Jump to content
BulForum.com

Актьори

Кой е най-добрия комедиен актьор  

210 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

mislq che e propusnato mnogo syshtestveno ime - Sir Antony Hopkins... smqtam che toi e the best of the best... vse pak za tova mu e dadena titlata... inache i vin diesel mi dopada...

Propusnal e i Kevin Kostnar i Dastih Hofman...... :P :P

I zashto sa samo amerikanci teq be(kato izklu4im Mr.Been).....Ne mi haresvat,za tui glasuvam za Atkinsan

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

За мен времето .... когато "лигавите тъпотии" на джим кери ни разсмиваха мина доста отдавна ... изпълнения като неговите бяха интересни преди около 5-10 години ... а може и да са ми били интересни щот съм бил по-малък ... мен лично ми харесва актьорската игра на мартин лоранс ... просто филмите с негово участвие ме карат да се смея истерично дори .... а комбинацията с уил смит в бад бойс беше повече от жестока .... жалко че се загуби напоследък .... иначе и скот не е ло6 ... доста радва с "по-новата" си лиготия от на джим кери :)

btw може да се спомене и дани де вито ... който бе6е известен през 90те години с доста култови комедийки .... бтв сетих се за него докато разглеждах отново филмите на мартин лоранс ...... ако не сте гледкали ... What's the Worst That Could Happen? .... сега е момента да се посмеете доста :) шот и без тфа скоро не са излизали комедии на които да се смее6 до припадък ... и то не на някви простотии (визирам пак джим кери) ;) гл

Без съмнение това е Джим Кери! Само че защо го няма Еди Мърфи? И той не е за подценяване

Аз гласувах за Мартин Лорънс, но съм съгласен с теб. Трябваше да го има Еди Мърфи.

Az veche izkazah mnenie po vaprosa,no mislq,che i Martin Lourence e dobar aktior,makar i v po-drug tip komedii.....

гласуване за най-добър комедиен актьор без присъствието на Еди Мърфи ?! Вие сте луди бе хора ..

Rowan Atkinson е най-великия комик!!! :tongue :tongue Само заради серииките на Mr. Been го заслужава!!! Да не говорим той още колко много филми има(и на всичките съм се смял през сълзи) :tongue :tongue :punk :punk

Много е трудно да се отговори на този въпрос по простата причина че и Ролан Аткинсън и Джим Кери и останалите имат супер добри роли в най-различни комедии :punk

Jim Carrey рулира,тва е най-добрия комедиен актьор който съм гледал :punk

Rowan Atkinson също мноо ме кефи със своята олигофрения :bgrin:

Liu Do Fines(ne se pi6e taka ama karai) e the BEST spored men,oba4e ot izobroenite opredeleno e Jim Carry

гласуване за най-добър комедиен актьор без присъствието на Еди Мърфи ?! Вие сте луди бе хора ..

Да наистина, аз щях да гласувам за него, но и Мартин Лорънс си го бива ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...