Dulgia Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Продавам ето такъв телефон.На 4 месеца е, прати ми го човек, който работи в Microsoft Унгария.Без забележки, в линка са описани всички характеристики.Комплекта, който имам, включва всичко-кабел за връзка с PC, чрез който може и да се зарежда телефона, stereo handsfree(супер е за слушане на мп3), книжка и зарядно за мрежата.В оригиналната кутия.GSM-a е със микропроцесор и Microsoft Windows mobile.Продавам го, защото известно време го носеше баща ми, но му е малко големичък и неудобен. Цена:750 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Та каква марка е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bafi Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Та каква марка е? <{POST_SNAPBACK}> Пише: "Продавам смартфон, I-mate smartphone 2" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted March 28, 2005 Author Share Posted March 28, 2005 Пише:"Продавам смартфон, I-mate smartphone 2" <{POST_SNAPBACK}> Да, марката е I-mate.Microsoft дават такива на хората си служебни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.