Extremista Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Народе в Win_Appz една папка Win.AVI Video.Converter.v.6.3.rar обаче не мога да си кача рар файла. Аре някой да ми помогне ако може. Мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Да го качиш или свалиш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 За да може да се разбира какво искаш, използвай повече глаголи. Изречение от типа: Народе в Win_Appz една папка Win.AVI Video.Converter.v.6.3.rar изобщо не обяснява какво за тая папка ? П.С. А освен това в момента няма място на ФТП-то, така че вероятно за това не можеш да качиш нищо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Extremista Posted March 26, 2005 Author Share Posted March 26, 2005 Относно първата ми тема съм изпуснал един глагол "имам". Исках да кажа, че имам създадена папка но не мога да качвам в нея файлове Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Няма място в ftp-то, ще почакаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.