tankera Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 като си пусна компютара или си го рестартирам ми излиза това тук моляви кажете ми какво е това и за какво се показва постоянно Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 като си пусна компютара или си го рестартирам ми излиза това тук моляви кажете ми какво е това и за какво се показва постоянно <{POST_SNAPBACK}> При мен се получаваше така , когато преди време бях взела ай пи-то на един от мрежата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankera Posted March 27, 2005 Author Share Posted March 27, 2005 ама аз несам вземал никакво ай пи и пак ми се получава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Трябваше да дадеш по-ясно име на темата Иначе проблема ти е следният - ако си бърникал из настройките на мрежата(името на компа) - дублира се с името на някой друг комп в същата мрежа.Най-добре да го смениш и след това рестартирай Едит: не пипай IP-то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankera Posted March 27, 2005 Author Share Posted March 27, 2005 как да го сменя Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankera Posted March 27, 2005 Author Share Posted March 27, 2005 ми като има някой с моито име пречели ми нещо.демек можели този с моито име да ми прави нещо на компютара да вкарва някакви вируси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Отиваш на Network Neighborhood - > Properties - > TCP/IP -> DNS Configuration - > Host. Това е пътя под WIN98.Под ХР би трябвало да е подобно. Не може да направи нищо на компа ти.Само ви се прецаква мрежата. И ползвай бутона Edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankera Posted March 27, 2005 Author Share Posted March 27, 2005 аз сам на xp и немога да намера такива настройки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorkis Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 My Computer->properties->computer name->change Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankera Posted March 27, 2005 Author Share Posted March 27, 2005 а с това копче edit как во може да прави?ако прави нещо незначително може и да не си сменям ай пи Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 аз сам на xp и немога да намера такива настройки <{POST_SNAPBACK}> Отиваш на "моят компютър" . В ляво кликваш на системна информация и там ще видиш където пише име на компютъра , влез,смени го и рестартирай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 start->settings->Network Connections->properties->internet protocol (tcp/ip)->properties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 За да разбереш какво прави копчето "Edit" иди в закачената тема за новобранци.Има още доста интересни неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Отиваш на "моят компютър" . В ляво кликваш на системна информация и там ще видиш където пише име на компютъра , влез,смени го и рестартирай. <{POST_SNAPBACK}> @tankera, слушай какво ти казва net_fighter, с допълнението, че на английски ще е Computer Name, после натискаш бутона Change... Получава се понеже при инсталация уиндоуса сам задава име на компютъра на база на други имена, които си въвел, и ако някой има подобно име на теб, съответния уиндоус може да си зададе еднакво име като на някой друг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankera Posted March 27, 2005 Author Share Posted March 27, 2005 мерси за помоща .един последен вапрос името което аз трябва да го пиша с букви ли трябва да баде или с цифри и с колко символа.даите пример Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 мерси за помоща .един последен вапрос името което аз трябва да го пиша с букви ли трябва да баде или с цифри и с колко символа.даите пример <{POST_SNAPBACK}> Пиши tankera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.