††† KartichkO ††† Posted August 14, 2003 Share Posted August 14, 2003 Imam nqkolko ne6ta, koito iziskwat Daemon Tools - WarCraft III, Spells of Gold & Adobe Premiere. S computera mi stana problem (ne znam to4no kakav) i sled tova kato instaliram ne6to s virtualno CD (Daemon Tools, WarCraft III, Spells of Gold & Adobe Premiere) mi pravi sa6tiq nomer (razvalq se i mi dava sin ekran). Computera mi e na okolo mesec i o6te v na4aloto instalirah tezi ne6ta (Daemon Tools, WarCraft III, Spells of Gold & Adobe Premiere) i togava raboteha. Posle doide tozi problem, za koito spomenah v na4aloto i ot togava ne iska da mi tragnat tezi ne6ta (Daemon Tools, WarCraft III, Spells of Gold & Adobe Premiere). Predpolagam, 4e e ot Daemon Tools-a, no mnogo hora se u4udvat i mi kazvat, 4e nikoga sa nqmali takav problem i qwno e hardueren (nesavmestimost v konfiguraciqta ili gre6ka v BIOS-a). Molq kajete spored vVas kakav e problema spored Vas!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted August 14, 2003 Share Posted August 14, 2003 Opitai da mahnesh Daemon Tools-a i da go slozish nanovo. Moze tova da e problema. Dai malko poveche info. Kakvo mu e stanalo na PC-to ti i v sledstvie na kakvo. Moze da se nameri reshenie na problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
††† KartichkO ††† Posted August 14, 2003 Author Share Posted August 14, 2003 Ne o6te kato po4n da instaliram ne6to ot tezi raboti mi dava sin ekran na koito pi6e 4e ima problem. Ne6to kato komputerat vi ste bade izklu4en restartiraite go i ako tova saob6tenie se poqvi nanovo sledwayte tezi stapki (tqh ve4e ne gi pomnq) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted August 14, 2003 Share Posted August 14, 2003 като скапеш системата няколко пъти ша са нучиш Moze bi Heller12a e prav. Mnogo prilicha na Windows, koito plache za preinstalacia. Ako iskash obache proveri vse-pak za virusi, moze da se e nabutala niakoi buba i da ti varti mizerii. Ako niama bubi, preinstalirai i si gotov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted August 14, 2003 Share Posted August 14, 2003 никой не се е родил нучен. като скапеш системата няколко пъти ша са нучиш колкото повече пъти я скапваш толкова повече неща учиш. успех Като гледам не си много компетентен ама Heller12a ти го е обяснил правилно а и наистина е така според мен проблема не е в Daemon Tool ами нещо ти си оплескал бори се с Windowsa и игрите успех!!! Edit: Извикаи някои твои приятел които разбира и ще видиш че проблема не е в Daemon Tools. Link to comment Share on other sites More sharing options...
††† KartichkO ††† Posted August 15, 2003 Author Share Posted August 15, 2003 Като гледам не си много компетентен ама Heller12a ти го е обяснил правилно а и наистина е така според мен проблема не е в Daemon Tool ами нещо ти си оплескал бори се с Windowsa и игрите успех!!! Edit: Извикаи някои твои приятел които разбира и ще видиш че проблема не е в Daemon Tools. izvikah i toi mi kaza 4e ne moje da razbere problema. v momenta se 4udq dali da remontiram PC-to. (kakvo 6te kajete?) Smqtam 4e kato izpolzvam Daemon tools-a kompuera se natovarva (e ne mnogo de 80 GB e no vse pak) i togava se proqwqwa nesavmestimostta m/u komponentite na PC-to ili gre6kata v BIOS-a! P.S. A i smqtam 4e ve4e dostata4no skapvah sistemata Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 15, 2003 Share Posted August 15, 2003 Ako razbrah ne6to da pukna.... Taka s tezi obesnenia moje da e kakvo li ne. Ne moje oba4e da e hardwerna nesavmestimost. Ako e hardwerna nesavmestimost 6te6e da se proiavi o6te ot momenta v koito si vkliu4il PC-to za prav pat sled kato si go kupil. A i nevijdam kak software moje da predizvika hardwerna nesavmestimost. Na sliapo streliaiki bih kazal 4e si si zadrastil hard diska - niama miasto na nego. Za simulaciata na CD triabva miasto. Osven tova moje kogato si instaliral niakakava programa tia da ti e podmenila sistemen fail i Daemon da ne moje da raboti s versiata koiato e instalirala tia. Tva e 4esto sre6tano iavlenie. Za da proveri6 otidi na start->aksesoari->system tools->system file checker. Sloji diska s windows v CD-to i kogato filechecker-a ti predloji da vaztanovi sistemen fail natiskai 'OK'.... Niama garancia 4e 6te pomogne. Opitai se da si spomni6 kakvo si instaliral neposredstveno predi da po4ne da ti pravi taka kompa i go deinstalirai. Iz4isti HDD ot vsi4ko nenujno. I za kakav remont 6te go nosi6 PC-to?! Kakvo da mu remontirat?! Preinstalirai Winbozata - tva sa6to pomaga da se vaztznoviat sys failovete. A i nai-vajnoto - zaebi go Daemon Tools - sloji FantomCD - ima po-golemi vazmojnosti,razpoznava vsi4ki vidove image na CD-ta (s izklu4enie na 6ibania Virtual CD 4 format) i raboti mnogo, mnogo, mnogo po-stabilno!! ~peace~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 15, 2003 Share Posted August 15, 2003 Haide niakoi moderator da vnese malko red.... Postove za software problems v "Others", postove za knigi v "WinApz"........ Pi4ove, pomislete malko predi da postvate za kade vi e vaprosa. Ne 4e e goliam problem, no primerno hora koito mogat da ti pomognat, no ne vlizat v toia podrazdel na foruma taka i niama da ti vidiat topika... Link to comment Share on other sites More sharing options...
††† KartichkO ††† Posted August 15, 2003 Author Share Posted August 15, 2003 Kolega PC-to mi e na polovin mesec (priblizitelno). As da pukna ne moga da go zapalnq tolkoz barzo (vse pak e 80 GB). Preinstalirah "Winbozata" i pak e sa6toto. Navqrno si prav 4e Hard problem ne moje da e, kakto i 4e soft problem ne moje da predizvika hard problem. Mersi za palnoto info P.S. Qkaji ne6to pove4e za taq programa FantomCD. Kade moga da q namerq, kolko pari struva i naj-vajnoto dali 6te pomogne spored teb. Mersi predvaritelno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 15, 2003 Share Posted August 15, 2003 Ima ia na Warez.ru. Niama6e da e zle i ti da dade6 po-palno info. Kato tarsi6 pomo6t, kolkoto po-palna informacia dava6, tolkova po-veroiatno e niakoi da svetne kakav ti e problema, "kolega".... Link to comment Share on other sites More sharing options...
††† KartichkO ††† Posted August 15, 2003 Author Share Posted August 15, 2003 Kolega ama koq to4no versiq. Ima "a", "b" i "c" (taka de Fantom.CD.v1.2.1.1810- "a", "b" i "c")? I kak se izpolzva taq pusta tvoq programa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 15, 2003 Share Posted August 15, 2003 Be ti ubi ribata, be... Abe kaji, 4e ne razbira6 ni6to, za da znae 4ovek kak da ti obiasni... Ta... Ima a, b i c za6toto tova e arhiv razdelen na tri faila. Kak se pravi: 1. Svali trite faila. Svali i faila ser.num - vatre e seriinia nomer eto 6te ti iska pri instalaciata. 2. S WinZip otvori faila "a". 3. Dai mu da razarhivira v sa6tata papka faila "*.rar" koito e vatre v arhiva. 4. Razarhivirai failovete ot rar arhiva. 5. Otvori s Notepad faila "ser.num", markirai i kopirai seriinia nomer vatre. 6. Startirai faila koito ima "setup" v imeto si. 7. Kato te pita za regstracia paste-ni seriinia nomer v poleto za serien nomer. V poleto za ime vavedi imeto ot faila "ser.num". v poleto firma - vavedi kakvo da e... 8. Click-ai next dokato svar6i instalaciata... 9. Gotov si - ima6 si FantomCD na kompa... ~peace~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOKe Posted August 15, 2003 Share Posted August 15, 2003 Imam nqkolko ne6ta, koito iziskwat Daemon Tools - WarCraft III, Spells of Gold & Adobe Premiere. S computera mi stana problem (ne znam to4no kakav) i sled tova kato instaliram ne6to s virtualno CD (Daemon Tools, WarCraft III, Spells of Gold & Adobe Premiere) mi pravi sa6tiq nomer (razvalq se i mi dava sin ekran). Computera mi e na okolo mesec i o6te v na4aloto instalirah tezi ne6ta (Daemon Tools, WarCraft III, Spells of Gold & Adobe Premiere) i togava raboteha. Posle doide tozi problem, za koito spomenah v na4aloto i ot togava ne iska da mi tragnat tezi ne6ta (Daemon Tools, WarCraft III, Spells of Gold & Adobe Premiere).Predpolagam, 4e e ot Daemon Tools-a, no mnogo hora se u4udvat i mi kazvat, 4e nikoga sa nqmali takav problem i qwno e hardueren (nesavmestimost v konfiguraciqta ili gre6ka v BIOS-a). Molq kajete spored vVas kakav e problema spored Vas!!! Imah sashtiq problem kato tvoq dori i po golqam osven che davashe SIN ekran ponqakoga kato mountvah prosto ZABIVASHE celiq windows... kvo napraih togava biah s Win98SE kachih si ME pri koito mojeh da mountvam ama poradi hardwareni problemi ME-to mi zabivashe ne ot deamon toola kachih si XP i sichko zaspa ne che hvalq XP .. ama aaa ama ne go kachvai predi da si svalil SP1 i SP2 koito moje bi oshte e beta ne sam zapoznat ama e po dobre ot nishto aaa P.S. zemi si kachi linux ... ne ti triia deamon tool : i naprao mountvash iso cue bin taka : mount /direktoria/file.iso /distination/ -t iso9660 -o ro,loop=/dev/loop0 i si gg ;PP i nqaa sin ekran i nqaa blokaj i ima 30 dni uptime bez problemi Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 16, 2003 Share Posted August 16, 2003 P.S. zemi si kachi linux ... ne ti triia deamon tool : i naprao mountvash iso cue bin taka :mount /direktoria/file.iso /distination/ -t iso9660 -o ro,loop=/dev/loop0 i si gg ;PP i nqaa sin ekran i nqaa blokaj i ima 30 dni uptime bez problemi JOKe prav si, no ako mojesh i da mu obqsnish kak da si pusne emulaciq za igrite . Link to comment Share on other sites More sharing options...
††† KartichkO ††† Posted August 16, 2003 Author Share Posted August 16, 2003 Joke problemat mi e 100% sa6tiqt kato tvoq. sega sam s Win XP. Bih si ka4il Linux ob4e ot nego ama ni6to ne vrazvam (daje ne sam go vijdal). I kakvo e SP1 i SP2 (ama 4e sam lamer )i otkade moga da gi namerq. P.S. Mersi predvaritelno!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoCoOl Posted August 16, 2003 Share Posted August 16, 2003 .....I kakvo e SP1 i SP2....... SP e Service Pack - tova specialni update-i na Windows. Ima gi v warez.ru. Te izlizat na opredeln interval ot vreme. Obiknoveno SP e prednaznachen da popravia propuski vuv sys-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
††† KartichkO ††† Posted August 16, 2003 Author Share Posted August 16, 2003 Mersi. 6te gi potarsq. A i programata na kolegata ov3rm4n q svalih cqlata ama kazva 4e ima gre6ka. Sledvah doslovno negovite info ama ... Vse pak mersi na vsi4ki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted August 17, 2003 Share Posted August 17, 2003 не съм мноо сигурен дали под ХР става така но все пак: 1. pc on 2. copy from cd win98(se)+xp 3. restart 4. f8 5. command prompt only 6. c:\smartdrv 7. c:\deltree progra~1 8. c:\deltree windows 9. go to install folder win98(se) 10. type cd-key.txt (или нещо подобно и записваш буквичките и цифричките, ша разбереш къде даги сложиш) 11. c:\setup ( иследваш стъпките, ако не знаеш кво става даваш "(Recomended)" 12. you now starting windows for first time 13. install folder xp 14. cd-key again 15. setup 16. upgrade 17. натъка незнам та тва е инсталация step by step (до стъпка 17) при която губиш само папката с програмните файлове, драйверите и всички др. програми които влизат в регистрите, обаче си имаш чисто нов windows без да форматираш с: не съм много сигурен за стъпките >13 така че хора който знае да помогне човека (котето ) ай дано са оправиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekx Posted August 28, 2003 Share Posted August 28, 2003 Opravi li ti se problema ? Ako ne e shte te svetna da napravish neshto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted August 15, 2004 Share Posted August 15, 2004 Надявам се че поста ми ще се забележи тук че да не отварям нова тема ... та имам проблем с Daemon-a Днес като го стартирах ми даде следнага грешка :"No language support detected!" .До вчера му нямаше нищо ... преинсталирах го наново ,но нямаше ефект ; опитах и със една по стара и една по нова версия ,но пак същотото ми изписва (при по новата ми даде че даже не съм инсталнал програмата при положение че е ...) Версията ми е 3.46 ... проверих и за вируси - нямаше нови.Някой да има представа от къде идва проблема ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorkis Posted August 15, 2004 Share Posted August 15, 2004 Поразрових се малко в google и се оказа, че доста хора имат като твоя проблем, но страниците, които отварях бяха или на немски, или на испански, не съм отварял тези които са на китайски и т.н След като се усетих, че мога само да търся страници на английски се оказа, че не са много тези страници. Но все пак виж тук. Мисля, че ще имаш успех!!! И все пак ако знаеш немски или испански заповядай Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted August 15, 2004 Share Posted August 15, 2004 Jorkis mersi mnogo ... namerih baq ne6ta za problema si no taka i ne go re6ih оказа се че този проблем се получава при използването на някой RegCleaner .. странното е че аз нямах подобна програма при първия опит да стартирам Daemon-a - проблема си го имаше .. малко след това сложих RegCleaner после отново го махнах и преинсталирах Daemon-a но без успех ... и се чудя сега накъде - да пусна Restore system-a ili da iztriq restore systema i da opitam otnovo s instala na daemon-a ... или нещо друго. Някакви идеи някой ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Zdravejte. Svaluih si ot wareza versiq, 0,47 li beshe, oba4e kat se opitvam da mountna go priema i posle kato dam play, ili neshto drugo kvoto e tam mi iska disk. Are nqkoj, ako znae kak se opravq tozi problem da pishe. Mersi predvaritelno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronx Posted November 22, 2004 Share Posted November 22, 2004 Pri instalirane dava saobshtenie: Device setup code 25009 (0x61B1) -536870389 (0xE00020B)conatct your support personel Nyakoi imal li e sa6tiya problem i kakvo se pravi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted November 22, 2004 Share Posted November 22, 2004 Probvai po tozi na4in: http://www.warez.ru:8085/Win_Appz/Daemon.Tools.3.47.0/ Svalq6 i probva6 predpolagam ne6to ti e precakana instalaciqta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.