_Dave_ Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Не знам дали този топик е за тук , но не намерих по подходящо място.В дата.бг имат отделно място за такива постове , ама според мене най-добрия форум си е този на Warez.ru . Както и да е. Живота в България последните години е тежък за нас учениците и никой не може да отрече това.Ако мама и тати нямат парички , следователно и ние нямаме.Аз вече съм на 17 години и имам невероятно желание да си намеря някаква работа , но разбира се трябва и да уча все пак.Навсякъде , където питам за работа ми казват , че трябва поне 50 % от работното ми време да е дневна смяна , по принцип нямам нищо против , но както вече казах трябва да ходя и на училище.Интересува ме мене дали някой от вас знае някое място , където мога да работя или през почивните дни (тоест събота и неделя , плюс ваканцийте) или поне да е след учебно време,за да мога да си изкарам някой лев , защото пари никому не са излишни ( а на мене особено много ми трябват).МНого ще бъде полезно(поне според мене),защото вероятно има десетки хора на моята или около моята възраст , които се чудят как да си изкарат пари в България без да крадат и мамят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bhake Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Здравей, кажи какво можеш? Имаш ли познания по хардуер на компютри? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted March 27, 2005 Author Share Posted March 27, 2005 Имаш ли познания по хардуер на компютри? <{POST_SNAPBACK}> Еми мисля , че знанията ми са добри.Не мога да кажа , че съм някакъв Маster , ама поне ако ми се развали нещо на РС-то (което е ставало поне 1000 пъти) мога да си го оправя , или поне да разбера какво не му е наред.Занимавам се с компютри от 1997 година и мисля , че мога спокойно да кажа , че разбирам (до някаква степен) от жичките , диодите и т.н. на дъното или на видеото.Още от доста малък бях запален по жичкаджийските истории , защото бащата все нещо човърка , пък може да ми е и в кръвта Някакво предложение ли имаш ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stil_L Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Аз също търся работа.Някакви предложения?Познанията на тема software i hardware са на ниво колкото да трагне (добри)Разбирам малко и от мрежи.Мога да конфигурирам до някаква степен рутери(колкото да трагне нета) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barmana Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 мисля,че е крайно време да се отвори : Търся/предлагам РАБОТА като Купувам/продавам. Кво ша кажат админите??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Was ist? ? ? Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Мисля,че 1 списание търсеше преди време работник с отлични познания на фотошопа и други програми,но не съм сигурен дали намериха.Ако искаш и имаш уменията-ще питам Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted March 28, 2005 Author Share Posted March 28, 2005 мисля,че е крайно време да се отвори : Търся/предлагам РАБОТА като Купувам/продавам.Кво ша кажат админите??? <{POST_SNAPBACK}> Toва ще бъде много полезно за всички ни ако наистина някои модератор реши да си поиграе малко и за около един час да напраи. Айде ве хора вземете се в ръце , ако трябва ще напраиме отделна тема : "Искате ли да има ПРЕДЛАГАМ/ТЪРСЯ Работа " Едит : was ist? ? ? Мойте познания н фотошоп не са чак отлични , но знам горе-долу как се работи с тази програмка , защото доста често ми се случва да правя разни колажи на мой френдове.Ако искаш питай пък ако свършиш раотата , ше черпиме Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 ИСКАМЕ, ИСКАМЕ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Разнасяйте весници или търсете познати да ви уредят някъде/да ви вземат при тях! Ученици трудно взимат ей така, най-малкото защото повечето са непълнолетни, че и малолетни. Даже и да си намерите случайна работа в 99% от случаите ще ви екслпоатират зверски за жълти стотинки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Do nas ima zavod na diadora twa e trakiq do kamen grad e blizo novoto kvartal4e ima edin parking tam zimat vsqkakwi hora.Mqslq 4e edinstwenoto iziskwane e da ne sa maloletni no neznam dali na polovin den moi priqteli ba4kaha lqtoto tam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Dai to4en adres na firmata i kakva e rabotata koqto trqbva da se ver6i i zapla6taneto kakvo e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 ами и аз си търся работа ! на 18 ама почти нищо не разбирам от компюреи само че ! ако има някаква работа казвайте за лятото може и след тфа Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Ето го раздела!!!Ми вземете се хванете да продавате ябълки и банани на някоя сергия...Това се казва работа!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Az erazbiram pove4e ot instalacii i takiva raboti otkolkoto ot hardware. Link to comment Share on other sites More sharing options...
splt-rmx Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Аз работя в една фирма и правя уеб сайтове, ако на някой му потрябва нещо свързано с уеб дизайн - да прати ЛС, занимавам се професионално, за повече инфо, може и на мейл: splt.rmx@gmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 И аз търся работа.Имам добри познания в сферата на компютрите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fifo Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Е това за бачкането през събота и неделя ми хареса.Тогава съм си свободен.Добри познания по software и hardware.Айде сега да видим предложения Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Ето го раздела!!!Ми вземете се хванете да продавате ябълки и банани на някоя сергия...Това се казва работа!!! <{POST_SNAPBACK}> ами ако и ти си търсиш работа оди бачкай тфа ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Хайде хайде разбрахме до тук че от софтуер и хардуер вече всички разбират. Така че давайте други качества. Аз например завършвам електротехника и поправям битови уреди и всичко свързано с тока. За компютрите занимавам се от 10 години с тях и няма скрито покрито. Шофъорска книжка имам Б категория. АМИ ДАНО МЕ ХАРЕСА НЯКОЙ ако не заради качествата то поне заради сините ми очи Link to comment Share on other sites More sharing options...
12345_ Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Ako znaete nqkva lesna rabota za okolo 100-200 leva kajete az sam na 12 oba4e razbiram ot baq ne6ta.(iskam da si sabera za P925 i) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Ako znaete nqkva lesna rabota za okolo 100-200 leva kajete az sam na 12 oba4e razbiram ot baq ne6ta.(iskam da si sabera za P925 i) <{POST_SNAPBACK}> хахаха ! ти ме разби ! искаш да сабереш за телефон ? тфа да не е СОНИЕРИСКОС П925и ? ако да тоя телефон струва най малко около 1500 1700 лева ! как ще сабереш толкова пари като си на 12 ! каква работа мислиш да работиш ? ако искаш работа може да продаваш ЛЯТОТО КАТРИЧКИ НА ЦЕНТЪРА ! ама ако искаш де и пак няма да сабереш за тоя телефон(но пак казвам ако е за телефон де ) ама си още много малък за работа ! по остарей още малко и тогава може да си намериш Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Az na tazi vuzrast 16-17 prodavah vestnici i me ustroivashe kato rabota po benzinostancii po krastovishta po butki po sergi prosto za uchenici nqma druga rabota zashtoto zakonat e strog za exploataciq na detskiqt trud.Ako nqkoi ima jelanie da prodava vestnici moga da popitam na edno dve mesta...sramna rabota nqma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Аха пък и ако си сериозен от вестниците можеш да си докарваш 5-6 лева на ден, дават и бакшиши Трябва да се става много рано, ама то лесна работа няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 i az si tarsa nekva rabota v zala li stee kade ili nekva firma stee na 19 sam u4a samo 1 smqna sled tva sam svoboden razbiram i ot hardware i ot software moga sglobqvam pc ta i t.n i po software inatal raboti nastroiki g/d mreji sq sam zapisal CISCO - CCNA i tva e Link to comment Share on other sites More sharing options...
EndOfAllHope^ Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Какво му е на детския труд. Аз си бачкам за 150 кинта в кафене. Ама ми писна да бачкам в това кафене. Сега си търся работа в Пловдив, защото ми писна да работя в Пазарджик или поне на това място... Макдоналдс дирят персонал... само че на постоянна работа... а мен това точно в момента не ме устройва... ще видя дали до лятото ще си намеря нещо интересно по Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.