donivan Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Почти на всички игри ми се появяват някви неща като това http://info.datacom.bg/donivan/untitled.JPG и това http://info.datacom.bg/donivan/untitled1.JPG аз мисля чя е от drive-рите ама какви ли не пробвах има няква разлика ама тя е много малка или с някои драивери е хубаво на някои игри а на други не.Да не би да е развалена видео картата а тя е GeForce FX5200 128MB 128BIT.Кажете си мнението и благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnnie_Walker Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Аз имам същата видео карта и ми работи без проблеми с nVIDIA ForceWare 61.77 Пробвай да преинсталираш драиверите Потърси в Warez или nVIDIA Link to comment Share on other sites More sharing options...
donivan Posted March 26, 2005 Author Share Posted March 26, 2005 Аз имам същата видео карта и ми работи без проблеми с nVIDIA ForceWare 61.77 Пробвай да преинсталираш драиверите Потърси в Warez или nVIDIA <{POST_SNAPBACK}> И с тях също съм пробвал и пак е така поне на някои игри. А възможно ли е да е развалена видео картата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnnie_Walker Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 И с тях също съм пробвал и пак е така поне на някои игри.А възможно ли е да е развалена видео картата <{POST_SNAPBACK}> Може да имаш проблем с охлаждането или хардуерен конфликт, но не се панирай според мен не е сериозно. Със каква операционна система си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirkitov Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 опитаи с този driver гаранациа 99% че всичко щесе оправи http://www.warez.ru:8085/Win_Appz/*Drivers...Geforce.driver/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Почти на всички игри ми се появяват някви неща като това http://info.datacom.bg/donivan/untitled.JPG и това http://info.datacom.bg/donivan/untitled1.JPG аз мисля чя е от drive-рите ама какви ли не пробвах има няква разлика ама тя е много малка или с някои драивери е хубаво на някои игри а на други не.Да не би да е развалена видео картата а тя е GeForce FX5200 128MB 128BIT.Кажете си мнението и благодаря предварително. <{POST_SNAPBACK}> Казаха ти, смени драйверите, ако и тогава не се оправи, вероятно някой компонент на картата да е сдал багажа! занеси я на сервиз, да ти я видят! не мога да си спомня дали картата ти има вентилатор, обаче ако има не е лошо да го чистиш от време на време успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Аз имах подобен проблем и проблема беше в несъвместимост на дъното и видеото (КТ880 има проблем с някой платки на nVidia) но ако до сега не ти правило такъв проблем значи е от драиверите аз с 66.77 нямам никакви проблеми свали си ги от ТУК !!! ако и так не се оправи пробвай с форматиране и всичко на ново и ако така не се оправи води картата на доктор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Един имаше същия проблем със същата карта и същата игра (и не само тя). Смениха му картата с друга и се оправи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmare Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Намали разделителната способност на играта. И изобщо всичко за графиката на min. Предполагам, че така ще я подкараш, а не с по нови драйвери - често инсталирането им води до проблеми Успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Probvaj razli4ni driveri, probvaj kartata varhu drugo PC. Probvaj 4ujda karta na tvoeto PC. Ako kartata e Ok na 4ujdoto PC, e vazmojno da imash problem s AGP slota...respektivno s dunoto ti. Samo v 3D rejim li stava tova? Kartata clockvana li e? Pregrqva li? Link to comment Share on other sites More sharing options...
donivan Posted March 27, 2005 Author Share Posted March 27, 2005 Kartata ne e clockvana nito e pregrqvala ama ne znam samo dali v 3D rejim stava taka ama mislq 4e vuv vsi4ki e taka.Probvah s driver 66.77 , 71.84 , 61.76 , 56.72 , 66.93 i vse pak su6toto, samo ne sum q probval na drug computer ama utre otivam na magazina da vida kakvo 6te mi kajat tam 6toto o6te e v garanciq inu4e ako nqkoi znae o6te ne6to ako obi4a da pomogne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Ами ако съм с ATI ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Имах подобен проблем с една карта NVidia GeForce 4 MX440. Вентилатора нещо се беше прецакал и се беше поупекла. След смяната на вентилатора пак не се оправи. Положението с твоята карата предполагам, че е подобно. Сигурно нещо се е изпекло. Link to comment Share on other sites More sharing options...
javor Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Пич несе шашкай!Аз имах такъв проблем с една Gf 2 и сичко беше от драйверите пробвах с нови, с най-нови и се така ставаше и накрая зех едно CD с оригиналните бяха супер стари обаче работата заспа! Ако имаш оригинално CD дето е с картата пробвай с него иначе GF 5200 май варви с 66.93 версия !!! Успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.