Jump to content
BulForum.com

Бутате ли?

Лъскате ли? Палите ли му главата?  

398 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Мисля, че е крайно време всеки да си признае за безсънните самотни нощи прекарани пред компютъра!

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Епа,да,забелвам го чат-пат.Що,забранено ли е?

В казармата като нема женско,знаеш ли къв е зор,докато примамиш котката на ротния?

Епа,да,забелвам го чат-пат.Що,забранено ли е?

В казармата като нема женско,знаеш ли къв е зор,докато примамиш котката на ротния?

:lol: Чувал съм кви ли не истории за казармата, ама тва беше злобно :punk

А по темата: случва са на всеки(+мен) да няма кво да прави и да пребие чирака докато не му изтече мозъка, а за самозадоволяване като нужда...аз лично не

Само че анкетата не може да бъде напълно обективна, защото не е добавен варианта - няма нужда, защото има кой да задоволява нуждите ми! Т.е. ако имаш приятелка и всеки ден сте заедно - няма да има нужда.

Само че анкетата не може да бъде напълно обективна, защото не е добавен варианта - няма нужда, защото има кой да задоволява нуждите ми! Т.е. ако имаш приятелка и всеки ден сте заедно - няма да има нужда.

Пич гаджетата са за престиж, чекията за удоволствие ! :)

Да, някои и престиж не носят.....  :bgrin:

Тук си много прав напрво съм бил с гаджета за които съм казвал че е било по-добре чикия, ама какво да се прави алкохола не прощава :( :( :( :blush: :blush: :blush:

Хайде и някоя мадама да отговори тука де! Не се срамувайте! Признайте си че въртите скрола на мишката!

Безсънни нощи ?????

това са глупости, най хубавата чекия е след ставане от сън!

Абсолютно си прав! Грешката е моя! Това сутрешния куродръв е голяма работа. Ако човек е по корем, разпаря дюшека направо! :bgrin: :punk

Imam si pr-ka, vupreki tova go pravq, kogato tq ne moje. V tova nqma li6to lo6o, vse edno e da se izpikae6, tva e. Ni6to sramno nqma.

ami kvo da vi kaja i az go vdigam moq vsqka sutrin kato stana 4e moq e ne6to pospalanko i kato stana go sabujdam kato mu napravq edin masaj a toi gorkiq se iz4ervqva ot kef i po4va da me pliue ama tva ne znam za kvo e :confused :huh: :confused :huh:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...