Jump to content
BulForum.com

Има ли в Пловдив спортен магазин Asix ?!?

Infected

Recommended Posts

А случайно да си забелязала от старите фланелки на Локото?

Никъде другаде ги няма.

А относно спортния магазин на Асикс просто няма такъв.

Закриха го преди години и ако търсиш маратонки и ма само

в Метро и по другите магазини са само еденични бройки.

EDIT: net_fighter благодаря ти много!

Аз търся повече от година и не мога да намеря.

Сега ще ида и ще си поръчам. :laughing:

А случайно да си забелязала от старите фланелки на Локото?

Никъде другаде ги няма.

А относно спортния магазин на Асикс просто няма такъв.

Закриха го преди години и ако търсиш маратонки и ма само

в Метро и  по другите магазини са само еденични бройки.

Абсолютно е възможно да има.Ако няма - поръчай.Аз оттам взимах на синчето вратарски атрибути (За него поръчвах и чаках , понеже за 6 годишни на рафта нямат).Но момчето , което тогава беше на смяна каза , че от тях зареждат градските отбори и ако в ммента нещо го няма , до време ти го доставят.Материите са просто перфектни , а и цените за това качество са си поносими.

Кажете какво има в този магази?

ima li xubavi ancuzi?

Аз колкото пъти съм ходила , все съм била с набелязана цел и честно казано не съм обърнала внимание на всичко.Не мога да кажа със сигурност ,дали има анцузи.Само за футболските екипи съм сигурна.Има фанелки с къс и дълъг ръкав много хубави.Има бутонки (за маратонки не съм сигурна дори).Има топки , наколенки.Може би имаше и анцузи.Не обичам да ходя по магазини и не съм разглеждала.Може би тея дни ще ходя да взимам нещо и може да проверя.

ЗА баскет има ли нещо.Какви са  цените  щото в един от магазините на adidas имаше баскет потник за 100лв.

За баскет не знам.То е нормално адидас да са по-солени.Моя например си взе блуза с дълъг ръкав ,която беше около 65 , но понеже беше последната , му паднаха с близо 15.

Когато проверя ще пиша пак.

ЗА баскет има ли нещо.Какви са цените щото в един от магазините на adidas имаше баскет потник за 100лв.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...