fizika01 Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 4ekiata kalqva haraktera.Tq e samo za istinskite tzeniteli na nai vis6i udovolstviq. Edna 4ekiq moje da ti dade tova koqto nikoq jena i sled 100 godi6na praktika nqma da moje da napravi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alhimik Posted March 26, 2005 Author Share Posted March 26, 2005 с онанизъм здрав и бодър организъм!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 с онанизъм здрав и бодър организъм!!! <{POST_SNAPBACK}> Не е така! Сутрин, вечер онанизъм - здрав и бодър организъм!! Или: Въздух, слънце онабизъм........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fori_ox Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 I sq osetihte li kvo stana tuka izlena 4e sme se subrali sumati 4ekijii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 ami kvo da vi kaja i az go vdigam moq vsqka sutrin kato stana 4e moq e ne6to pospalanko i kato stana go sabujdam kato mu napravq edin masaj a toi gorkiq se iz4ervqva ot kef i po4va da me pliue ama tva ne znam za kvo e <{POST_SNAPBACK}> абе ти се радвай, че не става преди теб ми ти го събуждаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Пич гаджетата са за престиж, чекията за удоволствие ! <{POST_SNAPBACK}> Евала !!! Това е мисълта !!! За това мнение залагам 5лв и потвърждавам !!! ...та по темата чекията с нищо не може да се сравни нит жена нит ПЦ кат ти са прииска ни мои да укротиш змея щот тогаа пък ща изненада баш гат не трябва ... А относно това че някой беше изръсил че всички сме чекиджии ми кво да кажа ... Имаше и една мисъл ... моята ръчичка най-добрата пичка ... няма кво да говоря тва си е достатъчно. Па и то в крайна сметка лошо няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
st_jt Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Хайде и някоя мадама да отговори тука де! Не се срамувайте! Признайте си че въртите скрола на мишката! <{POST_SNAPBACK}> Драги ми Alhimik. Искаш женско мнение по-темата и реших да се включа. Погледнах анкетата и за почнах да се чудя първо как да отгворя на въпросите "Лъскате ли? Палите ли му главата" - кое да лъскам и чия глава да паля , и второ все пак започнах да се чудя как да гласувам, кое кръгче да запълня пред така зададедените от теб възможно отговори: пъвият възможен - отпада (жена съм), вторият също отпада защото както казах нямам какво да лъскам и паля, трети и четвърти възможни също отпадат, защото "и да лъскам, и да не лъскам" или както ти каваш "и да въртя скрола на мишката и да не го въртя" (какво ли значение има всъщност) така или иначе не съм нито въздържател нито въздържателка. Последния, пети - за гея - катергорично отпада, не съм гей и задника ми не е изгорял . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Ееее ма погледни заглавието на самата тема! Много добре знаеш за какво става въпрос не се прави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristiano Ronaldo Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Драги ми Alhimik. Искаш женско мнение по-темата и реших да се включа. Погледнах анкетата и за почнах да се чудя първо как да отгворя на въпросите "Лъскате ли? Палите ли му главата" - кое да лъскам и чия глава да паля , и второ все пак започнах да се чудя как да гласувам, кое кръгче да запълня пред така зададедените от теб възможно отговори: пъвият възможен - отпада (жена съм), вторият също отпада защото както казах нямам какво да лъскам и паля, трети и четвърти възможни също отпадат, защото "и да лъскам, и да не лъскам" или както ти каваш "и да въртя скрола на мишката и да не го въртя" (какво ли значение има всъщност) така или иначе не съм нито въздържател нито въздържателка. Последния, пети - за гея - катергорично отпада, не съм гей и задника ми не е изгорял . <{POST_SNAPBACK}> Толкова много приказки и нищо не каза,а можеше да отговориш ясно и точно с едно изречение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo0d_master Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Драги ми Alhimik. Искаш женско мнение по-темата и реших да се включа. Погледнах анкетата и за почнах да се чудя първо как да отгворя на въпросите "Лъскате ли? Палите ли му главата" - кое да лъскам и чия глава да паля , и второ все пак започнах да се чудя как да гласувам, кое кръгче да запълня пред така зададедените от теб възможно отговори: пъвият възможен - отпада (жена съм), вторият също отпада защото както казах нямам какво да лъскам и паля, трети и четвърти възможни също отпадат, защото "и да лъскам, и да не лъскам" или както ти каваш "и да въртя скрола на мишката и да не го въртя" (какво ли значение има всъщност) така или иначе не съм нито въздържател нито въздържателка. Последния, пети - за гея - катергорично отпада, не съм гей и задника ми не е изгорял . <{POST_SNAPBACK}> на 29 години си и го казваш това сякаш незнаеш за кво става въпрос... повтарям човека преди мен - "празни приказки" иначе по темата .... няма мъж който да не "лъска" , ама друг е въпроса кой колко често го прави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Подобно на белота, когато нямаш добър партньор и добрата ръка върши работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Да живее Мара Шепова ! Оная с петте баджака ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Погледнах анкетата и за почнах да се чудя ... <{POST_SNAPBACK}> Аз например отговорих с ДА и жените го правят . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death_rideR Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 или както Хиподил пеят: "Онанизма, онанизма, закалява организма" обаче не сам сагласен с Lord Gudo 4e 4екията > жена, ми не е така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 или както Хиподил пеят: "Онанизма, онанизма, закалява организма" <{POST_SNAPBACK}> офтопик Не го пеят Хиподил,а Срам и Позор.Хиподил пеят "Жените са за педераси" Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 офтопикНе го пеят Хиподил,а Срам и Позор.Хиподил пеят "Жените са за педераси" <{POST_SNAPBACK}> Мда,също и: "Помогни си сама, с краставица ще можеш, после нежно в ръка, инструмента е вожа. На салатата трябва и лук, на целувката не,не,не. Сексуалният махмурлук, утре ще е за теб!" ся по темата-ми лъскам само че незнам как да гласувам. Не смятам че лъскането ме прави "истински мъж". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 ся по темата-ми лъскам само че незнам как да гласувам. Не смятам че лъскането ме прави "истински мъж".<{POST_SNAPBACK}> Abe az mislia che choveka iska prosto da razdeli majkite i jenskite glasove, zatova e tova Да. Всеки истински мъж го прави! Да. И жените го правят! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Всеки блъска...няма спор.Кой по-рядко,кой по-често...Не е хубаво ,щото много висват топките ама... Един приятел блъска по 3 пъти на ден,супер ненормалник.А аз гледам да се въздържам,та да го събирам за по-хубави случаи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctora Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Koito kaje 4e ne blaska luje ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 edin pi4 ot klasa mi vika oniq den az umrqh da se smeq nqkav negov priqtel super zagorql ta6ak po cql den stoql na balkona(pi4a e ot karlovo da poqsnq) i kato minelo nqkoe qko gadje pak i ne qko pi4a vadil hu* i pliuel v rakava i kazval:E TAQ NE SAM Q EBAL xixixixx i po4val da laska mi nqma lo6o trqqqq malkiq zmei kakto kaza nqkoi da se renira 6toto kato ti kacne nqkoq ot gore i it ne moe6go vdigne6 kvo 6e se pravi a ??? a otnosno jenite abe kvo gi slu6ate mislite li 4e i te ne go pravqt ??? otgovor: MA estestveno ole kato i se priiska go pravi ama tva e 4e nikoq ne si priznava e drug vapros Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 a otnosno jenite abe kvo gi slu6ate mislite li 4e i te ne go pravqt ??? <{POST_SNAPBACK}> Eeee net_fighter си призна. Браво на момичето! Шапка свалям на такива жени! Но за сега е само тя. Другите предпочитат да останат анонимни! Мислят си че като си признаят че си бутат и после ще кажат "Аууу тая е толкова грозна, че не може да си намери един мъж, който да я оправи!" Женска психика... Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 umiram si ot gusto da si vrutkam skre4ove pravq kogato mi e nakef,bez zna4enie imam li priqtel ili ne!i su6o taka nikoi muj ne moje da napravi koeto 2te ru4i4ki-zlatni sa ei! mastrubiraite na volq!az sam s vas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 umiram si ot gusto da si vrutkam skre4ove pravq kogato mi e nakef,bez zna4enie imam li priqtel ili ne!i su6o taka nikoi muj ne moje da napravi koeto 2te ru4i4ki-zlatni sa ei!mastrubiraite na volq!az sam s vas <{POST_SNAPBACK}> EVALA! po temata:3 4ekii na den e polezno...seki mastorbira...Kakto e kazano-Tova koeto razli4ava 4oveka ot zivotnoto e masturbaciqta!(po vaprosa s maimunite-i te sa hora ima 4oveci det mqsat na maimuni tai4e...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 umiram si ot gusto da si vrutkam skre4ove pravq kogato mi e nakef,bez zna4enie imam li priqtel ili ne!i su6o taka nikoi muj ne moje da napravi koeto 2te ru4i4ki-zlatni sa ei!mastrubiraite na volq!az sam s vas <{POST_SNAPBACK}> EVALA, EVALA !!! Napravo padam na kolene pred teb ! Tova be6e mnenieto koeto vsi4ki o4akvahme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 99% ot horara go pravqt..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.