sasho_1989 Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Някой може ли да ми даде линк за менюто на "Верди" , понеже понякога поръчвам и по телефона , а се иска разнообразие . <{POST_SNAPBACK}> ЕТО Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Аз съм на 5 крачки от новото Верди и на откриването имаше бая фоерверки ,но не ми е останало време да отида пък и ми казаха ,че цените били много надути Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Аз съм на 5 крачки от новото Верди и на откриването имаше бая фоерверки ,но не ми е останало време да отида пък и ми казаха ,че цените били много надути <{POST_SNAPBACK}> Да в последно време много ги вдигнаха , а пък да не говорим за тези , които се поръчват по телефона ... днес дадох 6.50 за една пица , с която горе долу се наядох ... баси , вече ми се струва нереално много . Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Е по телефона е дебело, не забравяй и доставката, пък и като оставиш бакшиш, че още е топла става златна направо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 За "Старата Лоза" да сте чували? :> Ако не сте, значи наистина заведения в Кичука не могат да съществуват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Мен не ми харесва особено тази нова пицария в Кичука!!! Порциите са малки, скъпо е, пък и обстановката не е чак толкова добра!!! Предпочитам другите " Вердита" Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 taq picariq nqma da prosperi tam sqko 4udo e za 3 dni det sa vika pravat novi zavedeniq raboti i sled 2-3 meseca .....zatvarqt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.