Jump to content
BulForum.com

помогнете ми

tankera

Recommended Posts

като си пусна компютара или си го рестартирам ми излиза това тук моляви кажете ми какво е това и за какво се показва постоянно  :cry

При мен се получаваше така , когато преди време бях взела ай пи-то на един от мрежата.

Трябваше да дадеш по-ясно име на темата :)

Иначе проблема ти е следният - ако си бърникал из настройките на мрежата(името на компа) - дублира се с името на някой друг комп в същата мрежа.Най-добре да го смениш и след това рестартирай ;)

Едит: не пипай IP-то.

ми като има някой с моито име пречели ми нещо.демек можели този с моито име да ми прави нещо на компютара да вкарва някакви вируси

Отиваш на Network Neighborhood - > Properties - > TCP/IP -> DNS Configuration - > Host.

Това е пътя под WIN98.Под ХР би трябвало да е подобно.

Не може да направи нищо на компа ти.Само ви се прецаква мрежата.

И ползвай бутона Edit

аз сам на xp и немога да намера такива настройки

Отиваш на "моят компютър" . В ляво кликваш на системна информация и там ще видиш където пише име на компютъра , влез,смени го и рестартирай.

За да разбереш какво прави копчето "Edit" иди в закачената тема за новобранци.Има още доста интересни неща :)

Отиваш на "моят компютър" . В ляво кликваш на системна информация и там ще видиш където пише име на компютъра , влез,смени го и рестартирай.

@tankera, слушай какво ти казва net_fighter, с допълнението, че на английски ще е Computer Name, после натискаш бутона Change...

Получава се понеже при инсталация уиндоуса сам задава име на компютъра на база на други имена, които си въвел, и ако някой има подобно име на теб, съответния уиндоус може да си зададе еднакво име като на някой друг.

мерси за помоща :D .един последен вапрос името което аз трябва да го пиша с букви ли трябва да баде или с цифри и с колко символа.даите пример :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...