Jump to content
BulForum.com

Нова пицария "Верди"

THE SHAMAN

Recommended Posts

Почитател съм на пиците и италианската паста ,"Верди" отварят пицария на ул."Ст. Стамболов" в новата кооперация между "Вапцаров" и "Южен" до кафенето"Мафиозо" (източника е сигурен) Мисля ,че в началото ще имат успех но след време ще залезат като почти всички заведения в Кичука , и всъщност за това пускам тази тема! Какви са ви наблюденията , защо всички големи заведения в този прекрасен квартал не просъществуват дълго? (това е мое мнение, споделете своето). :excl: :moon:

Почитател съм на пиците и италианската паста ,"Верди" отварят пицария на ул."Ст. Стамболов" в новата кооперация между "Вапцаров" и "Южен" до кафенето"Мафиозо" (източника е сигурен) Мисля ,че в началото ще имат успех но след време ще залезат като почти всички заведения в Кичука , и всъщност за това пускам тази тема! Какви са ви наблюденията , защо всички големи заведения в този прекрасен квартал не просъществуват дълго? (това е мое мнение, споделете своето). :excl:  :moon:

koi sa tez prekrasni zavedeniq v ki4uka?

Какво имаш впредвид под "големи заведения"?

Добре де, големи и прекрасни (тва не съм го казал) не, но по сериозните кръчми отварят и след няма и година си сменят собствениците , правят ремонти ,затварят и тн. "Бялата воденица"(Гладиатори) ,"Белите брези" (Шармант) и много други квартални кръчмета да не ги изброяваме!

Добре де, големи и прекрасни (тва не съм го казал) не, но по сериозните кръчми отварят и след няма и година си сменят собствениците , правят ремонти ,затварят и тн. "Бялата воденица"(Гладиатори) ,"Белите брези" (Шармант) и много други квартални кръчмета да не ги изброяваме!

4e ko mu ima na 6armanta,raboti ta pra6ti.za gladiatori nemam nabludeniq.no po princip s tva kat 4eli se iz4erpvat zavedeniqta.drugo v ki4uka nqma kat4ili

И аз съм имал подобни случаи в верди, но пиците са прекалено вкусни за да спра да ходя :) Само сосчетата ги избягвайте, особено белия.

Най-хубава е пицата, когато си я направя сам. Избягвам да ям готови храни.

Мисля, че кварталът има нужда от подобна пицария, и макар да няма успех като големите по центъра, което е разбираемо, предполагам ще се зедържи.

Ami mislq si,che redno i v tozi kvartal da se otkrie.Tazi v "Trakia" po moe skromno mnenie ima klienti....

• 1 month later...

Какво стана с пицарията , която се намираше срещу Новотел-а ? Преди доста народ минаваше от там , а изведнъж я спряха :( . Някой знае ли дали е само за ремонт или ще я махат .

п.с : Има ли друго "Верди" , в което да правят пиците на жар (тънки , по-големи и препечени по краищата :love ) , защото някой ми беше казал , че само в това "Верди" имали такава оферта . А и наистина никъде другаде не са ме питали "Обикновена , или на жар ?"

Че то тия чалгарски заведения(поне такова впечатления имам от рекламите от типа "<insert курве-певица here> в Гладиатори САМО на <insert дата>") по дифоулт си сменят имената на годинка максимум :)

Няма такива наистина.Но за пицарията радостно все пак че ще я има в нашия квартал.Но с тези цени като по центъра няма да я бъде.Все пак им пожелавам успех :)

тук само долнопробни "кръчми" виреят :D ... хубаво, хубаво ... ама като се изтърсят "местните" индивиди и заведението ще е лом за 1-2 седмици :woot

btw да го направят по-наблизо поне ... къде ще ми го забият в "9-ти картофен пояс" :huh:

упс :blink: .... аз си "прочетох" ал. стамболийски :blink:

тук само долнопробни "кръчми" виреят  :D  ... хубаво, хубаво ... ама като се изтърсят "местните" индивиди и заведението ще е лом за 1-2 седмици  :woot

Е стига с тея местни,кои са :confused, това одавна умря!

За картофения пояс,...айде...

Какво стана с пицарията , която се намираше срещу Новотел-а ? Преди доста народ минаваше от там , а изведнъж я спряха  :( . Някой знае ли дали е само за ремонт или ще я махат .

п.с : Има ли друго "Верди" , в което да правят пиците на жар (тънки , по-големи и препечени по краищата  :love ) , защото някой ми беше казал , че само в това "Верди" имали такава оферта . А и наистина никъде другаде не са ме питали "Обикновена , или на жар ?"

Ако някой ми каже къде другаде мога да намеря пици на жар (от Верди моля) ще съм му благодарен :zzz

• 1 month later...

Някой може ли да ми даде линк за менюто на "Верди" , понеже понякога поръчвам и по телефона , а се иска разнообразие ;) .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...