dochevski Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Tursq govoriteli 40W za kola mi trqbvat Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Има в Квазера във Викиват, в Конрад и къде ли не още. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Мога да ти предложа два говорителя Clarion SE-4261 4" За звука няма да коментирам, марката сама по себе си говори Може да ги видиш ТУК Цена: 50лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Два говоритела 12" , 40 Вата реални , 4 ома , бас+среда , цена-50лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
peachlover Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Има в Квазера във Викиват, в Конрад и къде ли не още. <{POST_SNAPBACK}> А той за да пише тук значи не иска от Квазера, Викиват , Конрад и къде ли не още. Много се дразня от такива постове... ми секи нормален човек знае че има говорители там и ти също си наясно че всеки знае че там има. Щом ги споменаваш като познати обекти.. ако беше казал адреси как да е ама ти ... ако нешо пиши на пм да ти направя една тема в Тя и Той да си пишеш за постове аз чат пат ще слагам по нещо да не излезе че флуудиш А по темата имам 2 говоритля български 20В 4 ома РАЗВАЛЕНИ. Ако някой ги иска да ги поправя да се обади ще ги дам почети без пари Link to comment Share on other sites More sharing options...
booser Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Tursq govoriteli 40W za kola mi trqbvat <{POST_SNAPBACK}> Imam 10" na 4 oma 100w rabotna 200 wata max 35 leva parcheto zabelejka:Govoritelq e dvulentov - bas i visoki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaden Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 booser ima6 li pic i model i marka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.