Boro Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Пффф браво на наще Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 New wewe wew we Ne wewwewe Fuck Kvo stana wewewewe ?!?!?!!?!?!?!?!?!EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHHHHHHHHHHHHHHHHH 1:1 EBA******** MAI********* takmo se kefih i ni nasraha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 ае деба и глупаците аз поече няма ги гледам тея смешници то не може 3 пъти сам срещу вратаря да излезеш и да не вкараш не заслужаваме да идем на световното Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 .Развалиха ми вечерта......... <{POST_SNAPBACK}> На теб вечерта ти развалиха,на мен много повече Много слаби,много-о,Иванков не става и за вратар в Б група.Иванков ни провали Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 :cry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finish him !!! Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Ivankov i Berbatov .............. N1 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
efesbe Posted March 30, 2005 Author Share Posted March 30, 2005 ДА СИ ЕБАТ МАЙКАТА ВСИЧКИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Равен. <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Много жалко. Ама то какво искате ебати...два пъти Бербо сам срещу вратаря ми се лигави, два пъти двама души сами срещу вратаря и си подават, та да стане засада...нормално да не спечелим...ибах късмета... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fori_ox Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Pak sa naAKAHME Link to comment Share on other sites More sharing options...
Was ist? ? ? Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Това е психологическото смазване Като са тъпи,кво да ги направи човек :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 На теб вечерта ти развалиха,на мен много повече Много слаби,много-о,Иванков не става и за вратар в Б група.Иванков ни провали <{POST_SNAPBACK}> Бербатов не Иванков БЕРБАТОВВВВВВ.Толкова пропоски аре стига уе Леверкузен той за нищо не става две чисти възможности сам спрещу вратаря и кво...........НИЩО!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Ееее Иванкоооов щъ убия с камъни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Pak sa naAKAHME <{POST_SNAPBACK}> Напрамо се на***хме и то за некви 3-4 мин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiG-23 Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Е Бербатов трябва да задреме ли от мързел, че някой да види че е за смяна!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 С тая игра не сме за Световното квото и да си говорим не сме за там ... не знам кво трябва да се променя по отбора , ама трябва да има сериозни промени , защото не може да имаме 2 пъти повече удари от тях , а да завършим 1:1 ... На Бербатов изобщо не му беше ден ! Не може така да се изтърва от толкова чисти положения Изоставаме "само" с 5 точки ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
woman_2000 Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Успях да хвана второто полувреме - според мен Бербатов бая се оля тоз път, всеки друг играч можеше да превърне неговите положения в гол, но не и той - падна ми в очите ! Иначе като цяло отбора ни игра много добре, браво на момчетата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fori_ox Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 nE mi govori za minuti 4e naprao ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiXeR Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Kvo stana le momci, kak taka ni vkaraha vav 90min, maleeeeee tolkova pak da sa nekadarni nashte Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Напрамо се на***хме и то за некви 3-4 мин. <{POST_SNAPBACK}> Ne za 4 ,a za 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Ееее Иванкоооов щъ убия с камъни... <{POST_SNAPBACK}> какъв иванков виж бербатов къв е палячо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apucmokpama Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Мача току-що завърши при резултат 1-1. Въпреки намалянето на шансовете ни, Стоичков заслужава поклон за това, че върна вярата ни в българския футбол. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Martin Petrov trqbva6e da ostane v igra!Ne sum suglasen s tova 4e ne sme za svetovno ,spored men otbora igra mnogo dobre , no .... 6ans! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarbanov Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 berbatov - bahti sakatia fotbolist Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Някой поне ще погледне ли обективно? 1) Иванков ИЗОБЩО не е виновен за гола, а и спаси много повече положения 2) Бербатов е единствено виновен за тоя мач - да пропуснеш два пъти срещу вратаря за 1 мач - такъв играч се пуска в 90+ минута, за да се бави мача. А не се пуска титуляр. Дано следващия мач не го и викне, та да се постресне малко. Голям играч е Митко, но се е отпуснал прекалено много и е пълна дупка в момента. Гонзо последните 2 мача засенчи напълно Бербатов, което не съм го вярвал, че ще се случи. Като броим и Мартин Петров и Божинов, който трябва да се завърне до лятото, съвсем спокойно може Бербатов да го постреснат без повиквателна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.