Sothbiss Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Много пинизчийска реклама.В началото дават една кола как си се движи по някъв път.Около нея много красив пейзай,спокойствие цари....и по едно време пред камерата ,която снима изскача някъв пич преоблечен като зомби.Ефекта първия път като я гледах беше ,че си ударих главата в облегалката на стола.Ако някой може да ми даде линк към рекламата,да дава .Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Много пинизчийска реклама.В началото дават една кола как си се движи по някъв път.Около нея много красив пейзай,спокойствие цари....и по едно време пред камерата ,която снима изскача някъв пич преоблечен като зомби.Ефекта първия път като я гледах беше ,че си ударих главата в облегалката на стола.Ако някой може да ми даде линк към рекламата,да дава .Благодаря предварително. <{POST_SNAPBACK}> Имаш ПМ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Струва ми се че търсиш това или по-скоро линка в първия пост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted March 28, 2005 Author Share Posted March 28, 2005 Струва ми се че търсиш това или по-скоро линка в първия пост. Същата е ,но net_fighter вече ми я прати Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.