редактиране, добавяне на ефекти на филми, обаче сега ми трябва някоя по-простичка. Възможно най-простичката програмка, която знаете. Единствената и функция, която ми трябва е да може да разделя филма на части (т.е. да си взема една определена част от филма и да си я запиша като нов филм). Дори не ми трябва да може да конвертира (моля само не ми казвайте "windows movie maker", pls). Трябва ми за човек от типа "така ли се държеше мишката?", така че моля ви дайте нещо наистина лесно. Споменах ли, че бързам? Мерси много Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 i na men mi trqbva takava programa taka 4e i az 6te sa blagodaren ako nqkoi se otzove Link to comment Share on other sites More sharing options...
user7007 Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Пробвайте VirtualDub Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.