zizirixo Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Продават се Волани Предлагаме на Вашето внимание богата гама от спортни волани. Всички цени са с вкл. ДДС. В цената на волана влиза и главинка, нужна за слагането му на мястото на стария. за повече информация и отговори на вашите въпроси: http://skorost.net/forum/viewtopic.php?t=97 sp_skorost@abv.bg 088/ 9876 442 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BreAdeR Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Има много зарибени модели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Продават се Волани Предлагаме на Вашето внимание богата гама от спортни волани. Всички цени са с вкл. ДДС. В цената на волана влиза и главинка, нужна за слагането му на мястото на стария. за повече информация и отговори на вашите въпроси: http://skorost.net/forum/viewtopic.php?t=97 sp_skorost@abv.bg 088/ 9876 442 088/ 8785 890 <{POST_SNAPBACK}> Ако искам волан това ли са телефоните ,в Пловдив ли сте , има ли някъде магазин ??? Интересувам се ,сериозно !! Пусни ми лично съобщение ако нете затруднява ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted March 26, 2005 Author Share Posted March 26, 2005 Ако искам волан това ли са телефоните ,в Пловдив ли сте , има ли някъде магазин ??? Интересувам се ,сериозно !! Пусни ми лично съобщение ако нете затруднява ! <{POST_SNAPBACK}> магазин няма (само по инет се поръчват)... обади се на първия телефон!!. в Пловдив сме Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted April 11, 2005 Author Share Posted April 11, 2005 Ако искам волан това ли са телефоните ,в Пловдив ли сте , има ли някъде магазин ??? Интересувам се ,сериозно !! Пусни ми лично съобщение ако нете затруднява ! <{POST_SNAPBACK}> какво стана обади ли се.... взе ли си волан или.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted June 4, 2005 Author Share Posted June 4, 2005 Има малки корекции на цените Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.